Cum să instalați și să utilizați DBus World cu TruckersMP


Last update: 28 Aug 2022 09:58 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1584Acest ghid vă va ajuta la procesul de instalare și vă va oferi mai multe informații cu privire la modul de folosire a DBus World-ului pe serverele noastre. Citiți întregul articol pentru a vă pune la punct tot ce este necesar. La finalul acestui articol, veți găsi câteva întrebări frecvente, care ar trebui să vă răspundă la nelămuriri!


Funcțiile Clientului DBus World

În primul rând, vom începe cu câteva funcții oferite de Clientul DBus World.

 • Implementarea liniilor pentru autobuze în joc
 • Înregistrarea liniilor pe care ați condus
 • In-game overlay care afișează informațiile liniei

Instalarea

Cunoașterea tuturor funcțiilor este inutilă dacă nu aveți instalate resursele necesare pentru a le utiliza. Să începem procesul de instalare prin accesarea DBus World website. Dacă întâmpinați vreo problemă la DBus World, puteți primi asistență pe website-ul lor aici.

 1. Creați un cont pe website-ul lor: https://dbusworld.com. Dacă aveți deja unul, logați-vă pe cont.
 2. Acum descărcați Clientul DBus World.
 3. Odată ce ați descărcat clientul, rulați programul de instalare și urmați instrucțiunile. Asigurați-vă că alegeți locația de instalare corectă. Dacă nu știți unde este instalat jocul, dați click aici pentru a afla.
 4. Puteți trece peste instalarea de "Basic Content", întrucât TruckersMP-ul oferă toate modelele de autobuz, însă puteți instala și asta, în cazul în care jucați și pe singleplayer.
 5. După o instalare reușită, puteți porni Clientul. S-ar putea să vă ceară actualizarea fișierelor DLL de telemetrie, necesare funcționării DBus World-ului. Va trebui să vă logați în client, folosind aceleași date pe care le-ați introdus pe website-ul DBus World.
  Login
 6. Instalarea și configurarea sunt acum finalizate. Odată ce veți porni clientul DBus World, va trebui să vedeți asta.
  DBus World Client

Dacă vi se cere, asigurați-vă că instalați ultimele actualizări de telemetrie! Pentru a vă asigura că aveți cea mai recentă versiune de telemetrie, navigați la "Settings" și dați click pe "Download Last Telemetry".


Taste de comandă rapidă

Taste de comandă rapidă în Clientul DBus World

În client, veți putea găsi și configura tastele de comandă rapidă pe care doriți să le utilizați. Le puteți găsi în "Settings". Keybindings in Settings

Doar setarea "Change window" este relevantă pentru utilizarea clientului DBus World pe serverele noastre. Aceasta va comuta între diferitele overlay-uri din joc, cum ar fi introducerea, un orar și informații despre linie, dacă ați început o linie.

Taste de comandă rapidă DBus World în joc

De asemenea, există două taste de comandă rapidă disponibile în joc pentru overlay. Pentru a le schimba, urmați acești pași:

 1. Deschideți jocul și așteptați până ce se deschide overlay-ul DBus World.
 2. Apăsați "Delete" (tasta implicită) pentru a deschide o nouă fereastră. "Plugin Manager"
 3. Navigați către secțiunea "Key Bind". Veți putea schimba ambele taste de comandă rapidă listate acolo.

Overlay-ul se poate ascunde complet cu una din aceste comenzi. Butonul implicit este ‘End’.

Taste de comandă rapidă implicite în joc

Sunt, de asemenea, câteva taste de comandă rapidă de care veți avea nevoie în setările jocului. Acestea sunt următoarele:

 • Deschideți fereastra dreaptă
 • Închideți fereastra dreaptă
 • Deschideți fereastra stângă
 • Închideți fereastra stângă

Aceste taste de comandă rapidă sunt folosite pentru a deschide și închide ușile autobuzului. Acestea vor fi necesare atunci când doriți să urce pasagerii în autobuz.


Cum funcționează

Odată ce ați configurat tastele de comandă rapidă conform preferințelor dumneavoastră, este timpul să transportați pasageri!

Pentru început, deschideți clientul DBus World inainte să porniți TruckersMP. După ce s-a încărcat jocul, pregătiți-vă autobuzul. Dacă încă nu aveți un autobuz, puteți să cumpărați unul de la orice distribuitor de camioane din joc (exceptând distribuitorii din Regatul Unit).

Acum haideți să creăm o linie în Clientul DBus World.

 1. Apăsați ALT+TAB pentru a băga jocul în bară și deschideți clientul.
 2. Selectați "TruckersMP Bus Routes" ca hartă.
 3. Decideți și selectați ce linie doriți să parcurgeți.
 4. Verificați detaliile liniei și orarul pe partea dreaptă.
 5. Apăsați "Start" și linia dumneavoastră va fi generată în joc. Clientul vă va arăta acum detaliile liniei generate.
 6. Intrați înapoi pe joc și veți putea observa că pe navigație este marcată ruta. De asemenea, overlay-ul din joc vă va oferi câteva detalii despre linia actuală. Starting a Line

Acum vă puteți deplasa către prima stație de autobuz pentru a îmbarca primii pasageri.
Odată ce ați ajuns în stația de autobuz, veți vedea un marcaj unde trebuie să parcați. Loading Marker

Asigurați-vă că ușile sunt pe partea unde așteaptă pasagerii. Odată parcat, deschideți ușile utilizând tastele de comandă rapidă configurate mai devreme. Totodată, pe GPS va fi afișat un mesaj pentru a vă aminti să deschideți ușile. Acum, pasagerii vor urca în autobuz și se vor așeza. Passengers Boarding

Odată ce toți pasagerii s-au așezat, se va afișa un mesaj și se va auzi o voce care vă va anunța că toți pasagerii s-au urcat. Vă puteți deplasa către următoarea stație. La sfărșitul liniei, job-ul dumneavoastră se termină și toți pasagerii vor coborî.

Puteți crea o linie nouă prin repetarea pașilor explicați mai sus.


Asistența DBus World

Cu toate că noi oferim unele dintre caracteristicile jocului, precum pasagerii care intră în autobuz, economia din joc și multe altele, DBus World oferă sistemul de rute, clientul și multe altele. Dacă întâmpinați probleme cu clientul DBus World sau cu funcțiile de bază, nu ezitați să contactați asistența celor de la DBus World.
Documentație: https://dbusworld.com/docs
Asistență: https://discord.gg/KtQCeaX


Întrebări Frecvent Întâlnite

"Este posibil să conduceți pe un traseu personalizat pe TruckersMP?"

 • Da! Este posibil să vă creați propria linie personalizată pe hartă. Puteți găsi mai multe informații privind acest lucru dacă citiți articolul nostru din Knowledge Base aici.

"Pot să conduc mai multe autobuze?"

 • Momentan există doar un singur autobuz disponibil în joc datorită cantității mari de timp și resurse necesare adăugării unui alt vehicul în joc.

"De ce partea frontală a autobuzului este non-collision?"

 • Partea frontală a autobuzului este non-collision pentru a vă asigura că puteți trece prin fiecare poartă de taxare din joc. În caz contrar, punctul de activare nu este accesibil atunci când conduceți un autobuz la unele porți de taxare. În plus, ajută și atunci când vă apropiați de o bordură sau de o denivelare abruptă.

"Pot să creez linii pe serverele Promods?"

 • Nu, momentan nu se pot crea linii pe serverele ProMods. Trebuie să selectați o linie din "TruckersMP Bus Routes" pentru ca aceasta să funcționeze pe serverele noastre.

"Sunt parcat pe marcajul alb pentru a îmbarca pasagerii, dar de ce aceștia nu urcă?"

 • Odată ce ați parcat în locul corect, asigurați-vă că ați deschis ușile.
 • Asigurați-vă ca ușile să fie pe partea corectă pentru a permite pasagerilor să urce. În caz contrar, aceștia nu vor putea urca în autobuz.

"Pot folosi autobuzul fără să descarc DBus World?"

 • Pentru a obține cea mai bună experiență de joc și pentru a folosi la maximum funcțiile exclusive care au fost create în TruckersMP, va trebui să instalați Clientul DBus World și să îl folosiți împreună cu TruckersMP. Asta este recomandarea noastră! Cu toate acestea, este posibil din punct de vedere tehnic să conduceți autobuzul fără a utiliza clientul, deși nu veți putea transporta pasageri.

"Pot schimba textul afișat în partea din față a autobuzului?"

 • Unfortunately it is not possible to have custom text displayed on the front of your bus. However, you can choose to remove the text entirely if you wish.

"De ce atunci când selectez profilul "DBus", nu mi se încarcă jocul?"

 • Când jucați TruckersMP, ar trebui să folosiți profilul dumneavoastră normal. Profilul "DBus", care e posibil să se fi instalat cu Clientul DBus World, este doar pentru singleplayer și nu funcționează pe TruckersMP.

Întâmpinați alte probleme?

 • Recomandăm să închideți jocul, verificați setările DBus World din client și asigurați-vă că locațiile de instalare sunt corecte. Puteți, de asemenea, să reinstalați ultimele telemetrii ale Clientului DBus World. Dacă întâmpinați în continuare probleme, aruncați o privire aici sau contactați asistența DBus World pe Discord.

Tags

Author

NexusMEISTER's avatar

NexusMEISTER

Former TruckersMP Game Moderator from March 6th, 2023 until September 20th, 2023