Activarea 2FA


Last update: 20 Aug 2019 22:45 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/529Activarea two-factor authenticator (2FA) reprezintă o cale de a avea o siguranță extra pentru contul tău de TruckersMP. Activarea 2FA este foarte ușoară, dar pentru a o face, trebuie să ai o aplicație de autentificare pe smartphone-ul tău, de exemplu. Există multe aplicații diferite de autentificare disponibile, poți citi mereu păreri despre ele și să decizi care este cea mai bună pentru tine.

Pentru a activate 2FA, urmează acest ghid:

  1. Conectează-te la contul tău de TruckersMP pe website.
  2. Mergi către fila "Account".
  3. Dă click pe "Settings".
  4. Selectează cea de a 4-a filă numită "Account Settings".
  5. Sub 'Two Factor Authentication', vei putea vedea un buton numit "Enable Two Factor Authentication", dă click pe el. Destination Path
  6. Deschide aplicația ta de autentificare și scaneaza codul QR pe care îl vei vedea pe ecran.

Ține minte codurile de backup!

Dacă ai urmat pașii dați într-un mod corect, 2FA-ul ar trebui acum să fie setat pe contul tău de TruckersMP. Cu toate acestea, după ce ai activat 2FA, codurile de backup ar trebui să îți apară pe ecran. Fii sigur că le copiezi sau le faci un screenshot! Este un pas foarte important, pentru că vei avea nevoie de codurile de backup în cazul în care nu te vei mai putea loga pe aplicația de autentificare din diferite motive.

Tags

Author

InvisibleRaptor's avatar

InvisibleRaptor

SeniorTranslationManager

Ex Translation Manager - 18.08.2019