Telepítés


Last update: 03 Jul 2021 20:47 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1352A TruckersMP telepítése egyszerű és ingyenes! Csak néhány percbe telik a telepítés. A következő telepítési útmutató segít a TruckersMP elkezdésében.

1. lépés: Letöltés és kibontás

Töltsd le és bontsd ki a TruckersMP Launcher-t innen: https://truckersmp.com/download.

Megjegyzés: A letöltéshez be kell jelentkezned.

2. lépés: Futtasd a telepítőt

Navigálj a kibontott mappához és indítsd el az Install TruckersMP.exe fájlt

Miután elfogadtad a Licenszszerződést, meg fogja kérdezni, hogy hova szeretnél telepíteni a launchert a számítógépen. Válaszd ki a kívánt helyet majd folytasd.

Destination Path

A következő lépésben ki tudod választani a telepítés típusát. Ha nem vagy biztos abban, hogy mit válassz, válaszd a "Full Installation" opciót. Ha meg van az Euro Truck Simulator 2 és az American Truck Simulator is, akkor kiválaszthatod mindkettőhöz a multiplayer-t. Ha csak az egyik játék van meg, vedd ki a pipát attól a játék mellől amelyik nincs meg.

Installation Type

Miután kiválasztottad, hogy melyik játékhoz szeretnéd telepíteni a TruckersMP-t, ki kell választanod a pontos helyüket azoknak a játékoknak. Attól függően, hogy hova telepítetted őket Steam-en keresztül, az elérési útvonal változhat. Legtöbb esetben az elérési útvonal "C:\Programfájlok (x86)\Steam\steamapps\common\American Truck Simulator" vagy "C:\Programfájlok (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2".

Path ATS

Path ETS

A következő lépésekben használd az alap elérési útvonalat vagy válassz ki egyedit a launcher parancsikonjához a Start Menü mappájához és válaszd ki, hogy szeretnél-e az asztalra is egy ikont. Ezek után befejezheted a telepítést.

Gyakori telepítési problémák

A következő oldalon találod a leggyakoribb problémákat a telepítéssel kapcsolatban. A hibák kijavításához és további információkhoz nézd meg a Technikai problémák szekciót.

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover