VTC System: Hvordan man godkendes eller verificeres

Last update: 17 Aug 15:13 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/609I denne artikel lærer du, hvordan du kan få dit Virtual Trucking Company valideret eller verificeret. Bekræftede virksomheder har en chance for at blive vist på VTC-hjemmesiden på enten det viste afsnit eller på forsiden. Derudover har validerede og verificerede VTC'er farvede navne og vises først, når nogen søger efter en VTC.


Hvordan bliver jeg valideret?

For validering skal din VTC opfylde vores krav, der er følgende:

 • Din VTC skal have mindst 10 medlemmer.
 • Din VTC skal have mindst 5 offentlige nyhedsindlæg, hvoraf 1 ikke kan være ældre end 1 måned.
 • Et professionelt udseende VTC side med passende information i alle sektioner (navn, slogan, logo, information, regler og krav).
 • Et fungerende og professionelt præsenteret websted, der siger: hvad VTC handler om og et link til en kommunikationsplatform som Discord, Teamspeak eller Slack.

Hvordan bliver jeg verificeret?

For verifikation skal din VTC opfylde vores krav, der er følgende:

 • Din VTC skal have mindst 50 medlemmer og være åben for ansøgninger.
 • Din VTC skal have mindst 20 offentlige nyhedsindlæg på VTC systemet, hvoraf 3 ikke kan være ældre end 1 måned og skal være offentlige. Disse indlæg kan ikke indeholde lignende temaer regelmæssigt.
 • Din VTC skal arrangere 1 privat arrangement og 1 offentlig begivenhed samt deltage i 2 offentlige arrangementer hver måned.
 • En professionelt udseende VTC-side med passende information i alle sektioner (navn, slogan, logo, information, regler og krav).
 • Et fungerende og professionelt præsenteret websted, der siger: hvad VTC handler om og et link til en kommunikationsplatform som Discord, Teamspeak, Slack eller QQ.
 • Dit VTC websted skal være sikkert, og overholde GDPR og andre fortroligheds- og dataregler. Som sådan skal det indeholde en korrekt skrevet servicevilkår og privatlivspolitik.
 • VTC ejeren skal have en Forum- og Discord konto.

Hvordan ansøger jeg om validering eller verifikation?

VTC ejeren skal oprette en feedback billet her inden for kategorien “VTC”. Følg dette format i billetten:

VTC side link: Hvorfor skal din VTC valideres / verificeres: Bevis for at være vært for 1 offentlig begivenhed: Bevis for at være vært for 1 privat begivenhed: Bevis for at deltage i den første offentlige begivenhed: Bevis for at deltage i den anden offentlige begivenhed:

Beviset for, at dit VTC opfylder kravene til offentlige og private begivenheder skal indeholde dateret bevis med skærmbilleder og faktiske deltagere af din VTC.

Vores Community Managers giver dig besked i svaret, om din anmodning er blevet accepteret eller ej.


Ansvarsfraskrivelse!

Den validerede eller verificerede status kan til enhver tid tilbagekaldes af Community Management, når et krav ikke længere er opfyldt eller af handlinger, der har negativ indvirkning på samfundet. Dette gælder også for validerede eller verificerede VTC'er, der ikke opfylder kravene efter en opdatering til dem.