[RO] Trans Express


„Conducem oriunde și oricand”

<Heart of Russia>

By RoDenis   |   08 Mar 2021 12:14 UTC | Updated on 23 Jul 2021 22:21 UTC

Acum cateva zile a fost lansat un teaser despre un nou dlc.Acest dlc va contine partea estica a rusiei.Acestia au spus urmatoarele:

În ultimele luni, am început să tachinăm următoarea expansiune a hărții pentru Euro Truck Simulator 2, următorul DLC de hartă major care va veni după Iberia. Poate că vă amintiți că ați văzut câteva capturi de ecran în postarea de blog a 8-a aniversare a ETS2 sau este posibil să fi observat ceva în fluxul nostru special de Crăciun. Comunitatea a fost plină de speculații cu privire la ceea ce vom dezvălui în cele din urmă. După cum se dovedește, majoritatea sfaturilor dvs. au fost de fapt la fața locului. Suntem încântați să dezvăluim astăzi că puteți aștepta cu nerăbdare să conduceți în inima Rusiei.

După ce ne-am concentrat spre sud-vestul Europei, ochii noștri sunt așezați în direcția opusă. Drumurile noastre vor continua să se extindă în cea mai mare țară din lume, pe zone, Rusia. Acasă la o bogată moștenire culturală și istorie, șoferii vor putea livra chiar în inima Rusiei - Moscova și nu numai.

Information


Tag: [RO] Trans Express
Language: Romanian
Created: 23 Mar 2020 12:25 UTC
Supported Games
Euro Truck Simulator 2
American Truck Simulator
Owner: robert_edy1
Members: 190
Recruitment: Open