Accountinformatie veranderen

Last update: 23 Nov 2023 20:19 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/958

Je kunt je gebruikersnaam op TruckersMP elke 14 dagen veranderen. Onthoud dat het gebruiken van een ongepaste gebruikersnaam niet toegestaan is. Als jouw gebruikersnaam ongepast is (en het de officiële TruckersMP Regels breekt) kan de naam veranderd worden door een teamlid.

Als je geen toegang meer hebt tot jouw oude emailadres, of als je het gelinkte emailadres wilt veranderen voor enige reden, kun je dit zelf doen.

1. Als eerste, log in tot jouw TruckersMP account.
  2. Houd de muis over de Account-sectie.
  3. Klik op "Instellingen".
  4. Selecteer het 4e tabje, "Account Settings".
  5. Hierna kun je jouw gebruikersnaam, emailadres en wachtwoord veranderen.

Destination Path