Nu găsesc job-uri în listă


Last update: 20 Aug 2019 23:14 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/115Nu găsesc job-uri în lista de job-uri

Înainte de toate: Trebuie să ți minte că trebuie să deți propriul tău camion pentru a putea lua job-uri. Nu recomandăm ca voi să luați job-uri rapide pentru că pot cauza perioade lungi de încărcare sau alte probleme. Trebuie să iei mereu job-uri de la bursă transport cu camionul tău propriu. Dacă începi un job pe Singleplayer, trebuie să încerci să termini acel job acolo. Vă rog nu schimbați pe MP în timp ce livrați o încărcătură. Se aplică acelasi lucru pe MP. Trebuie de asemenea să nu faci pauze în timpul unui job. Încearcă să îți termini contractul în aceeași sesiune pentru că dacă faceți pauze de câteva ore sau zile în timpul unui job, se pot cauza probleme cu încarcăturile de la market.

Dacă ai urmat sfaturile listate mai sus, dar încă nu poți găsi job-uri, încearcă următoarele soluții:

  • Teleportează-te către un garaj sau service
  • Dormiți la un hotel, service, etc.
  • Folosiți un tren sau un bac.

Dacă nici una din aceste soluții nu te-a ajutat, trebuie să resetezi manual economia. Pentru a o face, urmează acest ghid:

  1. Navighează către "My Documents/Euro Truck Simulator/profiles" sau “My Documents/American Truck Simulator/profiles” și găseșteți profilul - dacă aveți doar un singur profil, acesta va fi singurul, în caz contrar, va trebui să stabiliți ce doriți să editați.
  2. Deschideți "config.cfg" din folderul profilului, într-un editor text (Notepad,...)
  3. Uitați-vă la linia 'uset g_force_economy_reset "0" ' - schimbați 0 cu 1 și salvați editarea.
  4. Acum, porniți TruckersMP și încărcați-vă profilul. Trebuie să primiți un mesaj ca "Game change detected". Economia dvs. ar trebui să fie resetată acum.
  5. În ultimul rand, iesiți din joc din nou si schimbați acel 1 înapoi în 0 din "config.cfg", oricum, se va reseta de fiecare dată cand porniți jocul.

Notă: Aceasta este doar o rezolvare temporară a problemei. Cel mai probabil, va trebui să faceți acest lucru de fiecare dată când intrați în TruckersMP.

Tags

Author

InvisibleRaptor's avatar

InvisibleRaptor

SeniorTranslationManager

Translation Manager - Since 18.08.2019