Sistemul de pe Forum pentru Actualizarea Statusului


Last update: 16 Jun 2021 12:08 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1333în acest articol veți învăța despre cum să activați și să dezactivați sistemul de actualizare a statusului de pe forum, la ce ar trebui și la ce nu ar trebui folosit, cât și câteva sfaturi utile în momentul în care creați o actualizare a statusului pe profilul dumneavoastră. Dar mai întâi, ce este o "actualizare a statusului?"
O actualizare a statusului este o postare pe profilul dumneavoastră (sau al altcuiva) de pe forum care nu este vizibilă pe prima pagină.

Dacă nu puteți face o actualizare a statusului pe profilul dumneavoastră, această funcție se activează astfel:

Pasul 1. Navigați către profilul dumneavoastră de pe forum


Pasul 2. Apăsați "Edit Profile"


Pasul 3. Activați "status updates"

3.1 Dacă doriți să dezactivați actualizările de status, doar debifați căsuța "Enable status updates?".


Asta este tot!

Acum ați activat sau dezactivat funcția actualizării statusului de pe profilul dumneavoastră. Vă reamintim că aceasta este o setare globală, ceea ce înseamnă că atât dumneavoastră cât și ceilalți utilizatori pot sau nu pot posta actualizări ale statusurile pe profilul dumneavoastră, în funcție de ce setări alegeți.


Întrebări Adresate Frecvent

Aici sunt câteva dintre cele mai frecvente întrebări care au un răspuns și pe care le puteți găsi ca fiind utile dacă nu ați găsit rezolvarea problemei dumneavoastră mai sus.

Î: Când ar trebui să folosesc actualizarea statusului?
R: Sistemul de actualizări ale statusului ar trebui să fie folosit pentru orice comentarii off-topic, imagini, sau orice similar ce doriți să împărtășiți cu comunitatea. Exemplu:

Salut! Tocmai am finalizat un convoi cu VTC-ul meu, a fost grozav! Uitați câteva fotografii faine pe care le-am făcut alături de compania mea.


Î: Pot posta oricâte actualizări alte statusului doresc?
R:: Nu există nici o limită în legătură cu câte actualizări ale statusului puteți să trimiteți, totuși trimiterea mai multor actualizări într-o perioadă foarte scurtă de timp este considerată ca fiind spam, regula §1.3 - Spamming or Abuse, iar Moderatorii de Comunitate pot lua acțiuni dacă este necesar. Așadar, vă încurajăm să combinați actualizările statusului dumneavoastră pe cât mai mult posibil. De exemplu, dacă aveți opt imagini dintr-un convoi, ar trebui să le postați pe toate într-o singură actualizare a statusului, în loc de 8 actualizări diferite.

Î: Nu pot posta o actualizare a statusului pe profilul prietenilor mei, de ce?
R: Dacă nu puteți crea o actualizare a statusului pe profilul cuiva, înseamnă că cel mai probabil acesta are dezactivată această funcție cum s-a precizat și în pasul 3.1 mai sus.

Î: Am văzut o actualizare a statusului indecentă, ce e de făcut?
R: Dacă ați văzut un utilizator care încalcă regulile oficiale TruckersMP folosind sistemul de actualizare a statusului, ar trebui să raportați acest lucru la Echipa de Community Moderation prin Sistemul de Report de pe Forum.

Dacă aveți orice nelămuriri legate de Sistemul de Actualizare a Statusului, nu ezitați să contactați echipa noastră!