This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: VTC Rules

VTC SYSTEM: Regler


Last update: 31 Oct 2019 17:40 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/610Følgende er de regler, der skal følges, når du kører, og også være medlem af en VTC, der er registreret på vores hjemmeside.

Indhold

§1 - Regler, der skal følges af alle VTC-medlemmer

§2 - VTC-hændelsesregler

§3 - VTC-profiler

§1 - Regler, der skal følges af alle VTC-medlemmer

§1.1 - Følg alle de officielle TruckersMP-regler

Som VTC-medlem skal du følg alle de officielle TruckersMP-regler, herunder, men ikke begrænset til:

  • Service-dækkende regler

  • Kun spilleregler

  • Gem redigeringsregler

Alle TruckersMP-regler kan findes her: https://truckersmp.com/rules

§1.2 - VTC-medarbejdere skal respektere andre spillere

Uanset hvad et VTC medlem er i, skal du respektere alle spillere og ikke bruge fornærmelser.

Hvis nogen ikke respekterer dig eller din VTC, skal du ikke gøre gengæld og fornærme tilbage. Du skal rapportere brugeren ved hjælp af rapportsystemet.

§1.3 - Alle trafikregler skal følges

Du kan ikke bryde regler, såsom at forårsage kollisioner eller blokering af veje for at sikre, at du bliver hos din VTC som køre eller er under en begivenhed på de offentlige servere.

Hvis du bliver adskilt fra din VTC under en begivenhed eller under kørsel, skal du sørge for at følge alle regler, hvis du agter at prøve at komme tilbage med dem.

For eksempel, hvis der er en lastbil mellem dig og resten af ​​din VTC, og du agter at køre med dem igen, skal du sikre dig, at:

  • Det er sikkert at overhale
  • Der er et passende hul til at flette ind efter overhalingen.
  • Du følger alle reglerne uden det påvirker andre trafikanter

§2 - VTC-hændelsesregler

§2.1 - Upassende konvojestyring / bil misbrug

Convoy-piloter har ikke tilladelse til at bremse, blokere eller kontrollere trafikken eller fungere som moderator. Du har ikke tilladelse til at medtage en konvoj til højt befolket område med vilje. Dette kan omfatte (men er ikke begrænset til) Calais, Duisburg, Calais-Duisburg vejen eller de omkringliggende områder.

§2.2 - VTC-begivenheder bør ikke påvirke andre brugere

Organisering og gennemførelse af VTC-begivenheder, såsom konvoj, bør ikke forstyrre andre spillere.

Hvis en VTC bliver delt op på under en køretur, kan individuelle brugere forsøge at komme tilbage til sin VTC (sikre at de følger alle regler), eller VTC kan trække ind til siden og vente på, at deres chauffører kan indhente dem igen (kun hvis det er sikkert at gøre det og ikke er mod reglerne).

§2.3 - At have en VTC giver ikke dig en fordel

At holde begivenheder på en fælles server giver ikke en fordel i forhold til andre spillere, og alle har lige rettigheder til at bruge vejen på serveren.

Sørg for, at du følger alle regler og giver plads til andre brugere, når det er relevant at gøre det (såsom vigskilte og rundkørsler)

§2.4 - Konvoj bevægelse skal være sikker.

For eksempel, hvis nogen vil overhale din konvoj, skal du ikke forhindre dette og skal skabe betingelser for sikker forbikørsel - give plads til spilleren, så han kan vende tilbage til sin bane, når der opstår fare.

§3 - VTC-profiler

§3.1 - Opret kun en VTC, hvis du har en VTC

Hvis du ikke har eller ikke har til hensigt at oprette et Virtual Trucking Company, har du ikke tilladelse til at oprette en VTC på vores system.

§3.2 - Sørg for, at VTC-information er passende.

Alle informationsbokse (inklusive, men ikke begrænset til; information, regler og krav) Vigtigst er det, at der skal følges nedenstående regel. Dette kan omfatte, men er ikke begrænset til racisme, diskrimination, diskussion / udtrykke (ekstreme) politiske synspunkter, ulovlige eller upassende situationer. Blødhed er heller ikke tilladt i disse informationsbokse.

§3.3 - VTC-ejere har ikke flere rettigheder, end en offentlig spiller

VTC-ejere skal overholde alle TruckersMP-regler. Vigtigst af alt er det, at de skal følge nedenstående regel: Efterligning af andre brugere, ansatte, politiske figurer, retshåndhævelse, ledere og myndigheder af enhver art eller optræder som en, der er mere overlegen. Dette kan ske gennem den måde, du kører på, bruge stemmechatten, din avatar, dine licens / indvendige plader, brugernavn og / eller dit in-game-tag. Avatarer, brugernavne og tags i spillet skal være passende og kan ikke indeholde stødende indhold på nogen måde og er ikke undtaget fra lette fornærmelser.

§3.4 - Eksterne links

Eventuelle links, du tilknytter din VTC-profil, skal være sikre og ikke indeholde noget ondsindet indhold. Dette ondsindede indhold kan omfatte, men er ikke begrænset til: enhver henvisning til stoffer, andre ulovlige stoffer, pornografisk eller seksuelt indhold eller på anden måde ulovlige forhold.

§3.5 - Du må ikke kopiere andre VTC'er

Opret ikke en VTC med det formål at kopiere / duplikere et andet firma. Den VTC, du opretter, skal være din egen.

§3.6 - Tekst og billeder skal være passende

Alle tekster som navne, slogans og tags må ikke indeholde sværgede eller voldelige sprog. Alle billeder, der bruges til logoer og omslag, skal også være SFW ( safe for work aka sikkert til arbejde).

§3.7 - Billeder skal være dine egne

Du skal sikre dig, at alle billeder, du bruger på din VTC-profil, skal være fri for ophavsret og være af din egen oprettelse.

§3.8 - Uhensigtsmæssig reklame

Du har ikke tilladelse til at offentliggøre reklamer om streams, begivenheder, ... som ikke er relateret til TruckersMP, Euro Truck Simulator 2 eller American Truck Simulator. Dette gælder for nyhedsindlæg på din VTC-profil såvel som VTC-profildata.

Tags

Author

ZefojGaming's avatar

ZefojGaming

Danish TruckersMP Translator in 2019 - 2020

Languages: Danish / English