ФОРУМ ЗА СЪИТИЯ НА ОБЩОНСТТА

Last update: 05 Jun 10:37 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/676Чудесен начин да разглеждате събития в общността или дори да споделяте свои собствени, е на нашия форум Community Events. Винаги можете да получите достъп до това, като кликнете тук:

https://forum.truckersmp.com/index.php?/forum/434-community-events

За да гарантираме минимално ниво на качество, ние изискваме темата ви да отговаря на следните правила. Всяка тема, която не отговаря на тези изисквания, няма да бъде одобрена:

  • Темата е създадена минимум 14 дни преди датата на събитието.
  • В случай на благотворително събитие: одобрение на организация с нестопанска цел или официална връзка за дарение за събитието от нестопанска организация.
  • Имайте професионално изглеждащ пост с банер и прилично форматиране.
  • Включете начин участниците да се регистрират или RSVP.

Ако вашето събитие е организирано за American Truck Simulator, можете да публикувате темата си в American Truck Simulator Community Events. Ако тя е организирана на Euro Truck Simulator 2, можете да публикувате темата си в Euro Truck Simulator 2 Community Events.

Благотворителните събития са много популярни, тъй като имат много ангажираност на общността и повишават информираността за големи каузи. Независимо в коя игра се организира вашето благотворително събитие, моля, публикувайте темата си на Благотворителни мероприятия на Общността.

Официални събития на TruckersMP се организират от екипа на TruckersMP. Обикновено се хоства веднъж или два пъти месечно.

Темите обикновено се одобряват/отхвърлят в рамките на 48 часа. Вашата тема ще бъде архивирана от Event Manager няколко дни след като датата на събитието премине.

Author

Samito_BG

Feel free to message me if you have any questions at any time! 🚔 GM TR