A Kétfaktoros Azonosítás Engedélyezése


Last update: 30 Jul 2020 18:05 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1041A kétfaktoros azonosítás engedélyezése egy kiváló módszer arra, hogy még nagyobb biztonságban tudhasd a TrcukersMP fiókodat. Viszont ahhoz, hogy ezt aktiválhasd, kell, hogy legyen egy okostelefonod, amin van egy "azonosító" alkalmazás (ezen keresztül kapod majd meg a kódot). Van sok ilyen alkalmazás, az, hogy melyik mellett teszed le a voksodat, teljesen mindegy, az értékelések segíthetnek kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Hogy ezt a funkciót engedélyezd, kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Jelentkezz be a TruckersMP fiókodba a weboldalon.
  2. Vidd rá a kurzort a nevedre a jobb felső sarokban.
  3. Kattints rá a "Settings" lehetőségre.
  4. Itt menj át a negyedik aloldalra, aminek neve "Account Settings".
  5. A 'Two Factor Authentication' szöveg alatt látható lesz számodra az "Enable Two Factor Authentication" nevű gomb, kattints rá. Destination Path
  6. Nyisd meg az azonosító alkalmazást, amit a telefonodra töltöttél le, és szkenneld be a QR kódot, amit a képernyőn látsz.

Emlékezz a visszaállítási kódokra!

Ha figyelmesen követted a fent leírt lépéseket, a kétfaktoros azonosítás be lett kapcsolva a fiókodon. Amint az aktiválással megvagy, meg fognak jelenni visszaállítási kódok a képernyődön. Ezeket mindenféleképpen fotózd le vagy másold ki valahova! Ez talán a legfontosabb lépés, hiszen ha valamilyen okból problémák adódnak az azonosító alkalmazásba való belépéskor, csak ezek segítségével tudsz belépni a fiókodba.

Tags

Author

Patriktanki's avatar

Patriktanki

Feel free to join my discord server using this invite. :)