This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: Joining the official public Discord guild

Deltagelse i officielt offentlig Discord Guild

Last update: 18 Aug 2020 12:40 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/625

For at blive medlem af denne guild, skal du gå til dine profilindstillinger og derefter rulle lidt ned. Du vil se, at du kan tilføje Discord. Derefter åbnes et andet vindue, der beder dig om at indsætte dine Discord legitimationsoplysninger. Bagefter bliver du bedt om at godkende TruckersMP. Det sidste trin er blot at klikke på invitations linket og følge trinene i #connect-truckersmp.

Trinene anført i kort form:

1. Find indstillinger og rulle ned, indtil du ser knappen 'Add Discord', klik på den; settings
  2. Log ind på din Discord konto (eller registrer en, hvis du ikke endnu har en); login
  3. Giv TruckersMP tilladelse til Discord; authorise
  4. Følg invitation linket og deltag. invite
  5. Hvis du går ind på diskord serveren uden TruckersMP konto, skal du klikke på ✅ i #connect-truckersmp kanal og vente. (Bemærk: Dette trin er ikke påkrævet, hvis du følger ovenstående trin) check

For at se reaktionen for at bekræfte din konto skal du have følgende mulighed aktiveret i Discord-indstillinger:
Discord settings option for displaying emoji on messages

Når du først er tilmeldt serveren, vil du ikke kunne chatte med andre med det samme, der er en 5 minutters ventetid. Det er det perfekte tidspunkt at læse #welcome for nyttig information. Derefter vil du være i stand til at chatte i forskellige kanaler.

Selvom du ikke er i stand til at chatte, beder vi dig om at læse vores regler, som kan findes i #discord-rules kanal og #welcome kanal. Derefter kan du også tilføje visse ranks til din Discord rolle, som giver dig adgang til for eksempel sprogspecifikke kanaler. Brug #roles kanalen, og klik på flaget for det ønskede sprog for at indtaste det. For eksempel ved at klikke på 🇹🇷 giver du adgang til den tyrkiske tekst kanal.

Derudover er der specielle grupper, der kun kan tildeles af Discord Moderators (eller derover). Find til #request-group, og kontroller de fastgjorte meddelelser for at gennemgå kravene til de særlige ranks.

Hvis du oplever tekniske vanskeligheder eller har brug for yderligere hjælp, skal du ikke tøve med at spørge samfundet eller kontakte TruckersMP Support direkte. I den forstand, have det sjovt at chatte med andre mennesker

Tags

Author

ZefojGaming's avatar

ZefojGaming

Danish TruckersMP Translator in 2019 - 2020

Languages: Danish / English