Játékosok által szervezett rendezvények (fórumi feladatok)

Last update: 22 Jun 19:41 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/757A Community Events fórum részlegen tudsz más által szervezett rendezvények után keresgélni, illetve a saját magad által szervezettet közzétenni. A linket itt érheted el:

https://forum.truckersmp.com/index.php?/forum/434-community-events

Hogy ezeknek az alap minősége biztosítva legyen, arra kérünk, tartsd be az alábbi szabályokat! Ha nem így teszel, az event javaslatod automatikusan elutasításra fog kerülni:

  • A megrendezés dátuma előtt legalább 14 nappal ki kell tedd a posztot a fórumra.
  • Abban az esetben, ha egy jótékonysági eseményről van szó, biztosítanod kell, hogy neked ebből nem lesz bevételed, vagy meg kell adnod egy non-profit kezdeményezés hivatalos támogatási linkjét.
  • A bejegyzésednek rendelkeznie kell egy bannerrel/logóval, illetve megfelelően formázott kell legyen.
  • Biztosíts a felhasználóknak ehy felületet, ahol tudják jelezni, hogy részt vesznek.

Ha az általad szervezett event az American Truck Simulatorben kerül megrendezésre, az American Truck Simulator Community Events fórum szekcióban teheted közzé. Ha az Euro Truck Simulatorben, akkor pedig az Euro Truck Simulator 2 Community Events részlegen publikálhatod azt.

A jótékonysági rendezvények rendkívűl népszerűnek mondhatók, ugyanis ezeken általában elég sokan részt vesznek, illetve a figyelmet is felhívják a nagy, globális problémákra. Ha te egy ilyet szervezel, a fórum Community Charity Events részlegén teheted azt közzé.

A Hivatalos TruckersMP események a TruckersMP team által vannak megszervezve. Általában ilyenre havonta 1-2 alkalommal van példa.

A fórum bejegyzések általában 48 órán belül kerülnek elfogadásra/elutasításra. A bejegyzésed archiválva lesz az Event Manager által néhany nappal azután, miután az esemény lezajlott.