Herkese merhaba,
Sadakat Logistics olarak güzel geçmesini dilediğimiz 2022 yılının ilk ayında güzel haberlerimiz var!
・ Bu ay tamı tamına 2 ortak konvoy organize ettik, 4 ortak konvoya katıldık ve 4 ekip konvoyu gerçekleştirdik. Bu, toplamda 10 konvoya denk gelmekte ve bu ay için güzel bir haber!
・ Bu ay hem Mercedes-Benz Travego otobüs, hem de Scania S High Roof tır için yeni bir skin modu oluşturduk.
・ Bu ay aramıza 23 kişi katıldı. Bu, bizim için güzel bir katılım sayısıydı.
・ Şimdi gelelim ayın en' lerine!




Arkadaşlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz...
Saygılar,
MrLahmacun | Boss
・HAKKIMIZDASadakat Logistics, 4 Ekim 2020 tarihinde W1ctroX ve Emoldwin öncülüğünde kurulan, ardından Fercklenn'in de katkılarıyla yoluna devam etmiş olan bir Türk sanal tırcılık şirketidir. Kurulduğu ilk günden bu yana disiplin, saygı ve eğlence ilkeleri üzerinde yükselen Sadakat Logistics, yollardaki varlığını bu değişmez değerler altında sürdürmektedir.
Sadakat Logistics, 2021-2022 dönemi TruckersMP onaylı (verified) VTC'sidir.
・Neden Sadakat?Sadakat Logistics, kendine has işleyişi ve sıcak ortamıyla diğer ekiplerden çok farklıdır. Güler yüzlü, yardımsever ve tecrübeli kadrosuyla her türlü oyunda keyifli vakitlerin geçirilebileceği samimi bir aile ortamına sahiptir. Yolların adabını bilen, birbirine değer veren bu çatı altında, aramıza yeni katılan her arkadaşımız kısa sürede ailemizin bir ferdi olur ve uzun sürecek güzel dostlukların temelini atar.
・Vizyonumuz・TruckersMP ortamında disiplinli ve düzenli sürüş anlayışıyla parmakla gösterilen bir ekip olmak.
・Sistemlerimizi ve etkinliklerimizi sürekli güncel tutarak, üyelerimize en kaliteli deneyimleri yaşatmak.
・Ulusal düzeydeki tanınırlığımızı uluslararası boyutlara taşıyarak global bir lojistik olmak.
・Misyonumuz・Gerçekleştirdiğimiz konvoy ve etkinlerle ekip içi iletişimi aktif tutmak.
・Ekibimiz içerisindeki herkesin kendini değerli hissettiği, sıcak ve samimi aile ortamını her ne olursa olsun korumak.
・Diğer topluluklarla iş birliği yaparak çevremizi genişletmek.