This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: How to use the ban appeal system & FAQ

Sådan bruges Ban Appeal System & OOS


Last update: 09 Jun 2020 15:33 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/695Trin 1

Når du kommer ind på webstedet, ser du en rød anmeldelse, der giver dig besked om dit aktive forbud, herunder årsagen, bevismaterialet, hvor længe du er udelukket og muligheden for at appellere dit forbud Evidence


Trin 2

Gennemgå beviserne, og se, om forbuddet er berettiget. I så fald anbefaler vi ikke at appellere dit forbud, da vi ikke fjerner korrekt udstedte forbud. Tag det som en læringsoplevelse, og prøv at undgå det næste gang. Hvis forbuddet ikke er berettiget efter din mening, skal du følge trin 3


Trin 3

Hvis du mener, at dit forbud ikke er berettiget, skal du klikke på "Appeal your ban", som er fremhævet med gult


Trin 4

På denne side ser du dine nuværende forbud, hvis du er udelukket. Til højre kan du se tekst, der siger "Appeal this ban" - klik på det.
Click

Bemærk: Hvis du ikke er i stand til at oprette en klage over forbuddet, betyder det, at du ikke er udelukket, eller at udelukkelsen allerede er udløbet, som du kan se på skærmbilledet nedenfor.
NoBan


Trin 5

I det medfølgende felt skal du forklare, hvorfor forbuddet ikke er berettiget, og hvorfor det skal fjernes fra din profil. Hvis du tilfældigvis har registreret hændelsen fra dit synspunkt på det tidspunkt, hvor den første hændelse fandt sted, skal du uploade den til YouTube eller en hvilken som helst anden video-hostingplatform og inkludere linket til videoen i din appel. Forklar detaljeret, hvordan hændelsen fandt sted, og hvorfor dit forbud ikke er gyldigt. Når du har leveret en detaljeret forklaring, skal du klikke på "Submit appeal". Excuse


Trin 6

Vent til eGame Moderator behandler din appel. Spamming eller på anden måde udsendelse af unødvendige ting, der ikke er forbundet med forbuddet, hjælper heller ikke og gør situationen ikke bedre.


Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Jeg appellerede for forbuddet for et par timer siden, men har stadig ikke modtaget noget svar endnu.
Svar: På grund af den høje mængde appeller, vi får næsten dagligt, kan det tage et stykke tid for Game Moderator at vende tilbage til dig. Hvis du ikke har modtaget et svar på en rettidig måde på maksimalt 3 dage, kan du gå over til vores Feedback System og indgive en klage mod medarbejderen.

Spørgsmål: Jeg er blevet udelukket, men hvorfor er der ingen beviser på mit forbud?
Svar: Hvis du er blevet udelukket i spillet, kan det tage et stykke tid, før medarbejderen uploader bevisene. Hvis du ønsker at se det, kan du appellere dit forbud og anmode om bevis fra den medarbejder, der udstedte straffen.

Spørgsmål: My ban is justified, but can I still appeal it?
Svar: Yes and no. While you have the option to appeal your ban, we do not recommend doing so as the likelihood of your ban being removed or shortened is close to zero, providing the ban has been correctly issued.

Spørgsmål: Jeg vil klage over et forbud, der blev udstedt for over en måned siden, har jeg stadig muligheden for at anke det?
Svar: Nej, du kan ikke appellere forbud, der udløb for over en måned siden. Du har heller ikke mulighed for at klage over dit forbud mod feedback systemet, hvis det udløb for over en måned siden. Se venligst regler, specifikt §5.3 i dette tilfælde.

Spørgsmål: Jeg skulle allerede have fjernet mit forbud, men mit forbud er stadig aktivt?
Svar: Hvis du bor i en anden tidszone og ikke har ændret det i indstillingerne endnu, skal du gøre det først eller konvertere det til din tidszone. Afhængig af din tidszone kan den nøjagtige udløbsdato variere.

Tags

Author

ZefojGaming's avatar

ZefojGaming

Danish TruckersMP Translator in 2019 - 2020

Languages: Danish / English