Няма работа на свободния пазар


Last update: 14 Oct 2019 15:06 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/530Няма работни места на трудовата борса

На първо място: Трябва да имате предвид, че трябва да притежавате камион, за да работите. Не препоръчваме да приемате бързи работни места, тъй като те могат да причинят дълги времена за зареждане или други проблеми. Винаги трябва да поемате работни места от нормалния пазар на товари за вашия собствен камион. Ако започнете да вършите работа в Singleplayer, трябва да опитате да завършите тази работа там. Моля, не преминавайте към нашия MP, докато доставяте товар. Същото важи и за работните места в нашата борса. Освен това не трябва да правите почивки по време на работа. Опитайте се да завършите доставката си в една и съща сесия, тъй като правенето на почивки от няколко часа или дни по време на работа може да доведе до проблеми с пазара на товари.

Ако следвате изброените по-горе съвети, но все още не можете да намерите никакви товари, опитайте едно от следните решения:

  • Телепорт до гараж или сервиз.
  • Спи в хотел, сервиз и т.н.
  • Използвайте влак или ферибот.

Ако някое от тези решения не ви е помогнало, трябва да възстановите икономията си ръчно. За целта, моля, следвайте това ръководство:

  1. Отидете в „Моите документи / Euro Truck Simulator / профили“ или „Моите документи / American Truck Simulator / профили“ и намерете своя профил - ако имате само един профил, той ще бъде единственият, в противен случай ще трябва да определете кой искате да редактирате.
  2. Отворете "config_local.cfg" в папката на профила в текстовия си редактор (Бележник, ...).
  3. Потърсете реда 'uset g_force_economy_reset "0"' - променете 0 на 1 и запазете файла.
  4. Сега стартирайте TruckersMP и заредете вашия профил. Трябва да получите съобщение с надпис „Установена е промяна в играта“. Вашата икономика трябваше да бъде нулирана сега.
  5. И накрая, излезте от играта отново и променете този 1 обратно на 0 във вашия „config.cfg“, в противен случай той ще се нулира всеки път, когато стартирате играта.

Забележка: Това е само временно отстраняване на проблема. Най-вероятно ще трябва да правите това всеки път, когато играете в TruckersMP.

Tags

Author