Állapot frissítési rendszer fórumon


Last update: 19 Apr 2021 21:57 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1275Ebben a cikkben megtudhatod, hogy hogyan tudod engedélyezni vagy kikapcsolni a fórum állapot frissítési rendszerét, hogy mire vagy mire nem szabad használni, illetve hasznos tippeket amikor elkészíted státusz frissítésedet profilodon. Először is milyen egy "állapot frissítés"? Egy állapot frissítés egy bejegyzés a fórumon profilodon (vagy valaki másén), ami nem látható a fő oldalon.

Ha nem tudsz állapot frissítés készíteni profilodon, itt találod hogyan tudod engedélyezni ezt a funkciót:

1. lépés: Menj a fórum profilodra


2. lépés: Kattints az "Edit Profile" lehetőségre


3. lépés: Engedélyezd az állapot frissítéseket az "Enable status updates" gombra kattintva

3.1 Ha szeretnéd kikapcsolni az állapot frissítéseket, csak vedd ki a jelölést az "Enable status updates?" lehetőség mellől.


És ennyi!

Most már engedélyezted vagy kikapcsoltad az állapot frissítés funkciót profilodon. Ne felejtsd, hogy ez egy globális beállítás, ami azt jelenti, hogy te és más felhasználók is tudnak vagy nem tudnak közzétenni állapot frissítést a profilodon, attól függően, hogy mit állítottál be.


Gyakran Ismételt Kérdések

Itt van néhány gyakran ismételt kérdés, amit hasznosnak találhatsz, ha nem találtál fentebb választ problémádra.

K: Mikor kell használnom az állapot frissítést?
V: Az állapot frissítési rendszert bármilyen nem témához illő hozzászóláshoz, képhez vagy bármi hasonlóhoz kell használni, amit megszeretnél osztani a közösséggel. Példa:

Üdv srácok! Épp befejeztem egy konvojt a VTC-mmel, elképesztő volt! Nézzétek meg a következő néhány képet ami a cégemmel csináltam.


K: Bármennyi bejegyzést közzé tehetek amennyit csak szeretnék?
V:: Nincs megszabva, hogy mennyit állapot frissítést tehetsz közzé, azonban több frissítés közzététele rövid időközönként spamnek számít a §1.3 - Spamelés és visszaélés szabály alatt és a Community Moderator-ök cselekedhetnek ellene amennyiben szükséges. Ezért azt javasoljuk, hogy írj bele mindent állapot frissítéseidbe, ha lehetséges. Például, ha van 8 képed egy konvojról, együtt kell őket közzé tenned 1 állapot frissítésben ahelyett, hogy 8 különbözőt hozz létre.

K: Miért nem tudok állapot frissítést közzétenni barátaim profilján?
V: Ha nem tudsz létrehozni állapot frissítést valaki profilján, az azért van, mert kikapcsolták ezt a funkciót, amint láthatod a 3.1-es pontban feljebb.

K: Mit kell tennem ha egy nem megfelelő állapot frissítést láttam?
V: Ha láttál egy felhasználót aki sérti a hivatalos TruckersMP szabályzatot az állapot frissítési rendszerben, a fórumon lévő jelentési rendszeren keresztül jelentened kell a Community Moderation csapatnak.

Amennyiben további kérdésed van a fórumon lévő állapot frissítési rendszerrel kapcsolatban, nyugodtan lépj kapcsolatba csapatunkkal!

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover