VTC SYSTEM: Tiladdelser

Last update: 31 Oct 2019 17:40 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/599Hej Lastbilchauffører!

Først og fremmest, hvad er definitionen på "VTC"? VTC betyder Virtual Trucking Company, og det fungerer på samme måde som virksomheder fra det virkelige liv, dog findes denne i det virtuelle rum.

Pointen med VTC og dets "hyrede" chauffører er at bruge sin fantasi til at tage dig til et sted, hvor du har lyst til at være en del af et lastbilsamfund. Du finder et venligt miljø der og sandsynligvis endda venner, som du kan køre med. Hvis du kører alene og vil køre med "nye" venner, tøv ikke med at ansøge om en af ​​VTC'erne.

Hvilke tilladelser kan tildeles?

Der er adskillige tilladelser, der kan gives til de roller, du har oprettet inden for din VTC. Disse tilladelser vil hjælpe med at give dine medarbejdere og andre medlemmer ekstra adgang til dit virtuelle firma, så du kan gøre det unikt og spænder fra at udforske nyheder, du deler på din virksomheds profil til at forhindre brugere, du ikke ønsker at deltage, kan du tilføje dem til blacklist systemet.

Eksempler på tilladelser:

Nyheder

Ved at give dine medlemmer rollen "Nyheder" giver du dem adgang til at sende blognyhederne eller meddelelserne, som kan redigeres eller slettes til enhver tid.

Ansættelsesmedlemmer

med rollen ”Rekruttering” har adgang til ansøgningssiden, hvor de kan beslutte, om kandidaten er kvalificeret nok til at blive optaget i VTC.

Ledelse

Ved at give adgang til tilladelse "Management" til en bestemt rolle, kan personer med den givne rolle sparke andre medlemmer ud, styre andre medlemmer eller endda styre rollerne.

Blackliste

Med "Blacklist" -tilladelser kan medlemmer tilføje andre medlemmer fra VTC til blacklisten og begrænse dem til at deltage igen, medmindre de fjernes fra den blackliste, hvilket er en anden tilladelse, som denne tilladelse giver.

Galleri (kun bekræftede VTC'er)

Personer med disse tilladelser kan uploade billeder til VTC-galleriet, redigere og slette dem. Galleriet er synligt for alle uanset deres rolle. Lær mere om VTC-galleriet her.