Installation

Last update: 17 Aug 2020 15:19 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1048

Det er nemt og gratis at installere TruckersMP! Det tager kun et par minutter at færdiggøre din installation. Følgende installationsvejledning hjælper dig med at komme i gang med TruckersMP.

Trin 1: Download og udpak

Download og udpakk TruckersMP Launcher fra https://truckersmp.com/download.

Bemærk: Du skal være logget ind for at downloade.

Trin 2: Kør installationen

Naviger til den udpakkede mappe, og start Install TruckersMP.exe

Når du har accepteret licensaftalen, bliver du spurgt, hvor du vil installere launcheren til på din computer. Vælg det ønskede sted, og fortsæt.

Destination Path

I det næste trin kan du vælge den ønskede installationstype. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal vælge, skal du vælge "Full installation". Hvis du har både Euro Truck Simulator 2 og American Truck Simulator, kan du tjekke multiplayer for begge spil. Hvis du kun har 1 spil, skal du fjerne markeringen af det spil, du ikke har.

Installation Type

Når du har valgt til hvilke spil, du vil installere TruckersMP, skal du specificere vejene til disse spil. Afhængig af hvor du har installeret dem via Steam, kan vejen variere. I de fleste tilfælde vil vejen se sådan ud "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\American Truck Simulator" eller "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2".

Path ATS

Path ETS

I de næste trin skal du gå med standardvejen eller specificere en brugerdefineret vej til startprogrammets genvej i mappen Start Menu og vælge, om du vil have et skrivebordsikon. Efter dette kan du afslutte installationen.

Almindelige installationsproblemer

Følgende er nogle af de mest almindelige installationsproblemer. For mere information og fejlfinding af problemer, se vores Afsnit om tekniske problemer.