This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: How to install the Early Autumn Mod?

Hoe installeer je de Early Autumn Mod?

Last update: 24 Oct 2021 09:58 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1396

Deze gids zal je begeleiden door het proces van de installatie van de Early Autumn Mod voor herfstseizoen van 2021.

Nu de Early Autumn Mod beschikbaar is, is de automatische check voor koplampen aangepast naar 19.00 - 8.00

De modificatie kan op twee manieren geïnstalleerd worden voor zowel American Truck Simulator als Euro Truck Simulator 2. Je kan hem gratis downloaden met reclame or zonder reclame downloaden voor $1. Beide links kunnen hier beneden gevonden worden.

TruckersMP is niet de maker of verspreider van de onderstaande modificaties. We zijn niet verantwoordelijk voor het bestand of de pagina, welke eigendom zijn van de maker van de mod.

American Truck Simulator

Mod pagina: https://grimesmods.wordpress.com/2017/03/01/early-autumn-ats/
Gratis download: https://sharemods.com/xgfhw43mfcp9/early_autumn_ats_v2_5.scs.html
Download zonder reclame: https://www.fatfreecartpro.com/i/10urt?card
Wyoming fix: https://sharemods.com/un9e2gmavh0z/early_autumn_wyoming_fix.scs.html

Als je zeker wil weten dat je bestanden niet corrupt zijn, kan je de checksums van je bestanden vergelijken met de originele.

early_autumn_ats_v2_5.scs
MD5: E7D0FB3A471FF66726EBB98FD4707C66
SHA1: F25611F0263CACA839BC9CDAFCDFA7F09532F139

early_autumn_wyoming_fix.scs
MD5: 7016750254DD438DEF1CE0445257D912
SHA1: 61CC5A00979FB0D2B9CA93B673CBFB4091339C1D

Om de checksums van een bestand te krijgen op Windows kan je HashTab gebruiken.

Euro Truck Simulator 2

Mod pagina: https://grimesmods.wordpress.com/2017/05/18/early-late-autumn-weather-mod/
Gratis download: https://sharemods.com/pxjak234goq0/early_autumn_v7.scs.html
Download zonder reclame: https://www.fatfreecartpro.com/i/10uqu?card

Als je zeker wil weten dat je bestanden niet corrupt zijn, kan je de checksums van je bestanden vergelijken met de originele.

early_autumn_v7.scs
MD5: FD028F29F5B00F7A4F7436E8CE3F23B3
SHA1: F7B9F41EE4D4460020C14D140CAAA80BD338BA6F

Om de checksums van een bestand te krijgen op Windows kan je HashTab gebruiken.

Vanaf hier moet je een folder maken in je ATSMP of ETS2MP map (deze is meestal in je documenten te vinden) met de naam “mod”. Je ATSMP map zou er zo uit moeten zien:
ATSMP Directory

Je ETS2MP map zou er zo uit moeten zien:
ETS2MP Directory

Daarna verplaats je de modificatie naar de mod map. Let erop dat je de naam niet wijzigt of een vergelijkbare aanpassing maakt, anders zal je geen verbinding kunnen maken met de server.

Je ATSMP map zou er nu zo uit moeten zien:
ATSMP mod folder

Je ETS2MP map zou er nu zo uit moeten zien:
ETS2MP mod folder

Nu zou je moeten kunnen inloggen en verbinding maken met de server met de Early Autumn Mod aan.

Note: Pas de namen of inhoud van de bestanden niet aan. Enkel wanneer je niet aangepaste bestanden gebruikt zal je verbinding kunnen maken met de servers. Gebruik ook enkel de officiële download links die door de maker van de mod verspreid worden, en gebruik nooit download links van anderen.

Probleemoplossing

"Error when joining the server"

• Het is mogelijk dat de bestanden corrupt geworden zijn en je ze opnieuw moet downloaden. Zorg ervoor dat de bestanden compleet gedownload waren voordat je ze naar je mod map verplaatst hebt.
  • Check dat je de namen van de bestanden niet gewijzigd hebt.

"Not appearing in the Mod Manager"

• Zorg ervoor dat je ze in de juiste map geïnstalleerd hebt, dus niet de normale American Truck Simulator of Euro Truck Simulator 2 map. Ze moeten respectievelijk in de ATSMP of ETS2MP map zitten. Net als bij ProMods zullen de bestanden van de Early Autumn Mod niet verschijnen in je Mod Manager wanneer je TruckersMP start, dit is normaal. Als de Early Autumn Mod bestanden in de juiste map staan zullen ze gedetecteerd worden door onze launcher.