Форум статус ъпдейт система


Last update: 21 Apr 2021 21:12 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1281В тази статия ще научите как да активирате и деактивирате статус ъпдейт системата във форума, за какво трябва и какво не трябва да се използва, както и някои полезни съвети при създаване на статус ъпдейт във вашия профил. И така, първо, какво е „статус ъпдейт?“ Статус ъпдейт е публикация във вашия (или нечий) профил във форума, която не се вижда на главната страница.

Ако не можете да създавате статус ъпдейти във вашия профил, ето как да активирате тази функция:

Стъпка 1. Отидете във вашия форум профил


Стъпка 2. Натиснете "Edit Profile"


Стъпка 3. Активирайте статус ъпдейтите

3.1 Ако искате да деактивирате статус ъпдейтите, просто премахнете отметката от „Enable status updates?“.


И това е!

Вече сте активирали или деактивирали функцията за статус ъпдейти за вашия профил. Моля, не забравяйте, че това е глобална настройка, което означава, че както вие, така и другите потребители могат, или не могат да публикуват статус ъпдейти във вашия профил, в зависимост от настройката, която сте избрали.


Често задавани въпроси

Ето някои често задавани въпроси, които може да ви бъдат полезни, ако не сте намерили отговор на проблема си по-горе.

Q: Кога трябва да използвам статус ъпдейтите?
A: Системата за статус ъпдейтите трябва да се използва за всякакви коментари, снимки или нещо подобно извън темата, които искате да споделите с общността. Пример:

Хей момчета! Току-що завърших конвой с моята VTC, беше страхотно! Вижте няколко страхотни снимки, които направих с нашата компания.


Q: Мога ли да публикувам толкова статус ъпдейти, колкото искам?
A:: Няма ограничение за броя статус ъпдейти, които може да изпращате, но изпращането на множество ъпдейти за много кратък период все още се счита за нежелана по §1.3 - Спам или злоупотреба, а Community Moderators могат да предприемат действия, ако е необходимо. Ето защо ние силно ви препоръчваме да комбинирате статус ъпдейтите си, когато е възможно. Например, ако имате 8 снимки от конвой, трябва да ги публикувате заедно в 1 статус ъпдейт, вместо в 8 различни.

Q: Не мога да публикувам статус ъпдейти в профила на приятелите си, защо?
A: Ако не може да създадете статус ъпдейти в нечий профил, това най-вероятно означава, че тази функция е деактивирана, както се вижда в стъпка 3.1 по-горе.

Q: Видях неподходящ статус ъпдейт, какво да направя?
A: Ако сте видели потребител, който нарушава нашите официални правила на TruckersMP, използвайки системата за статус ъпдейт, трябва да съобщите за това на нашия Community Moderation Team, използвайки Форум системата за докладване.

Ако имате други въпроси относно системата за статус ъпдейти, не се колебайте да се свържете с нашия екип!