Introduksjon av TMP Upper Staff


Last update: 21 Oct 2022 20:58 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1528TruckersMP Upper Staff er ansvarlig for mange forskjellige ting i TruckersMP. Mange har ansvaret for sine egne unike team og noen er ansvarlige for noen mer spesielle eller unike oppgaver. Her kan du finne ut mer om menneskene bak brukerne og hva de egentlig gjør alt dette for.

Vi elsker virkelig å være involvert i samfunnet her, og vi håper denne artikkelen hjelper deg med å gjøre deg kjent med noen nøkkelansikter her hos TruckersMP.

TBA = To Be Added

Denne artikkelen er kanskje ikke oppdatert, da den vil bli oppdatert noen få ganger i året!


Game Producer -

Smoky

Hei, jeg heter Smoky, og er for tiden i teamet som Game Producer. Jeg ble med i teamet for nesten 5 år siden mens jeg fortsatt var på skolen og aldri skrev/snakket Engelsk utenfor det stedet. TruckersMP ga meg mye, som: kunnskap om Engelsk, ferdigheter til å jobbe i et team, min partner, og selvfølgelig et fantastisk fellesskap som jeg liker å bruke flere timer om dagen på. Som Game Producer fokuserer jeg på utvikling og planlegging av TruckersMP. Jeg fungerer også som kontaktpunkt for Project Coordinators når de ikke kan komme til enighet i spesielle situasjoner. Utenfor TruckersMP liker jeg å spille spill, kjøre bil eller tilbringe tid med venner og familie.


The Development Team - | |

Mwl4

Hei der! Jeg er Michał og jeg er Game Developer her hos TruckersMP. Jeg har vært i teamet helt siden starten, så ca 8 år nå. Jeg er en medskaper av prosjektet. Jeg har laget kjernemotoren for å kjøre spillet i flerspillermodus. Jeg gjør mitt beste for å forbedre spillopplevelsen og grunnlaget for prosjektet. Utenfor TruckersMP har jeg brukt litt tid på triple A game development. Jeg er en profesjonell programmerer. På fritiden elsker jeg å kjøre bil og høre på musikk.

ShawnCZek

Hei alle sammen! Jeg heter Jan og er Game Developer hos TruckersMP. Dette har vært min heltidsstilling siden juli 2021, men jeg har vært TruckersMP utvikler siden august 2018. Jeg begynte i teamet som Game Moderator tidlig i 2018. Gjennom tiden min her har jeg jobbet med flere nettstedsystemer. Jeg har fullstendig overtatt Discord bot utviklingen, og åpenbart har jeg brukt tusenvis av timer på spillklienten og serverne. Dette arbeidet tar ingen ende, men jeg elsker hvert minutt av at jeg kan være en del av dette prosjektet. På fritiden liker jeg å gå turer og oppdage nye steder, tilbringe tid med vennene mine eller bare spille spill.

3ventic

Hei, jeg er 3v og hjelper til med å sørge for at TruckersMP er online og tilgjengelig til enhver tid. Jeg har vært rundt prosjektet siden den første offentlige versjonen, men ble først med i stabsteamet noen år senere. Utenfor TruckersMP er jeg en Senior Software Developer og AWS professional med mange års erfaring med store systemer. På fritiden vil jeg ofte kjøre motorsykkel eller prøve noe interessant ny teknologi.

Kat_pw

TBA

Krashnz

Hei der! Jeg er Krashnz, og jeg er en del av Web Developer og DevOps teamet her hos TruckersMP. Jeg har vært en del av teamet i over 6,5 år og har jobbet med mange forskjellige funksjoner og verktøy for fellesskapet. Utenfor TruckersMP er jeg en programvareingeniør på heltid. En ting jeg elsker med TruckersMP fellesskapet er å se alle de forskjellige måtene folk bruker verktøyene vi lager på, som TruckersMP Stats, TruckersMP Traffic og selvfølgelig kartet!

AndrewTech

TBA

Kid Fabi

Heyo! Jeg heter Fabian, men på det store internettet er jeg kjent som Kid Fabi. Jeg er 23 år gammel som for tiden bor i Tyskland, men opprinnelig kommer jeg fra Polen. Siden 21. mars 2019 har jeg vært en del av TruckersMP -teamet. Nøyaktig 2 år senere, 21. mars 2021, har jeg fått en mulighet til å bli med i Web Developer teamet. Jeg jobber vanligvis med forbedringer av våre interne systemer i tillegg til å lage nye. På fritiden liker jeg å spille forskjellige spill og lytte til musikk.

J-M

Hei der! Jeg er J-M og er en del av Web Developer teamet hos TruckersMP. Jeg har vært i teamet i mer enn 7 år og har tilbrakt 6 av disse årene i Web Developer teamet. Siden jeg har vært i Web Developer teamet, har jeg laget mange interne og eksterne systemer som Virtual Trucking Company system(er), Knowledge Base Article system(er), Support System, Event System og mer! Utenfor TruckersMP tilbringer jeg tid med hunden min som heter Molly og jobber som fulltids webutvikler for et eventselskap. En ting jeg elsker med TruckersMP er å se folk bruke systemet jeg har bygget og se kreativiteten deres med mengden kraft vi gir dem.


Project Manager -

Jeronimo

Hei, jeg er Jeronimo, den nåværende Project Manageren. Bortsett fra å være ansvarlig for den globale ledelsen i staff teamet og våre offisielle partnere, fokuserer jeg hovedsakelig på hvordan fremtiden til TruckersMP skal se ut, og bestemmer veien for hvordan vi skal komme dit. Et av mine langsiktige mål inkluderer å involvere brukere mer i denne innovative prosessen for å fange gode ideer fra samfunnet og forbedre flerspilleropplevelsen sammen med deg! I det virkelige liv har jeg en grad i biomedisinske vitenskaper og er for tiden registrert i et masterprogram innen innovasjonsledelse. Håper å se deg rundt!


Advisor -

Nameless Ghoul

Hei, jeg er Nameless Ghoul. Jeg er Advisor her hos TruckersMP. Jeg begynte i TruckersMP tilbake i desember 2014 og ble med i teamet i oktober 2016 som Media Team. Jeg har vært gjennom mange rekker i min tid her, og startet som Media Team, deretter til Support Team, GM, GMTL, CMT, CMM, PC og nå Advisor. Jeg liker å sørge for at jeg støtter teamet så mye som mulig der de trenger meg. Jeg liker å komme opp med nye ideer for å gjøre TruckersMP til et bedre sted for teamet vårt og samfunnet vårt. Du finner meg på Discord og på forumene, og du kan kontakte meg angående spørsmål du måtte ha.


Service and Data Analyst -

Prime

TBA


Community Management -

Luna

Hei! Jeg er Luna, Senior Commuinity Manager her på TruckersMP. For øyeblikket studerer jeg i Nederland, men opprinnelig er jeg fra Tyskland. Jeg har vært en del av teamet i et par år og startet i Event Teamet som særger for å styre convoyer. Min tid her har lært meg så mye, fra grunnleggende Engelsk til hvilket emne jeg til slutt ville ende opp med å studere :)
For meg er TruckersMP mer enn en flerspillermodifikasjon - det er en hel opplevelse som jeg er super glad for å være en del av.

.Stan

Hei alle sammen! Jeg heter Stan, og jeg er Community Manager her hos TruckersMP. Jeg begynte i teamet for første gang i mars 2021, som Game Moderation Trainee. Siden den gang har jeg likt å møte mange nye mennesker og være involvert i prosjektet. Utenfor TruckersMP studerer jeg for tiden ved Sixth Form i Storbritannia og har en rekke hobbyer, som terrengsykling og møte venner. Min favoritt ting med TruckersMP er det fantastiske fellesskapet som har blitt bygget opp og de nye menneskene jeg får snakke med hver dag. Jeg liker også å delta på events og være involvert i VTC'er. Hvis du noen gang har lyst på en prat eller trenger hjelp med noe, send meg gjerne en melding på Discord!

IethaI

Hei! Jeg er IethaI, men ikke bekymre deg, jeg er ikke dødelig, så ikke vær redd for å kontakte meg. Jeg bor i den Flamske delen av Belgia og er 22 år gammel. For tiden søker jeg etter en jobb innen byggebransjen. Utenfor TruckersMP liker jeg å spille andre simuleringsspill og gå turer med de to Huskyene mine, de er så fantastiske. Jeg ble en del av dette fantastiske fellesskapet tilbake i 2016, og jeg har vært en del av staff-teamet siden sommeren 2018. Jeg ble med i teamet som Support Team, som jeg forlot i april 2019 for å fokusere på høyskolearbeidet mitt. Samme sommer kom jeg tilbake til teamet som Nederlandsk translator og ble Game Moderator et par måneder senere. I april 2020 fikk jeg sjansen til å bli Community Manager.

James

Hei! Jeg heter James og jeg er en av Community Managerne her hos TruckersMP. Jeg er fra Storbritannia og har vært en del av teamet siden oktober 2020. Jeg går for tiden på høyskole og studerer et IT-kurs for utvidet diplom på nivå 3. Jeg ble med i teamet i oktober 2020 som "Trainee" og ble deretter forfremmet til Report Moderator. Etter at jeg var Report Moderator, ble jeg forfremmet til stillingen som Game Moderator. Jeg er også administrerende direktør i Bruijn Logistics. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, ta gjerne kontakt med meg! Vi sees på veiene!

Matt

Heisann! Jeg er Matt, en Community Manager her hos TruckersMP, eller du kjenner meg kanskje fordi jeg eier Prime Logistics! Jeg sørger for at hvert blogginnlegg du leser blir sjekket med riktig grammatikk og ordlyd. ;) Jeg ble med i Community Management-teamet igjen etter å ha forlatt teamet tilbake i oktober 2021. Jeg tar for tiden en level 4-lærling i webutvikling her i Storbritannia. Utenfor det virtuelle rommet liker jeg å gå ut med venner og gå tur med hundene mine. Vi sees!


Community Moderation Management -

_Sneaht_0810

TBA

Critical

Hei der!

Critical her, en av Game Moderation Managerne hos TruckersMP! Jeg bor for tiden i Sverige og er både bil- og luftfartsnerd. Jeg har spilt TruckersMP siden 2015, og vært et aktivt medlem av Discorden siden tidlig i 2019, og har virkelig likt det siden. I desember 2020 fikk jeg muligheten til å bli med i det fantastiske Support Teamet for både å hjelpe ulike brukere i nød, men også for å kunne bidra til TruckersMP prosjektet, et fellesskap jeg har vært så nær i årevis. Jeg ble deretter med i Discord Moderation Teamet som en sekundær rolle, ved siden av mine Support oppgaver for å kunne hjelpe videre, men også for å utvide mine moderasjonsferdigheter, noe som har vært en eksplosjon. Sist, men ikke minst, fikk jeg muligheten til å bli Community Mod Manager i februar, noe som har vært fantastisk, og jeg kan ikke være mer spent på hva som kommer. Dette er virkelig et fantastisk prosjekt, og jeg vil alltid gjøre mitt beste for å opprettholde og forbedre ulike aspekter, med det nåværende som er Community Moderation Team sammen med mine kolleger.


Game Moderation Management -

Marco6158

Hei, mitt navn er Marco og jeg er fra Toscana, en region som ligger sentralt i Italia. Jeg begynte i TruckersMP teamet for over fem år siden da jeg fortsatt var student, og siden den gang har jeg gått gjennom mange roller i teamet, frem til dette punktet, og ledet rollen min her hos TruckersMP som en SGMM og en heltidsjobb i Olje- og gassindustrien. Jeg brenner for denne rollen og hver dag møter jeg en annen utfordring som presser meg til å gjøre mer, gjøre det bedre og raskere. Denne rollen er langt fra enkel, men kommer med interesse, engasjement og kunnskap. Jeg legger all min innsats i å forbedre TruckersMP miljøet i fagene rollen min dekker, enten det er spillregler, Game Moderation, rekruttering eller Game Moderation Management, med full støtte fra GM-teamet.

Aek177

Hei alle sammen, jeg er Aek177 og jeg er Game Moderation Manager her hos TruckersMP. Jeg har vært en del av teamet i snart fire år nå og har vært i noen forskjellige teams i min tid her. Utenfor TruckersMP jobber jeg fulltid i et togoperatørselskap sørvest i Storbritannia. Jeg elsker å hjelpe til her og har sett mange endringer gjennom tiden min her i fellesskapet og i staff-teamet!

Ashley

Jeg er Ashley, TruckersMP's Community Coach Driver. Jeg jobber for tiden for National Express som opererer til og fra London på daglig basis. Jeg har vært involvert i offentlig transport de siste seks årene og har reist mye over både Storbritannia og Europa. Utenom jobben liker jeg å ha tid til å spille spill, så vel som Airsoft.

Fezz98

TBA


Support Management -

Ali.

Hei! Jeg er Alistair også kjent som Ali, og jeg er for tiden Senior Support Manager her hos TruckersMP! Jeg har vært en del av teamet i over tre år nå og har tilbrakt mesteparten av tiden min i Support Teamet. Utenfor TruckersMP jobber jeg innenfor IT-bransjen og har gjort det i mange år nå. Jeg er opprinnelig fra Skottland, men har flyttet rundt ganske mye i livet mitt. Jeg liker TruckersMP hovedsakelig fordi det lar meg hjelpe medlemmer av samfunnet med alt de trenger, og jeg prøver mitt beste for å gjøre det daglig. Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker i samfunnet og har også møtt noen veldig spesielle takket være TruckersMP. Hvis du trenger noe, ta gjerne kontakt med meg, ha en fantastisk dag! :)

GGF MD

Hei der! Mitt navn er GGF MD, for det meste kjent som GGF, og jeg er en av de tre Support Managerne her hos TruckersMP. Jeg ble første gang med i teamet i januar 2018. I løpet av dette året gikk jeg gjennom mange, mange rangeringer som trial- og Full Support, Discord og Forum Mod, Social Media Team, Game Moderator og til og med Game Moderator Leader. I desember 2018 ble jeg tilbudt stillingen som Support Manager. Jeg elsker jobben min her og samfunnet. Det føles flott å hjelpe brukere, og jeg prøver mitt beste for å holde Support Teamet i gang.

NeonLeon

Hei alle sammen! Mitt navn er Leon og jeg er en del av Support Management hos TruckersMP. Helt målløst ble jeg med i simuleringsfellesskapet i 2015 da jeg begynte å spille Microsoft Flight Simulator X på IVAO. Jeg registrerte en konto hos TruckersMP 14. januar 2017, og det tok ikke lang tid før jeg fikk nye venner som hadde det samme målet som jeg hadde på den tiden – å starte en VTC. Jeg tilbrakte mye tid på VTC biten, en tid jeg fortsatt har mange minner fra, og en tid jeg tjente mye kunnskap og erfaring fra folk som er kjent i ETS2 miljøet. I mai 2018 fikk jeg en flott bursdagsgave fra TruckersMP og muligheten til å bli med i teamet som et Support Team medlem. Jeg jobbet som Support i 4 måneder, deretter ble jeg forfremmet til Game Moderator og i begynnelsen av 2019 ble jeg en del av Human Resources Teamet. Etter å ha vært en del av TruckersMP HR Teamet i mer enn 1,5 år, ble jeg tilbudt rollen som Support Manager i september 2020. Hver stilling hos TruckersMP hadde noe til felles: Teamarbeid, respekt og lojalitet. TruckersMP lærte meg at det å være en del av teamet noen ganger ikke er så lett, og det er ikke et sted å slappe av. Resultatet av hardt arbeid og flid tok meg til stedet der jeg er nå. Jeg er nå ansvarlig for Support Teamet. Jeg passer på at du blir hjulpet skikkelig dersom du har behov for bistand. Utover det står jeg også for rekrutteringer, og en del tilleggsoppgaver. I det virkelige liv går jeg siste året på skolen og er svært interessert i luftfart - det er derfor jeg for tiden lager lisens for seilfly og mikrolette fly. For fremtiden tar jeg sikte på å studere Air Traffic Management eller Aviation Management, selv om jeg også er svært interessert i politikk der jeg engasjerer meg i et parti - i hvert fall på lokalt nivå. Jeg er en veldig sosial person som liker å hjelpe mennesker i nød og som alltid er glad for å nå mål sammen med andre, noe som også forklarer mitt engasjement i mitt lokale brannvesen. Hvis du noen gang trenger hjelp eller ønsker å finne ut mer om meg, er det bare å sende meg en DM - jeg vil mer enn gjerne bli kjent med deg!


Add On Management -

Nika_

Hei, jeg er Nika, Add-On Manager her hos TruckersMP. Jeg har vært en del av teamet i over et år nå. Å være en del av teamet er fantastisk, spesielt i Add-On Teamet siden du alltid har en sjanse til å forbedre dine kunnskaper og ferdigheter samt lære nye ting. Utenom teamoppgavene liker jeg å redigere bilder, spille videospill og chatte med venner.

TeamDeer

Hei alle sammen, TeamDeer her. Jeg har vært med i teamet siden 2018 og har hatt mange timer som en del av dette flotte fellesskapet. Jeg har deltatt på mange truck Fester, convoyer og spesielle eventer i løpet av de 5 årene jeg har spilt på TruckersMP. Jeg er glad for å være leder for Add-On Teamet. Sammen med teamet håper vi å skape gode spillressurser som nye kartområder, modeller og kjøretøy. Du kan stole på at Deer leverer kvalitetsinnhold hele tiden. Vi sees på veien, lastebilister!


Event Management -

Whitelodge

Hei alle sammen! Jeg heter Whitelodge og er 22 år gammel. Jeg er Event Manager her hos TruckersMP. Jeg bor i nærheten av en berømt Britisk racingbane, noe som er en fin bonus å kunne se noe live action racing som gir god inspirasjon til eventene du ser. Jeg har en stor lidenskap for alt som involverer datamaskiner eller nettverk og liker å kunne snu huset på hodet ved å koble det om! Jeg jobber nå for et helseselskap hvor jeg driver nettverksutvikling for dem, noe som betyr at jeg kommer inn på noen interessante steder. Jeg har spilt Euro Truck Simulator 2 siden 2012 og har minst 3000 timer på spillet (mange vises ikke slik det var før det ble aktivert på steam) før dette, selv om jeg spilte den originale versjonen av spillet. Spillet har kommet langt siden starten! Mine roller inkluderer event planlegging, administrasjon av forespørsler for event servere, feedback tickets, kartredigering og arbeid med Raymond, CyberSkilzz, Skinner og Mist på offisielle eventer i fremtiden og utover! Jeg elsker å lede eventer, så jeg er ekstremt takknemlig for å ha blitt tilbudt stillingen jeg har! Jeg ble med i fellesskapet for første gang i juli 2014 og ble med i staff-teamet i september 2019 som medlem av Event Teamet. Jeg ble også med i Add-On Teamet i november 2019 som en tilleggsrolle. Jeg ser frem til å kunne bidra til å skape noen minneverdige eventer for samfunnet i min tid her på TruckersMP. Jeg har møtt så mange flotte mennesker, og jeg håper det vil fortsette langt inn i fremtiden!

MsMist

Hei alle sammen! Jeg er Mist, Event Manager her hos TruckersMP. Jeg har vært en del av teamet litt over et år nå og over fire år i samfunnet totalt sett og hjulpet flere forskjellige team/prosjekter, alt fra moderering, events, til bare å bruke tid på å snakke med andre der det er mulig. Utenfor TruckersMP kjører jeg buss på heltid for et transportselskap for å hjelpe til med å transportere lokalt sykehuspersonell rundt campus. TruckersMP har et så fantastisk fellesskap og ser alltid frem til å bli kjent med flere av dere i samfunnet.

Velo

TBA

Andreas.

TBA


Media Management -

TnT404

Hei der! Jeg er TnT404, Media Manager hos TruckersMP. Jeg har vært med i teamet siden april 2021. Jeg har ikke fortalt mange dette, men meningen bak det kjedelige navnet jeg valgte er følgende. TNT skal ikke stå for verken trinitrotoluene eller TNT Express, lol, men faktisk tok jeg det etter en liten klan som jeg laget i 2008 i spillet Crysis, navnet var Total Nuclear Team (helt originalt, har jeg rett?). 404, jeg valgte det fra antallet abonnenter jeg hadde på Youtube på den tiden, tilfeldig med HTTP 404-feilen. Min kjærlighet til dette fellesskapet kommer fra det faktumet at jeg får kjøre på veiene til ETS2 med en mengde mennesker jeg ikke kjenner, og det er gøy! Jeg vil også lære flere mennesker hvordan de redigerer ETS2-videoer på riktig måte, slik at vi kan bygge et lite fellesskap av anstendige videoprodusenter! Jeg er en stor film- og VFX-fan, jeg elsker å se filmer, men det jeg elsker enda mer er å finne ut informasjon bak kulissene, spesielt VFX-breakdowns og slikt (i disse dager kan jeg fortelle nøyaktig hvordan de fleste om ikke alle effekter, praktiske eller digital, er ferdig hehe). Jeg liker også å lese trivia om dem. Jeg ønsker, som en hobby, å være en 3D-generalist (lærer meg fremdeles sakte, modellering, animasjon, lyssetting, simulering osv.). Ellers er jeg uteksaminert ved et Rumensk universitet med en grad i elektronikk, telekommunikasjon og IT. Jobber nå som nettverksingeniør.


Translation Management -

InvisibleRaptor

Hei alle sammen! Jeg er kjent som InvisibleRaptor her, men jeg heter Andrei og er fra Bucuresti, Romania. Jeg er Senior Translation Manager hos TruckersMP og jeg har vært i lederstillingen i 2,5 år. Jeg koordinerer for tiden Translation Management og leder hele teamet av Translators i riktig retning, noe som betyr at det meste av arbeidet mitt gjøres bak kulissene. Du ser meg kanskje ikke så ofte på veiene, men ikke nøl med å si hei når du møter meg, spesielt ved convoyene. I det virkelige liv er jeg for tiden student ved Faculty of International Business & Economics, og jeg jobber også som frilanser, åpenbart som oversetter. På toppen av det er jeg gal etter basketball og "calisthenics", som er hobbyene mine. Jeg har spilt basketball i 10 år i et profesjonelt lag, og jeg ser nå etter å forbedre dunkene mine, men hovedmålet mitt er fortsatt å gjøre noen "calisthenics" elementer. Takk for at du leser!

[WT] Bingo [CH]

Hei alle sammen, jeg er Bingo, en av Translation Managerne her hos TruckersMP. Jeg er fra Sveits, et lite land midt i Europa som er kjent for sine penger, dyre klokker, sjokolade og ost. For tiden holder jeg på med den obligatoriske militærtjenesten. Jeg skal etter hvert begynne å jobbe som lastebilsjåfør, og jeg planlegger også å begynne å studere senere i år. Jeg har vært en del av TruckersMP fellesskapet siden 2015, men ble med i teamet først i 2019 som Translator da jeg fikk sjansen til å bli Translation Manager i juli 2020. I min rolle sørger jeg for at offisielle innlegg og assets blir oversatt til ulike språk og at intern kommunikasjon i TruckersMP teamet holder høy standard. Min interesse for forskjellige språk har alltid vært betydelig, og det er grunnen til at jeg snakker Tysk og Fransk flytende og Engelsk på middels nivå. I spillet vil du mest sannsynlig finne meg når jeg leverer last i ProMods med min favoritt Volvo FH lastebil. Vi sees på veien!

LadyAndromeda

Hei alle sammen. Jeg er mest kjent som Lady eller Andromeda. Jeg er fra Kypros, men jeg bor i Storbritannia akkurat nå. Jeg er en tyrkisk språk og kulturlærer og lærer det tyrkiske språket og kulturen til utenlandske barn. Jeg elsker å spille spill, se på forskjellige streams og kjøre bil. Dette var grunnen til at jeg begynte å spille Euro Truck Simulator 2 og begynte i TruckersMP i 2016. Jeg ble med i teamet i 2017 fordi jeg ønsket å bidra til dette prosjektet. Fra det året jobbet jeg som Community Moderator, også ble jeg forfremmet til Game Moderation Teamet. I 2021 begynte jeg i Translation Teamet som en sekundær rolle. Etter å ha tilbrakt litt tid i Translation Teamet, i 2022, ble jeg forfremmet til Upper Staff som Translation Manager. Å oversette og lære språk var alltid morsomt for meg, og jeg er glad for at jeg fant en måte å forbedre meg selv og dette prosjektet ved å gjøre mer. Jeg håper i fremtiden at jeg vil kunne bidra med flere ting til dette prosjektet. Vi sees på veiene!

Tags

Author