Chatte

Last update: 02 Jul 19:23 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1018

Mens du spiller spillet, handler det om at køre sammen med venner og andre spillere fra hele verden. Du kan socialisere dig på 2 forskellige måder, mens du spiller, ved at bruge teksten eller stemmechats - CB, som vi kalder det i truckens verden.

Begge måder at kommunikere er begrænset til en rækkevidde på cirka 500 meter. Dette betyder, at alle inden for dette område af din placering kan se og høre chatten. Når de forlader dette interval, modtager de ikke dine beskeder længere.

Tekstchat

Hvis du vil sende en besked i tekstchat, skal du trykke på "y" knappen på dit tastatur og begynde at skrive din besked. Når du er klar, skal du trykke på Enter, og din besked bliver sendt. For at gøre det endnu bedre understøtter vi private beskeder mellem 2 spillere. Du kan nemt sende en besked til en enkelt spiller privat ved hjælp af kommandoen /pm med modtagerens ID.

/pm 123 Dette er en privat besked til spilleren med ID 123

Svar på en privat besked kan udføres med følgende kommando, men husk, at dette vil blive sendt til den sidste spiller, der har sendt dig en privat besked.

/r Mit første svar til afsenderen

Tekstchatten kan også bruges til at samle spillerinfo om nødvendigt, dette kan være nyttigt, når du vil rapportere en spiller på vores hjemmeside på et senere tidspunkt. Dette kan gøres med følgende kommando:

/pinfo 123

Stemmechat

Hvis du vil tage oplevelsen til et andet niveau, kan du bruge stemmechat og tale i en af de mange tilgængelige kanaler. Sørg for, at din mikrofon er konfigureret korrekt på din computer, og se TAB indstillingerne for yderligere justeringer. Talning kan ske ved at holde "x" tasten nede.