Bug fix - "An application fatal error" - Windows 7 + DirectX 11

Last update: 05 Dec 2020 12:00 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/898

Picture

In dit artikel bieden we een oplossing om de fatal error bug te verhelpen die je mogelijk hebt ontvangen terwijl je TruckersMP probeert op te starten met Windows 7 en DirectX 11. Als je deze error ontvangt terwijl je Windows 8 of Windows 10 gebruikt, skip dan het eerste deel van dit artikel en volg de stappen vanaf het tweede deel.

Om het probleem te verhelpen volg je de volgende stappen:

• Ga naar de website van Microsoft en download de Windows 7 Service Pack;
  • Installeer de Service Pack;
  • Herstart je computer;
  • Open Steam en start Euro Truck Simulator 2 of American Truck Simulator;
  • Kies de "Launch with OpenGL (64-bit)" optie tijdens het opstarten van het spel;
  • Eenmaal in het spel, rijd een stukje rond;
  • Sluit nu het spel en herstart je computer;
  • Start TruckersMP op als Administrator.

Als de voorgaande stappen niet geleid hebben tot een oplossing, probeer dan het missende d3dcompiler_47.dll bestand opnieuw te registreren via de volgende stappen:

• Open de Command Prompt door de Windows toets + 'R' tegelijkertijd in te drukken en typ 'cmd'. Gebruik Ctrl + Shift + Enter om nu de Command Prompt als Administrator te openen;
  • Typ het commando "regsvr32 /u D3DCompiler_47.dll" en klik op Enter;
  • Typ dan “regsvr32 /i D3DCompiler_47.dll” en klik opnieuw op Enter;
  • Start TruckersMP op als Administrator.

Indien deze stappen niet hebben geleid tot een oplossing, kijk dan op deze website of contacteer ons Support team.