This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: Information for applicants

Oplysninger til ansøgere


Last update: 12 Aug 2020 19:27 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1026Hej allesammen!

Denne artikel er en guide til ansøgere eller interesserede personer, der ønsker at få mere information om, hvordan vores ansættelsesproces fungerer, og hvordan du kan blive en medarbejder i vores team. Hvis du ikke har ansøgt om en stilling endnu, er du lige her, da du også får oplysninger om, hvordan du kan indsende en ansøgning, hvilke krav vi har, hvad de næste trin er, og hvordan du kan få succes med din ansøgning , samt hvorfor det ikke er så dårligt, hvis du ikke får jobbet på din første prøve.


Hurtig oversigt og hovedideer:

 • Hvad gør Human Resources Team, og hvorfor?
 • Hvilke kvalifikationer og færdigheder har jeg brug for, inden jeg ansøger?
 • Hvordan fungerer rekrutteringsprocessen?
 • Hvordan fungerer applikationssystemet?
 • Hvordan fungerer et interview?
 • Hvad med mine engelskkundskaber?
 • Hvor finder jeg mere information?
 • Hvordan kan jeg forberede mig ordentligt?

Lad os starte med det enkle spørgsmål: Hvad gør Human Resources Team?

At være medlem af vores team følger mange forventninger og færdigheder, fordi når du først er færdig med din træning, er du nogle gange nødt til at arbejde med mange spillere eller projekter på samme tid, og derfor er der behov for visse kvalifikationer og krav. Det er grunden til, at vores team undersøger, om ansøgere har disse evner og ideelt set kan have det sjovt på jobbet så længe som muligt. Hvad der også følger med at være en del af et online community og personaleteam, er, at du skal være i stand til at klare den måde, vi arbejder på, vores aktivitetskrav og forventninger, og vi prøver også at sikre, at vi danner teams, der kan arbejde med mest effektivitet og med passende kvalifikationer / færdigheder på vores projekter.

Vi gør store anstrengelser under træningssessioner, hvor vi simulerer de daglige situationer så godt som muligt, og du kan forestille dig, at alt dette er forbundet med meget tid. Og så alle tjener på denne indsats, sørger vi for, at sandsynligheden for, at uddannelsen kører med succes, er maksimalt, og til sidst ved lederne, at de fleste af de ansøgere, der deltager i uddannelsen, også vil arbejde for TruckersMP i fremtiden fordi ellers ville vi ikke have de ledige stillinger besat. Naturligvis ønsker vi også at undgå, at du som ansøger bruger tid på træningen og ikke ender med et vellykket resultat.

For at konkludere, da nogle forventninger kan være temmelig høje, undersøger vi enkeltpersoner, før de tilslutter sig så detaljerede som vi kan for os og for dig at vide, at det vil fungere med en høj grad af sandsynlighed. Derudover har vi også mange hold med særlige krav, såsom tidligere erfaring i det område, du ansøger om, og juridiske krav som aldersgrænse.


Hvilke kvalifikationer skal du have som en del af vores team

 • Styrke af koncentration: Det er temmelig indlysende og en meget vigtig kvalifikation, når du arbejder for os, hvis det er muligt også i længere perioder, og hvis du skal arbejde på flere projekter på samme tid, som det ofte vil være tilfældet. Du skal altid beholde oversigten, ikke afvige fra dit fokus osv.

 • Retentiveness: Under dine træningssessioner såvel som efter det, for eksempel når du får konstruktiv feedback eller forslag til forbedring

 • Engelsk færdigheder: Du skal være i stand til at bruge engelsk flydende og sikkert under skriftlige samtaler. Det betyder ikke, at du skal være over gennemsnittet, eller at du skal bevise dine engelskkundskaber med en test for modersmål, men du skal være i stand til at udtrykke dig hurtigt og stadig forståeligt for andre. Det vil også være det sprog, du skal bruge dagligt, da samtalerne mellem medarbejderne for det meste foregår på engelsk, med venner eller uden for engelske kanaler, undertiden også på dit modersmål, og måske har du en leder, der taler det samme sprog som dig dog forventer vi, at du stiller og besvarer spørgsmål på engelsk uden problemer. Dette vil dog også blive uddybet senere.

 • Multitasking: Nogle situationer kræver, at du er nødt til at håndtere flere opgaver inden for en kort periode på samme tid, hold et køligt hoved og håndter dem ordentligt. Du har sikkert bemærket, at vores spil er ret populært, og at antallet af spillere stiger regelmæssigt. Selvfølgelig er det ikke på et konstant niveau hver dag og hver time og håndtering af denne dynamik er en færdighed, du skal have med dig som ansøger

 • Organisationsevner: Du er undertiden nødt til at arbejde med flere ting på samme tid, og det giver derfor kun mening, at du har en idé om, hvordan du kan strukturere dine opgaver, din måde at arbejde på, din læringsstil. Det er også meget vigtigt.

 • Prestationsmotivation: Du er interesseret i at nå dine mål og afslutte opgaver ordentligt. Du har som mål, at ting, du gør, viser sig at være positive, og at kvantitet ikke er alt for dig.

 • Motivering: Du skal informere dig selv om den stilling, du vil ansøge om, og vise tilstrækkelig motivation. Brug forummet til at informere dig selv om vores teamstruktur, vores krav og tilgængelige positioner.

 • Afbalanceret personlighedsprofil: Vi leder efter afbalancerede personligheder. Hvis du tjekker vores medarbejdere, er de fleste af dem ikke adjektiv eller udadvendte, men heller ikke genert mennesker, de fleste af dem har afbalancerede personligheder, og det er nøjagtigt hvad vi leder efter.

 • Samarbejde: Meget vigtigt! Vores medarbejdere arbejder altid sammen, og de skal stole på hinanden. Det er en anden måde at samarbejde på, som du kender korrekt fra dit daglige liv, fordi arbejdet ofte er delt mellem dig og andre, men kommunikation og forbindelse er stadig nødvendigt for at nå mål som et team.

De færdigheder, der er anført ovenfor, ser ud til at være meget krævende, og nogle gange ved du ikke, om du har en færdighed eller ej, fordi du ikke har brug for denne kombination af færdigheder regelmæssigt. Af denne grund er der ingen skade ved at forsøge at ansøge, selvom du ikke har alle ovennævnte krav, eller hvis du ikke er helt sikker på det.


Hvordan fungerer rekrutteringsprocessen?

 • Du indsender en ansøgning på vores hjemmeside.

 • Vi gennemgår din konto og din ansøgning om aspektet af vores generelle krav.

 • Hvis du opfylder alle krav, markeres din ansøgning som Under review" og gennemgås derefter sammen med ledelsen af det team, du ansøger om.

 • Når vi har truffet en beslutning, afviser vi enten din ansøgning eller inviterer dig til den første samtale, der vil være et interview med to HR medlemmer. I denne samtale tjekker vi dine præstationskrav, kvalifikationer og motivation til jobbet.

 • Den anden samtale vil blive udført af HR og ledelsen af den afdeling, du ansøger om. Vi vil gerne se, at du passer ind i teamet, og at du er gavnlig for det team, du ansøger om.

 • Hvis vi er overbevist om dig og dine evner, fortsætter vi med onboarding. Derefter kræver nogle hold, at du gennemgår en træning, og andre ikke. Nogle gange er du også nødt til at bestå et par prøver med daglige situationer, som du lærer inden for træningssessionerne.

 • Når du er færdig med din træning, vil du blive forfremmet til et fuldt medlem af vores team, mens nogle afdelinger stadig har prøveperioder på et par uger, før du får alle tilladelser. I disse prøveperioder obseveres dit arbejde, og du får feedback om, hvordan du kan forbedre dig. Så snart du er et fuldt medlem af vores team, kontrolleres dit arbejde stadig regelmæssigt af dine teamledere eller ledere, og du får ofte feedback til dit arbejde.

Hvor finder jeg de teamspecifikke krav?

Først og fremmest er det altid vigtigt at vide, hvornår du kan ansøge, for det er muligt, hvis vi leder efter medarbejdere. Den aktuelle kilde til det er altid via https://truckersmp.com/recruitment og https://forum.truckersmp.com/index.php?/forum/211-recruitment/ På begge disse websteder finder du altid de stillinger, vi ansætter til, og de teamspecifikke krav. Du skal bare åbne siden, vælge det team, du er interesseret i, og læse positionsbeskrivelsen med alle de oplysninger, du har brug for.

Hvilke kontospecifikke krav har vi?

 • Vi forventer, at du ikke har nogen aktive forbud og ikke mere end 3 forbud i alt, såvel som god opførsel på andre platforme (såsom Discord eller vores community forum). Det betyder virkelig 3 forbud i alt, vi vil ikke gøre undtagelser, medmindre der er særlige omstændigheder. Årsagen er simpelthen, at du som medarbejdere er ansigtet til vores projekt og spillere skal se op til dig. Selvom de fleste af jer allerede er klar over det, bliver vi ofte spurgt, hvad aktive forbud er: 12 måneder efter, at dit forbud udløber, skifter farven på dit forbud fra grønt til gult, og så kan du være sikker på, at dit forbud er inaktivt (du kan kontrollere det på din TruckersMP profil). Dette er også kendt som afkølingsperioden.

 • At være ejer af andre konti med aktive eller mere end 3 forbud vil også føre til afvisning.

 • Du skal være medlem af TruckersMP i mindst 12 måneder og være registreret på forummet i mindst 1 måned på ansøgningstidspunktet.

 • Det er nødvendigt at vise aktivitet på forummet eller på vores Discord (samfundsinteraktion). Dine engelskkundskaber bør ikke mangle der også.

 • Du skal opfylde teamspecifikke krav til din konto / profil, f.eks. en høj grad af aktivitet på forummet, når du ansøger om stillingen Forum Moderator.


Hvis du har spørgsmål indtil videre, tøv ikke med at kontakte Human Resources afdelingen via feedback eller bare send os en besked på forummet eller Discord.


Hvad med mine engelskkundskaber?

Vores første tip, hvis vi får dette spørgsmål, er altid, at du skal være ærlig overfor dig selv, hvor god din viden om dette sprog er. Du skal være i stand til at kommunikere sikkert under tekstbaserede samtaler og ikke har brug for en oversætter til alt det, du skriver, mens du slår et par ord op, er ikke et problem. Du behøver ikke at bruge engelsk i mundtlige samtaler, da vi ikke tvinger dig til at deltage i nogen stemmechats, medmindre du vil i de fleste af vores underteams. Vi værdsætter, hvis du tilføjede et par sætninger om dine engelskkundskaber i din ansøgning, for eksempel hvor længe du havde / har sproget i skolen, om du har et engelsk certifikat, hvor du har de engelskkundskaber fra, og hvordan du bedømmer det (enten dit skøn mellem 1-5 eller angiv et niveau, f.eks. efter den fælles europæiske referenceramme for sprog). Dette vil være det sprog, du hovedsageligt skal bruge fra den første dag som medarbejder.


Hvordan fungerer applikationssystemet?

form

Nogle af de ting, vi nævnte i denne artikel, vil være genstand for et par spørgsmål. Naturligvis skal du udfylde dit navn, hvor du bor og din tidszone. Derudover skal du bedømme de sprog, du taler som nævnt ovenfor. Derefter ønsker vi, at du skal svare på et spørgsmål om dig selv. Du kan dybest set nævne, hvad du synes er vigtigt, og i hvilken udstrækning du vil, men eksempler er din karriere eller i hvilken karakter du er, dit daglige liv, hvordan andre vil beskrive dig som en person og nogle af dine egenskaber, så vi ved et par ting om din baggrund. De næste spørgsmål fokuserer mere på den position, du ansøger til, især din motivation, oplevelse, den tid, du er i stand til at afsætte til teamet, hvilke oplysninger du har om rollen osv. Du skal være så detaljeret som du kan besvare disse spørgsmål, fordi de vil være ganske vigtige, når vi tjekker din ansøgning. I slutningen af skabelonen finder du også et scenarie fra den position, du ansøger om, for at vise os, hvor meget du allerede ved om visse situationer, hvordan du løser et problem, om du har de færdigheder, som stillingen kræver, og sådan. Så snart du indsender din ansøgning, gennemgår vi den så snart vi kan, og inden for et par uger får du et svar med vores endelige beslutning. Hvis du kommer til næste trin, vil din ansøgning blive placeret på ventelisten i en udefineret periode, og så snart vi er tilgængelige, vender vi tilbage til dig for at planlægge et interview. Vi ønsker dog ikke at uddybe dette emne meget mere, fordi du får alle de oplysninger, du har brug for, så snart du når dette trin.


Hvad sker der under interviewene?

Først og fremmest bliver du inviteret til den første samtale, som er en tekstbaseret samtale med to HR medlemmer af vores team. Vi tjekker dine kvalifikationer og evner og prøver at lære dig lidt bedre at kende. Spørgsmål, som sandsynligvis kunne blive stillet - ganske almindelige - "Fortæl os om dine styrker og svagheder" eller "hvorfor skal vi vælge dig frem for nogen anden?". Så er det dit job at være ærlig, men prøv at overbevise os med gode svar, der imødekommer vores forventninger. Du skal ikke kigge efter svar på internettet og kopiere - indsætte dem, men nogle gange er det en fordel at allerede informere dig selv om almindelige spørgsmål før og tænke på et par ideer, du kan komme med som et svar. Du har tid nok til at besvare vores spørgsmål, da der ikke er noget travlt, men det kan være svært for dig at besvare disse slags spørgsmål, hvis du ikke er forberedt.

Vi ved dette fra vores egen erfaring: Hvis du kæmper og leder efter ethvert svar, du kan finde, fordi du ikke ved, hvad du skal svare, vil du ikke være overbevisende for andre. Der vil være andre spørgsmål om din personlighed, så bedst tage dig tid, før vi starter med en samtale og indsamler et par ideer, du har, fordi alle er i stand til at besvare sådanne spørgsmål, nogle har brug for mere tid og er nødt til at tænke over det længere, andre behøver ikke. Under et interview skal du dog ikke være nødt til at tænke på dig selv meget længe, du skal kende de vigtigste oplysninger allerede og derefter præsentere dit svar til os. Det er et eksempel på, hvordan den første samtale kan se ud, selvfølgelig vil vi også stille et par spørgsmål om den stilling, du ansøger om, og hvorfor du ville være en god tilføjelse til det hold. Interviewets varighed kan variere, da vi ikke altid stiller de samme spørgsmål, og nogle ansøgere har brug for længere tid til at svare, men det kan omtrent tage en time via Discord DM'er.

Efter samtalen gennemgår HR medlemmerne din ansøgning sammen med samtalen og træffer en beslutning. Hvis de er tilfredse med alt, bliver du inviteret til den anden samtale med lederne af det team, du ansøger om og et HR medlem. Lederne ønsker også at lære dig bedre at kende og især stille et par teamspecifikke spørgsmål, da det er dem, der skal arbejde sammen med dig i fremtiden. Et eksempel kan være et andet scenarie, der bliver bragt op i denne samtale. Varigheden kan også variere, men du kan groft forvente en time også her. Der vil være nogle individuelle spørgsmål om dig, og vi vil kontrollere, om du er den rigtige person til det team, du har ansøgt om. Er der nogen, som kan arbejde med konstruktiv feedback, og tager du den med om bord? Foretrækker du at arbejde alene eller som team? Osv. Dette er alle spørgsmål, vi måtte stille.

Så snart dette interview er afsluttet, diskuterer vi din ansøgning og interviewet i detaljer, og hvis alt er i orden, får du et "Velkommen ombord!" besked, og vi fortsætter med din onboarding. Derefter skal du undertiden gennemgå træning, eller du skal gennem en prøveperiode, hvor dit arbejde bliver overvåget af dine teamledere. Du skal bevise, at du er den person, vi ledte efter, og når lederne siger, at du er klar, vil du blive forfremmet til den fulde position med alle tilladelser, du har brug for.

Vi vil også sige, fordi det altid er vigtigt for os, at der ikke er nogen konkurrence mellem ansøgere i vores ansættelsesproces. Vi er glade for enhver person, der har de færdigheder og for enhver ansøger, som vi kan gå videre med, og vi vil altid have, at man kan arbejde med hinanden, ikke imod hinanden. Det handler ikke om at bruge dine albuer og prøve at alt skal være bedre end andre, for så kan du ikke løse teamworkopgaver, og som sådan kan du ikke arbejde i nogen af vores teams. TruckersMP betyder teamwork i det større billede såvel som i hvert underteam.

Som nævnt kræver nogle hold også, at du består en test efter dine træningssessioner, hvor du undertiden er nødt til at tænke ud af boksen eller bare svare på spørgsmål om dit daglige arbejde for at se, at du har taget alt om bord og at du er god til at klatre op på stigen. Du får mere end nok tid til alle svar, og hvis du ikke er sikker på noget, kan du altid spørge din teamleder. Hvis du klarer testen, vil du blive forfremmet af dine ledere.


Hvordan kan jeg forberede mig ordentligt?

Efter at have læst alt det ovenstående, spørger du sandsynligvis dig selv, hvad det betyder for dig, og hvordan du kan forberede dig på alt. Hvis du allerede læser denne vidensbasisartikel, er det det perfekte første skridt for dig at få mere information om vores rekrutteringsproces. Det næste trin er, at vi altid prøver at være tilgængelige: Indsend en feedback billet, send os en dm - det er derfor, vi er her. Vi fortæller dig heller ikke noget vrøvl, fordi vi ikke har nogen grund til det, da vi har en stor interesse for, at du ansøger og bliver en del af vores team. Derudover må du ikke narre dig selv.

Vi ved, at der er nogle rygter om mennesker, der er ude af holdet eller blev afvist, men hvis du virkelig vil vide, hvordan det fungerer, så prøv det selv. Vi vil have, at du drager fordel af et medlemskab i vores team, og disse rygter vil kun føre til forvirring. Alt er lettere, hvis du holder et køligt hoved og ikke behøver at bekymre dig om det for meget. Som nævnt er det også vigtigt, at du forbereder dig, inden vi inviterer dig til et interview, for eksempel på websteder, der giver dig gratis information eller personlighedstest. Tag et par timer på at forberede dig selv, og du behøver ikke at bekymre dig for meget. Det samme gælder dine engelskkundskaber, som ofte bliver undervurderet af nogle ansøgere. Din engelsk er en af de få ting, du kan forberede dig på, og du kan bedømme dig selv ærligt for. Brug også muligheden for at informere dig selv om vores positioner.

Tjek vores positionsbeskrivelser, kontakt os, vær i kontakt med medlemmer af den position, du søger om, som kan fortælle dig noget om deres oplevelse i vores team, og så videre. Mærkeligt nok er vi altid glade, hvis nogen bombarderer os med spørgsmål, og vi ønsker, at du bliver informeret, og at du ved, hvad du prøver at opnå.


Når det er sagt, vil jeg gerne takke dig for din opmærksomhed og tid. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via feedback eller sende os en DM på forummet eller Discord. Vi er altid tilgængelige, og vi ser frem til at besvare dine spørgsmål.

Tags

Author

ZefojGaming's avatar

ZefojGaming

Danish TruckersMP Translator in 2019 - 2020

Languages: Danish / English