Dedikeret begivenhedsserver - anmodning

Last update: 09 Jun 15:30 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/691Begivenhedsserver Anmodning

I visse situationer kan en organiseret begivenhed afholdes på en dedikeret server. Denne server vil blive oprettet i henhold til dine behov i løbet af dit arrangement for at garantere en bedre oplevelse for alle vores spillere og dine deltagere.

Selvom vi tilskynder til kreativitet fra vores samfund, vil vi desværre være meget selektive i tildelingsprocessen til godkendelse af begivenhedsserveranmodninger til dit arrangement.

For at sikre, at vi kan begynde at gennemgå en af nedenstående anmodninger i tide, skal du indsende din anmodning mindst 14 dage før begivenheden starter.

Du kan anmode om en begivenhedsserver ved at gå over til https://truckersmp.com/event-request

En detaljeret guide til konfiguration af begivenhedsserver kan findes her: https://truckersmp.com/kb/935

Hver anmodning om en dedikeret server gennemgås fra sag til sag. Følgende kriterier overvejes, når du gennemgår din anmodning:

  • Begivenheden har vist sig at være fortjenstfuld på grund af tidligere udgaver (Efter Event Managers skøn).

  • Officielt understøttet af TruckersMP.

  • En nødvendighed på grund af typen og / eller størrelsen på din begivenhed (mindst 100 deltagere).

  • Påkrævet for at sikre, at ikke deltagere ikke lider under arrangementet.

I din anmodning skal du give fuld information om din begivenhed, herunder; tilstedeværelsesbekræftelsesside (eksempel ETS2C.com) og dit emne for dit community events forum (se https://truckersmp.com/kb/670).

Hvis det er din første gang, du anmoder om en server, er det vigtigt at vise bevis for, at dine begivenheder når mindst 100 deltagere. Dette hjælper os med at bedømme, om en dedikeret server er nødvendig. Vi reserverer disse servere til begivenheder, som virkelig vil drage fordel af dem.

Hvis din anmodning afvises, vil vi ikke reservere din anmodede dato og tid for en server. Der er en chance for, at andre begivenhedsarrangører kan booke den samme dato og tid, så sørg for, at din begivenhed opfylder kravene, før du indsender din anmodning.

At bevidst indsende en dedikeret begivenhedsserveranmodning, når du ikke opfylder ovenstående krav, kan resultere i en suspension fra systemet. Kontroller venligst, at din organiserede begivenhed opfylder kravene, med tilstrækkelig bevismateriale.

Der kræves ikke bevis for begivenhedsarrangører, som vides at konsekvent opfylde kravene.

TruckersMP forbeholder sig retten til at acceptere eller afvise din anmodning, uanset af hvilken grund vi finder passende.


Midlertidige Regler For Begivenheden

I særlige tilfælde kan din begivenhed omfatte kontrol af trafik, blokering af veje, racing, kørsel på den forkerte måde eller noget andet, der krænker TruckersMP Regler. For this, you can request temporary rules, which are reviewed by the Event Managers and Game Managers. You can include this on your Event Request, in the temporary rules section.

De regler, du vil anvende under dit arrangement, gennemgås og tildeles fra sag til sag afhængigt af behovene for din begivenhed. Vores globale TruckersMP Regler gælder som standard, medmindre en regel, du anmodede om, tilsidesætter dette. Hvis der ikke kræves regler, skal vores TruckersMP Regler stadig gælde.


Game Moderator Assistance

Hvis din begivenhed har en betydelig mængde deltagere, kan du også anmode om hjælp fra vores spilmoderationshold. Hvis en spillemoderator er tilgængelig, kan vi bede dem om at støtte din begivenhed.


Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er gyldige former for bevis for deltagelse?

Gyldige former for bevis for deltagelse inkluderer (men er ikke begrænset til) ethvert websted, der tillader folk at tilmelde sig, og at vi kan bekræfte, at de er legitime mennesker (dvs. viser ikke bare antallet af personer, der deltager). Såsom:

  • ets2c.com
  • trucky.events
  • trucksbook.eu/convoys Hvis disse ikke er tilgængelige for dig, er du velkommen til at kontakte os via vores Feedbackhvor vi kan undersøge dine behov.

Ugyldige former for bevis for deltagelse inkluderer (men er ikke begrænset til):

  • Discord Servers
  • Billeder

Hvordan kan jeg bruge en tilpasset mod på begivenhedsserveren?

Det er ikke muligt at bruge tilpassede tilstande på en begivenhedsserver. Dette er en funktion, der er reserveret til TruckersMP Official og TruckersMP Partner events.

Ethvert tilpasset modificeret indhold, der bruges på vores begivenhedsservere, gennemgår en streng test- og godkendelsesproces og skubbes derefter til klienten gennem en opdatering. Det modificerede indhold downloades derefter af hundreder af tusinder af spillere, hvor hver spiller downloader hvor som helst mellem 1-30MB data. Dette bruger en masse båndbredde og ressourcer på netværket, så vi sigter mod at holde modificeret indholdspres på et minimum..

Kan jeg anmode om Skoda Scout Politi tilbehør?

Politiets tilbehør er eksklusivt for TruckersMP personale. De er ikke tilgængelige for spillere, og det er umuligt at anmode om dem. Vi har leveret pilottilbehør til alle til brug i konvojer.

Author

ZefojGaming

Danish TruckersMP Translator

Languages: Danish / English