This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: Community Events Forum

Forumul evenimentelor comunitare

Last update: 16 Apr 11:59 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/892O modalitate de a căuta evenimentele realizate de membri comunității sau chiar de a ți-l prezenta pe al tău, este pe secțiunea de Community Events pe forum. Puteți accesa acest lucru dacă dați click aici:

https://forum.truckersmp.com/index.php?/forum/434-community-events/

Pentru a garanta un nivel minim de calitate, topicul dvs. trebuie să respecte următoarele reguli. Orice topic care nu îndeplinește cerințele nu va fi aprobat:

  • Topicul a fost creat cu cel puțin 14 zile înainte de data evenimentului.
  • În cazul unui eveniment caritabil: aprobarea unei organizații care este non-profit, sau un link oficial de donație pentru eveniment de o organizație non-profitabilă.
  • Să conțină un post cu aspect profesionist, un banner și o formatare decentă.

Dacă evenimentul dvs. este organizat pe American Truck Simulator, puteți posta topicul dvs. în secțiunea American Truck Simulator Community Events. Dacă este organizat pe Euro Truck Simulator 2, puteți posta topicul dvs. în secțiunea Euro Truck Simulator 2 Community Events.

Evenimentele de caritate sunt foarte populare, deoarece au multă implicare în comunitate și conștientizează cauzele mari. Indiferent de jocul pe care este organizat evenimentul caritabil, vă rugăm să postați topicul dvs. în secțiunea Community Charity Events.

Evenimentele Oficiale TruckersMP sunt organizate de echipa TruckersMP. Acestea au loc o dată sau de două ori pe lună.

Topicurile sunt de obicei aprobate / respinse în 48 de ore. Topicul dvs. va fi arhivat de către un Event Manager la câteva zile după ce data evenimentului a trecut.