Installasjon

Last update: 22 Aug 2021 15:27 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1391

Det er enkelt og gratis å installere TruckersMP! Det tar bare noen få minutter å fullføre installasjonen. Følgende installasjonsguide hjelper deg med å komme i gang med TruckersMP.

Steg 1: Last ned og Pakk ut

Last ned og pakk ut TruckersMP Launcheren fra https://truckersmp.com/download.

Merk: Du må være logget inn for å kunne laste ned.

Steg 2: Kjør Installasjonen

Naviger til den utpakkede mappen og start Install TruckersMP.exe

Etter at du har godtatt lisensavtalen, vil du bli spurt hvor du vil installere startprogrammet på datamaskinen din. Velg ønsket sted og fortsett.

Destination Path

I neste trinn kan du velge hvilken type installasjon du ønsker. Hvis du er usikker på hva du skal velge, velger du "Full Installation". Hvis du har både Euro Truck Simulator 2 og American Truck Simulator, kan du sjekke av "multiplayer" for begge spillene. Hvis du bare har 1 spill, fjerner du merket for spillet du ikke har.

Installation Type

Etter at du har valgt hvilke spill du vil installere for TruckersMP, må du spesifisere lokasjonen til disse spillene. Avhengig av hvor du har installert dem via Steam, kan lokasjonen variere. I de fleste tilfeller vil lokasjonen se ut som dette: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\American Truck Simulator" eller "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2".

Path ATS

Path ETS

I de neste trinnene går du med standardlokasjonen eller angir en egendefinert lokasjon for hurtigstarterens snarvei i Start menyen og velger om du vil ha et skrivebordsikon. Etter dette kan du fullføre installasjonen.

Vanlige Installasjonsproblemer

Følgende er noen av de vanligste installasjonsproblemene. For mer informasjon og feilsøking for problemer, sjekk ut vår Tekniske problemer seksjon.