Udsted patreon belønninger

Last update: 31 Oct 2019 17:39 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/624

Patreon er en donationsplatform, hvor folk, der gerne vil støtte TruckersMP, kan donere et månedligt beløb. Vi tilbyder disse Patrons forskellige belønninger afhængigt af deres niveau. Alle lag og deres frynsegoder er synlige her.

Når du er en Patron, skal du oprette forbindelse til dine konti for at få belønningen.

Knytning af Patreon og TruckersMP-konti

Dette kræves for at være synligt på Patreon Wall of Fame. Du får en speciel boks på din TruckersMP-profil samt på din forum profil og modtager frynsegoder i spillet.

1. Åbn dine TruckersMP indstillinger
  2. Rul ned og klik på knappen "Tilføj Patreon".

ConnectTMPPatreon

1. En Patreon side åbnes, og sørg for at følge instruktionerne for at oprette forbindelse til din konto.
  2. Det kan tage et par minutter, indtil alle belønninger er aktiveret. Hvis du stadig oplever problemer, skal du læse "Common Solutions" nedenfor.

Link Patreon og Discord-konti

Knytning af Patreon dette er nødvendigt for at få adgang til vores #patrons-kanal på Discord for at chatte med andre Patreons.

1. Klik her for information hvordan at deltage i vores uenighed og forbinde dine konti
  2. Åbn dine Patreon profilindstillinger
  3. Klik på knappen "Connect" ved siden af Discord mærket
  4. Det kan tage et par minutter, indtil du får din Patron rolle

Common Solutions

Manglende hjemmeside eller Discord belønninger

Vigtigt : Du skal være en "Fan" eller "Master Trucker" for at modtage Discord belønninger! Prøv at afbryde forbindelsen til din konto og tilslut den igen. Dette kan gøres i dine TruckersMP indstillinger for belønning på webstedet eller i din Patreon-indstillinger for manglende Discord belønninger. Hvis du ikke modtager nogen fejlmeddelelse fra webstedet efter at have forsøgt at oprette forbindelse til din konto, skal du prøve en anden browser og tjekke, om den fungerer. Ellers prøv at logge ud fra Patreon og vores hjemmeside, ryd dine cookies og logge ind på begge sider igen. Prøv derefter at oprette forbindelse til din konto igen.

Manglende belønninger i spillet

Vigtigt: Du skal være en "Master Trucker" Patron for at modtage belønninger i spillet! Du kan ikke se dit navn selv. Hvis du ikke har et gyldent navn og badge, skal du først følge trinnet ovenfor. Bemærk, at du muligvis har deaktiveret farven på dit navn. Dette kan gøres ved at udføre /toggle-gruppen (eller /tg kommandoen). Du vil se en meddelelse ved navn, der siger "Din gruppefarve er nu indstillet til skjult" eller "Din gruppe er nu indstillet til synlig". Dette kan gøres når som helst. Husk, at denne indstilling altid nulstilles, når du forlader serveren.

Manglende forum belønning

Vigtigt: Du skal være en "Fan" eller "Master Trucker" Patron for at modtage forum belønninger! I tilfælde af at du ikke har "Patron" rollen på din profil, og dit navn ikke er farvet, anbefaler vi, at du logger ud og logger ind igen. Dette løser de fleste problemer.

Hvis du stadig ikke har en bestemt belønning, tøv ikke med at sende en feedback-billet til Community Management. Vi vil prøve at løse dit problem så hurtigt som muligt.

Når alt kommer til alt tak for din støtte! Vi værdsætter virkelig din entusiasme og hjælp.