Instalare


Last update: 14 Apr 2020 15:42 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/91Instalarea TruckersMP-ului este ușoară și gratis! Durează doar câteva minute pentru a completa instalarea. Urmatorul ghid de instalare vă va ajuta să o faceți.

Pasul 1 : Descărcare și Extragere

Descărcați și dezarhivați TruckersMP de aici https://truckersmp.com/download .

Notă: Trebuie sa fi logat pentru a-l descărca.

Pasul 2 : Executați Instalarea

Navigați către folderul dezarhivat și lansați Install TruckersMP.exe

După ce aţi acceptat acordul de licențiere, veți fi întrebat unde vreți sa se instaleze launcher-ul în calculatorul dumneavoastră. Selectați locația dorită și continuați.

Installation

În următorul pas, puteți selecta tipul de instalare dorit. Dacă nu ești sigur ce sa alegi, selectează “Full Installation”. Dacă aveți ambele jocuri, Euro Truck Simulator 2 și American Truck Simulator, puteți selecta ambele jocuri. Dacă aveți doar 1 joc, debifați jocul pe care nu-l dețineți.

Components

După selectarea unuia dintre jocurile pe care le doriți, trebuie să specificați calea către acestea. În funcție de partiția unde ați instalat folderul Steam, calea poate varia. În cele mai multe cazuri, calea arata asa: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\American Truck Simulator" sau "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2".

Path

Path

În următorii paşi, puteţi lăsa ca launcher-ul să se instaleze pe calea implicită sau puteţi specifica o cale personalizată a scurtăturii launcher-ului în folderul meniului de start și să selectați în cazul în care doriți o iconița pe desktop. După acestea, puteți finaliza instalarea.

Probleme Comune de Instalare

Următoarele sunt cele mai comune probleme de instalare. Pentru mai multe informații și troubleshooting despre probleme, verificați secțiunea noastră de Troubleshooting.

Tags

Author

InvisibleRaptor's avatar

InvisibleRaptor

SeniorTranslationManager

Translation Manager - Since 18.08.2019