This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: How to install ProMods Europe for TruckersMP

Hvordan installeres ProMods til TruckersMP

Last update: 17 Aug 2020 15:32 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1047

Følgende er en trin-for-trin guide til, hvordan du installerer ProMods modifikationen for at kunne spille på ProMods serveren.

Vigtigt: Du skal eje alle listede DLC'er her for at spille ProMods! Desuden fungerer World Of Trucks job muligvis ikke korrekt i ProMods. Dette er intet, vi kan ændre.

Hvis du spillede ProMods i singleplayer før, behøver du ikke gøre noget med en undtagelse for at sikre dig, at du har den nyeste version. Ellers får du en fejlmeddelelse om, at modfilerne mangler, når du prøver at oprette forbindelse til en ProMods server.

Trin 1

Gå til https://www.promods.net og opret en konto, eller log ind på din konto, hvis du allerede ejer en.

ProModsInstallationStep1

Trin 2

Naviger til https://www.promods.net/setup.php. Du bliver bedt om at vælge et sprog, efterfulgt af oprettelsen af ​​en "def" -fil. Ikke alle indstillinger i definitionfilen vil blive brugt i multiplayer.

ProModsInstallationStep2.1

ProModsInstallationStep2.2

ProModsInstallationStep2.3

Trin 3

Vælg den foretrukne mulighed, hvordan du vil downloade ProMods. Den betalte (hurtige mulighed gør det muligt for dig at downloade den fulde mod i et arkiv med en højere hastighed end den gratis (langsomme) mulighed. Hvis du valgte den langsomme indstilling, bliver du nød til at downloade filer én efter én.

Sørg for at udpakke de downloadede filer. Du kan finde mere information om udpakning af filer her.

Bemærk venligst at Middle-East Add-On Pack ville være understøttet. Dette ville ikke være tilfældet for Trailer og Company Pack. Dette bliver understøttes muligvis i fremtiden.

ProModsInstallationStep3

Trin 4

Når du har alle ProMods filer på dit system, skal du gå til mod mappen i din Euro Truck Simulator 2 bibliotek, og flytte alle filer til dette bibliotek. Spilledatamappen findes normalt i Dokumenter, medmindre du har angivet andet i startindstillingerne.

Bemærk, læg ikke filerne i mappen TruckersMP mod. Du skal tage mod mappen i ETS2 biblioteket.

IKKE ændre navnet på nogen ProMods-fil, ellers genkendes de ikke af TruckersMP-løfteraket.

ProMods_Folder

Husk, at TruckersMP har en egen manager for ændringer, og at du derfor ikke vil se ProMods i Mods Manager i spillet.

Trin 5

Kør TruckersMP-launcher, vælg muligheden for at starte ETS2 og vælg til ProMods-serveren. Bemærk, det kan tage lidt tid at komme forbi indlæsningsskærmen. ETS2 viser dig en advarsel om "Manglende ændringer fundet". Du skal klikke på “Load Anyway”, og ProMods starter korrekt

Hvis du vælger ProMods-serveren, men får en fejl, bliver du nødt til at læse denne fejl og rette den. I tilfælde af at du ikke er i stand til at løse fejlen, er du velkommen til at kontakte vores supportteam på https://truckersmp.com/support/ticket/create

ProModsServer

Husk, at omfordeling af ProMods filer ikke er tilladt! Dette er piratkopiering af software og en kriminel handling. Desuden er det imod voresTruckersMP regler.