Community Evenementen Forum

Last update: 05 Jun 18:02 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/789Een goede manier om evenementen van de community te vinden, of zelfs om uw eigen evenement te delen, is op ons Community Events forum. U kunt dit forum bezoeken door op de volgende link te klikken:

https://forum.truckersmp.com/index.php?/forum/434-community-events

Om een minimaal kwaliteitsniveau te garanderen zal uw topic aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Indien een topic niet aan deze voorwaarden voldoet, dan zal deze niet goedgekeurd worden en dus niet geplaatst worden op het forum. De voorwaarden zijn:

  • Het topic is minimaal 14 dagen vóór de datum van het evenement aangemaakt;
  • Indien het een evenement voor liefdadigheid en/of fondsenwerving (charity) betreft, dan zal u vermelding moeten maken van de non-profit organisatie waar de opbrengst naartoe zal gaan of een officiële donatielink van de organisatie moeten toevoegen;
  • Het topic moet professioneel ogen met een banner en een degelijke opmaak;
  • Het is verplicht om deelnemers een manier aan te bieden om zich in te schrijven (RSVP) voor jouw evenement.

Als uw evenement georganiseerd wordt in American Truck Simulator, dan kunt u uw topic in American Truck Simulator Community Events plaatsen. Als uw evenement georganiseerd wordt in Euro Truck Simulator 2, dan kunt u uw topic in Euro Truck Simulator 2 Community Events plaatsen.

Evenementen die worden gehouden voor liefdadigheid en/of fondsenwerving (charity) zijn zeer populair, omdat ze de community verbinden en zorgen voor bewustwording voor goede doelen. Ongeacht op welk spel u het evenement organiseert, plaats het topic alstublieft in Community Charity Events.

Officiële evenementen die door het TruckersMP Team georganiseerd worden zullen geplaatst worden in Offical TruckersMP Events. Gewoonlijk worden officiële evenementen één of twee keer per maand georganiseerd.

Topics worden over het algemeen binnen 48 uur goed- of afgekeurd. Een paar dagen nadat het evenement is afgelopen zal uw topic door een Event Manager gearchiveerd worden.