Klager om en rapport

Last update: 26 Nov 2019 16:25 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/692

Hvis din rapport er blevet afvist, og du mener, at dette er forkert, skal du gå til feedback siden.

Vælg kategorien Game Moderation Management som vist nedenfor
Category

Kopier først først linket til din rapport og indsæt det i tekstfeltet
Link

For det andet, give os en kort forklaring på, hvorfor din rapport skal accepteres. Vi kan se rapporten, det er ikke nødvendigt at placere beviserne igen.

For det tredje skal du vælge et sprog, hvis du ikke taler engelsk
Language

Vi tilbyder ikke alle sprog, du kan kun vælge dem, der i øjeblikket understøttes. Afhængigt af det sprog, du valgte, kan det enten tage længere tid, før din billet gennemgås, eller vi svarer måske på engelsk, hvis der ikke er nogen oversættelse tilgængelig.

Til sidst skal du klikke på knappen Send og vente på, at en Game Manager skal håndtere din billet
Submit

Author

ZefojGaming

If you have any questions, or need any kind of support, i will always be here to help you out!

You can contact me on forum, or on Discord.