This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: Chatting

Conversație


Last update: 04 Feb 2019 18:50 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/90În timp ce vă jucați, totul este despre condusul împreuna cu prietenii și alți jucători de pe tot globul. Puteți socializa în 2 cai diferite în timp ce va jucați, folosind conversația text sau conversația vocala - CB, asa cum o numim în lumea camionagiilor.

Ambele căi de comunicare au o limita de o raza de aproximativ 500 de metri. Asta înseamna ca toată lumea din raza locației tale pot vedea și auzi conversația. O data ce au ieșit din raza, ei nu vor mai primi mesaje.

Conversația Text

Pentru a trimite un mesaj în chat, apăsați tasta “y” de pe tastatura dumneavoastră și începeți sa scrieți mesajul. După ce ați terminat, apăsați enter și mesajul se va trimite. Pentru a o face mai bine, suportăm și mesajele private dintre 2 jucători. Puteți trimite un mesaj în privat către un singur jucător folosind comanda /pm urmată de ID-ul destinatarului.

/pm 123 Acesta este un mesaj privat către jucătorul cu ID-ul 123

Răspunsul la un mesaj privat poate fi trimis folosind următoarea comanda. dar tine-ți minte ca aceasta ii va trimite mesajul ultimului jucător care va trimis un mesaj privat.

/r Prima mea replică către expeditor

Conversația text poate fi de asemenea folosită pentru a aduna informațiile necesare ale unui jucător, aceasta poate fi folositoare în momentul în care vreți sa îi creați un report unui jucător pe website-ul nostru mai târziu. Informația poate fi primită cu ajutorul comenzii următoare:

/pinfo 123

Conversația Vocală

Dacă doriți să aduceți experienta la un alt nivel, puteți folosi conversația vocală și să vorbiți pe unul dintre canalele disponibile. Fiți sigur ca microfonul este setat corect în calculatorul dumneavoastră și consultați setările din TAB pentru ajustări ulterioare. Vorbitul poate fi efectuat prin apăsarea tastei “x”.

Tags

Author

InvisibleRaptor's avatar

InvisibleRaptor

SeniorTranslationManager

Translation Manager - Since 18.08.2019