RomaniaElit


#WeMakeHistory

RomâniaElit - Primul convoi pe ProMods

By InvisibleRaptor   |   26 Oct 2019 19:01 UTC | Updated on 23 Jul 2021 22:21 UTC

După cum bine stiți, chiar acum 3 zile în jurul orei 14:00, ProMods a fost făcut public pe TruckersMP. Cu toate acestea, RomaniaElit nu se oprește prin a ne surprinde! Dar, ce au făcut? Și care este legătura dintre ProMods și RomaniaElit?

RomaniaElitProMods_1
Au reușit să ducă la final un convoi cu 60 de participanți, toți membri ai comunității împreună cu 2 membri ai staff-ului TruckersMP care nu fac parte din RomaniaElit. Un convoi care a pornit chiar din Republica Moldova din orașul Bălți, a trecut prin orașele Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Sibiu și a ajuns până în Piața Constituției din București, în fața Palatului Parlamentului.

RomaniaElitProMods_2
Nu a fost deloc ușor, au existat probleme cu serverele TruckersMP, ceea ce a necesitat deconectarea repetată în timpul convoiului. Datorită acestor probleme, toți membri RomaniaElit au schimbat un total de 3 servere, începând pe ProMods 2, continuând pe ProMods 1, și terminând pe [US] ProMods. Suprinzător este faptul că niciun participant nu a părăsit convoiul, chiar dacă s-a sfarșit după ora 23:00. Dar ceea ce este de apreciat de fapt, este că problema serverelor nu a putut opri această comunitate din a-și atinge obiectivul, aducându-i titlul de prima comunitate care a terminat un convoi pe ProMods.

Ești curios să vezi cum s-a desfășurat? Poți vedea chiar aici.

Felicitari RomâniaElit!

InvisibleRaptor
TruckersMP Translation Manager

Vezi postarea pe forum

Information


Tag: RomaniaElit
Language: Romanian
Created: 13 Jul 2019 17:21 UTC
Supported Games
Euro Truck Simulator 2
American Truck Simulator
DLCs Required: 0
Owner: Sgt Salt
Members: 132
Recruitment: Closed