This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: Introducing TruckersMP Upper Staff

Представяне на TMP Upper Staff


Last update: 22 Mar 21:39 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1529Висшият персонал на TruckersMP отговаря за много различни неща в TruckersMP, много от тях са отговорни за свои собствени екипи, а някои са отговорни за някои по-конкретни или специални задачи. Тук може да научите повече за хората зад профилите и за какво всъщност правят всичко това.

Наистина обичаме да участваме в общността и се надяваме, че тази статия ще ви помогне да се запознаете с някои ключови лица тук в TruckersMP.


Game Producer -

Smoky

Здравейте, аз съм Smoky, в момента съм в екипа като Game Producer. Присъединих се към екипа преди почти 5 години, докато бях още в училище и никога не писах/говорех английски извън това място. TruckersMP ми донесе много неща, като: знания по английски език, умения за работа в екип, моят партньор и разбира се прекрасна общност, за която обичам да прекарвам няколко часа на ден. Като Game Producer се фокусирам върху разработването и планирането на TruckersMP, също така действам като точка за контакт за Project Coordinators, когато не могат да постигнат споразумение в дадени ситуации. Извън TruckersMP обичам да играя игри, да карам колата си или да прекарвам време със семейството и приятели.


The Development Team - | |

Mwl4

Здравейте! Аз съм Michał и съм Game Developer тук в TruckersMP. В екипа съм от самото начало, така че вече около 8 години. Аз съм co-създател на проекта, създадох основата за стартиране на играта в мултиплейър режим. Правя всичко възможно да подобря изживяването на играча и основите на проекта. Извън TruckersMP, прекарах известно време в разработката на игри с triple А, аз съм професионален програмист. В свободното си време обичам да карам колата си и да слушам музика.

ShawnCZek

Здравейте всички! Казвам се Jan и съм Game Developer в TruckersMP. Това е моята позиция на пълен работен ден от юли 2021г., но съм разработчик на TruckersMP от август 2018г., присъединих се към екипа като Game Moderator в началото на 2018г. През цялото си време тук съм работил върху множество уебсайт системи, напълно поех развитието на Discord ботовете и очевидно съм прекарал хиляди часове в разработка на лаунчера и сървърите на играта. Тази работа е безкрайна, но обичам всяка минута, в която мога да бъда част от този проект. В свободното си време обичам да се разхождам и да откривам нови места, да прекарвам време с приятелите си или просто да играя игри.

Kat_pw

TBA

Krashnz

Здравейте! Аз съм Krashnz и съм част от екипите за web development и DevOps тук в TruckersMP. В екипа съм повече от 6 години и половина и съм работил върху много различни функции и инструменти за общността. Извън TruckersMP, аз съм софтуерен инженер на пълен работен ден. Нещото, което обичам в общността на TruckersMP, е да виждам различните начини, по които хората използват инструментите, които създаваме, като например: TruckersMP Stats, TruckersMP Traffic и разбира се картата!

CJMAXiK

TBA

Doggo.

Привет! Казвам се Diego, но се наричам „Doggo“ или „Dot“ в общността на TruckersMP. В момента съм на 20 години и моите местоимения са Те/Тях. В реалния свят работя като Back-end разработчик в Холандия 🇳🇱. Присъединих се към невероятната общност на TruckersMP през януари 2020г., така че все още съм съвсем нов тук, но вече имам доста опит. През август 2020г. се присъединих към първата си VTC: Viva Trucking. Там се включих доброволно за различни позиции в персонала като Back-end Developer, Support Associate, Lead Developer и Director. Въпреки това реших да ги напусна през декември 2020г. поради лични причини и започнах нова VTC, известна като Phoenix, заедно със Stan и някои други членове на общността. Там в момента съм мениджър и водещ разработчик. През април 2021г. кандидатствах за позицията преводач в TruckersMP и имах прекрасната възможност да се присъединя към техния екип. Прекарах невероятно там и научих много, а наскоро получих възможността да се присъединя към екипа за уеб разработка. Наистина ми харесва да бъда активен в общността и да взаимодействам с нашата страхотна база играчи, така че може да ме виждате онлайн доста редовно. Не се страхувайте да кажете здравей, няма да ви ухапя!

Kid Fabi

TBA

Ratcho

TBA

J-M

Здравейте! Аз съм J-M и съм част от Web Development екипа в TruckersMP. В екипа съм повече от 7 години и съм прекарал 6 от тези години в екипа за Web Development. Откакто съм в екипа за Web Development, създадох много вътрешни и външни системи като Trucking Company виртуалната(ите) система(и), система(и) за статиите в базата знания, система за поддръжка, система за събития и други! Извън TruckersMP прекарвам време с моето куче, наречено Molly, и работя като уеб разработчик на пълен работен ден за компания за събития. Едно от нещата, които обичам в TruckersMP, е да виждам хората, които използват системата, която съм изградил, и да виждам тяхната креативност с количеството сила, която им даваме.


Project Coordination -

Jeronimo

Поздрави, казвам се Jeronimo. По време на моето пътуване в TruckersMP съм бил част от множество екипи, включително Game Moderation, Community Moderation, и Translation Team. Като Project Coordinator отговарям за глобалното управление на TruckersMP. Моите амбиции са да засиля взаимодействието между екипа и общността и да обновявам (вътрешни) политики за подобряване на производителността и ефективността. Извън TruckersMP, имам степен по биомедицински науки и в момента съм записан в магистърска програма по управление на иновациите. След обучението си се стремя да работя в управлението на стратегически изследвания и разработки или управление на проекти във фармацевтичната индустрия.

Luna

Здравейте! Аз съм Luna, Project Coordinator в TruckersMP, и моите местоимения са тя/нея. В момента уча в Холандия, но съм от Германия. Аз съм част от екипа от няколко години и започнах като член на Event Team, ръководещ конвои. След всичките тези години не се е променило много оттогава; Аз ръководя проекта. Времето ми тук ме научи на толкова много, от основен английски до какъв предмет евентуално ще изуча :) TruckersMP е нещо повече от модификация за мултиплейър - за мен това е цяло преживяване.

Nameless Ghoul

TBA

Phon

Аз съм Phon и съм Project Coordinator тук в TruckersMP от август 2021г., следвайки предишните ми роли като Community Manager, Game Moderator и член на Event Team, откакто се присъединих към екипа за първи път през септември 2019г. Аз съм от Обединеното Кралство. Основната ми амбиция в рамките на моята роля е да свържа общността и персонала колкото е възможно повече, да помогна за модернизирането и поддръжката на TruckersMP и преди всичко да покажа страстта си към този проект по какъвто и да е начин. Сигурен съм, че много други хора чувстват същото като мен относно това; TruckersMP означава много за мен лично, така че възможността да бъда на тази позиция и да помагам с каквото мога за непрекъснатото подобряване на проекта е нещо, за което съм много благодарен.


Service and Data Analyst -

Prime

TBA


Add On Management -

Nika_

Здравйте, аз съм Nika, Add-On Manager тук в TruckersMP. Вече повече от година съм част от екипа. Да бъдеш част от екипа е страхотно, особено в Add-On Team, тъй като винаги имаш шанс да подобриш своите знания и умения, както и да научиш нови неща. Извън екипните задължения обичам да редактирам снимки, да играя видео игри и да чатя с приятели.

TeamDeer

Здравейте на всички, TeamDeer тук. Аз съм с екипа от 2018г. и се наслаждавах на много часове заедно с тази страхотна общност. Посетих много фестивали с камиони, конвои и специални събития през 5-те години, в които играя TruckersMP. Имам удоволствието да бъда мениджър на Add-On Team. Заедно с екипа се надяваме да създадем страхотни активи в играта като нови карти, модели и превозни средства. Можете да разчитате на Deer да доставя качествено съдържание през цялото време. Ще се видим на пътя, шофьори!


Community Management -

.Stan

Здравейте на всички! Казвам се Stan и съм Community Manager тук в TruckersMP. За първи път се присъединих към екипа през март 2021г., като Game Moderation Trainee. Оттогава ми е приятно да се срещам с много нови хора и да участвам в проекта. Извън TruckersMP в момента уча в Sixth Form в Обединеното кралство и имам редица хобита, като планинско колоездене и среща с приятели. Досега любимото ми нещо в TruckersMP е невероятната общност, която е изградена, и новите хора, с които говоря всеки ден. Също така обичам да посещавам събития и да участвам в VTCs. Ако някога искате чат или имате нужда от помощ с нещо, не се колебайте да ми пишете в Discord!

Coolio85

Здравейте, аз съм Coolio и съм Community Manager в TruckersMP. Започнах в Event Team, а след това се преместих в Game Moderation Team, след това нагоре към висшият персонал. В момента работя за стаж по разработка на софтуер. Наслаждавам се на работата си тук, както и да общувам с всички, които четете това!

IethaI

Здравейте! Аз съм IethaI, но не се притеснявайте, не съм смъртоносен, така че не се страхувайте да се свържете с мен. Живея във фламандската част на Белгия и съм на 22 години. В момента търся работа в строителния бранш. Извън TruckersMP обичам да играя други симулационни игри и да ходя на разходки с моите 2 хъскита, те са невероятни. Станах част от тази страхотна общност през 2016г. и се присъединих към екипа през лятото на 2018г. Присъединих се към екипа като член на Support Team, който напуснах през април 2019г., за да се съсредоточа върху работата си в колежа. През същото лято се присъединих отново към екипа като холандски преводач и станах Game Moderator няколко месеца по-късно. През април 2020г. получих шанса да стана Community Manager.

Jake_F

Здравейте! Аз съм Jake и съм скорошно попълнение в Community Management екипа на TruckersMP! Спомням си, че за първи път се присъединих към TruckersMP, още през 2014г. След като се включих във VTC и станах редовен в общността, се присъединих към event team в средата на 2020г. След това също прекарах време в Game Moderation отбора. Аз съм от Лондон, Обединеното кралство, но живея в Окланд, Нова Зеландия от около 6 години, откакто се преместих тук, когато бях на 18. В момента съм около половината от юридическия факултет, докато уча и двойна степен по психология и английски Нова медия. По-рано съм работил в онлайн медии, като прекарах известно време във Филипините и работех с YouTube като старши мениджър в MCN. Общността е абсолютно най-важното нещо за TruckersMP и любимата ми част от проекта е, че успях да се срещна и да говоря с хора от толкова много различни среди и места по целия свят. Чувствайте се свободни да кажете здравей и да поговорите, когато ме видите наоколо.

JamesS014

Привет! Аз съм James и съм един от Community Managers тук в TruckersMP. Аз съм от Обединеното кралство и съм част от екипа от октомври 2020г. В момента посещавам колеж и уча разширен дипломен курс по информационни технологии от ниво 3. Присъединих се към екипа през октомври 2020г. като „Trainee“ и след това бях повишен в Report Moderator. След като станах Report Moderator, бях повишен до позицията Game Moderаtor. Аз също съм CEO на Bruijn Logistics. Ако имате въпроси или се нуждаете от помощ, не се колебайте да се свържете с мен! Ще се видим по пътищата!


Community Moderation Management -

Bastet.

TBA

Inklink

Хей, ти! Казвам се Inklink и съм Community Moderation Manager тук в TruckersMP! В екипа съм само от две години с написването на това и наистина се наслаждавам на всеки момент и шанс, който ми е даден! Аз съм от Германия, където в момента участвам в специализирана училищна форма, за да отида в полицейската академия, след като я завърша! Какво харесвам в TruckersMP? Това трябва да е общността. Има много платформи за свързване и като цяло обичам да водя чат тук и там. Ще се видим по пътищата :)!

Critical

Здравейте!

Critical тук, един от Community Moderation Managers на TruckersMP! В момента живея в Швеция и съм любител на автомобилите и авиацията. Играя TruckersMP от 2015г. и съм активен член на Discord гилдията от началото на 2019г. и оттогава наистина ми харесва. През декември 2020г. получих възможността да се присъединя към невероятния support екип, за да помогна както на различните играчи в нужда, така и на проекта TruckersMP, общност, с която бях толкова близък от години. След това се присъединих към Discord Moderation eкипа като второстепенна роля, наред със задълженията си като Support, за да мога да помагам допълнително, но също така да подобря уменията си за модериране, което беше страхотно. Не на последно място, получих възможността да стана Community Mod Manager през февруари, което беше прекрасно и не мога да бъда по-развълнуван за това, което предстои. Това наистина е прекрасен проект и аз винаги ще давам всичко от себе си в поддържането и подобряването на различни аспекти, като сегашният е Community Moderation Team заедно с моите колеги.


Event Management -

Whitelodge

Здравейте всички! Казвам се Whitelodge и съм на 22 години. Аз съм Event Manager тук в TruckersMP. Живея близо до известна състезателна писта в Обединеното кралство, което е приятен бонус, защото мога да бъда свидетел на някои състезания на живо, осигуряващи страхотно вдъхновение за събитията, които виждате. Имам голяма страст към всичко, свързано с компютри или работа с токовата мрежа и много се наслаждавам на възможността да обърна къщата с главата надолу, като я ре-свържа! Сега работя за здравна компания, като правя мрежово инженерство за тях, което означава че влизам на някои интересни места. Играя Euro Truck Simulator 2 от 2012г. и имам поне 3000 часа в играта (много от тях не се показват защото това беше преди да бъде активирана в steam), въпреки че играх оригиналната версия на играта. Играта измина дълъг път от началото! Моите роли включват планиране на събития, работа със сървърни заявки, тикети за обратна връзка, редактиране на карти и работа с Raymond, CyberSkilzz, Skinner и Mist за официални събития в бъдеще и след това! Обичам да ръководя събития, така че съм изключително благодарен, че ми беше предложена позицията, която имам! За първи път се присъединих към общността през юли 2014г., а към екипа се присъединих през 2019г. като член на Еvent Team. Също така се присъединих към Add-on team през ноември 2019г. като допълнителна роля. Очаквам с нетърпение да помогна за създаването на някои запомнящи се събития за общността през времето си тук в TruckersMP. Срещнах толкова много страхотни хора и се надявам, че това ще продължи дълго в бъдеще!

Cyberskilzz

Здравейте, казвам се Cyberskilzz, но много хора ме наричат просто Cyber. Аз съм Event Manager в TruckersMP. В момента съм на 18 години и се намирам в Североизточна Англия. Аз съм Apprentice Software Tester за "Atos", в колежа учих математика, физика и компютърни науки, така че може да се каже, че съм малко маниак. Имам малко над 1000 часа в Euro Truck Simulator 2 и много от тях са поради помагане в официалните конвои на TruckersMP, както и в тези, управлявани от общността. За първи път се присъединих към екипа на 14 февруари 2020г. като член на Event Team, след много работа и отдаденост на 2 октомври 2020г. ми беше дадена възможността да стана Event Manager. Моите роли включват планиране на събития, управление на заявки за сървъри за събития, тикети за обратна връзка, редактиране на карти и работа с моите колеги мениджъри на събития на официални събития. Толкова съм благодарен, че ми беше предложена тази роля, тъй като обичам да управлявам и да помагам на събития, това е нещо, което съм правил, откакто започнах да играя TruckersMP. Първото събитие на TruckersMP, на което помогнах, беше февруарският официален конвой, проведен в ETS2. Забавлявам се страхотно в екипа на TruckersMP и се надявам да продължа да правя забавни събития, на които общността да се наслаждава, както и да се срещам с още страхотни хора.

MsMist

Здравейте всички! Аз съм Mist, Event Manager в TruckersMP. Аз съм част от екипа малко повече от година и повече от четири години в общността като цяло, помагайки на множество различни екипи/проекти, вариращи от модериране, събития, до просто прекарване на време в разговори с други, където е възможно. Извън TruckersMP карам автобус на пълен работен ден за транспортна компания, за да помагам при транспортирането на персонала на местната болница до кампуса. TruckersMP има толкова прекрасна общност и винаги очаквам с нетърпение да опознам повече от вас общността.

Raymond_

Здравейте, казвам се Raymond и съм Event Manager в TruckersMP, в който съм почти две години. В общността моята работа е да предоставя събития на общността и да измислям нови такива. Живея в град, наречен Ливърпул в Обединеното кралство, който е известен с футбола си (за червените) и Бийтълс. Имам три животни, куче на име Алфи и две котки на име Мил и Монти. В момента уча два предмета, които са ИКТ и бизнес. YNWA.

Skinner

Здравейте! Аз съм Skinner и в момента съм Event Manager в TruckersMP. В екипа съм от около две години, през това време основно помагах и създавах събития за този проект и общността. Извън TruckersMP, аз съм фрийлансър, като в момента работя за някои от най-големите радиостанции в Обединеното кралство от продуциране на предавания до технически операции. Едно нещо, което харесвам в TruckersMP, е колко ангажирана и интерактивна е тази общност, от присъединяване към най-големите конвои до бипкане, когато се разминаваме.


Game Moderation Management -

Marco6158

Здравейте, казвам се Marco и съм от Тоскана, регион в централна Италия. Присъединих се към екипа на TruckersMP преди повече от пет години, когато все още бях студент и оттогава преминах през много роли в екипа, до този момент, управлявайки ролята си тук в TruckersMP като SGMM и работа на пълен работен ден в Нефтена и газова промишленост. Аз съм благодарен за тази роля и всеки ден се сблъсквам с различно предизвикателство, което ме тласка да правя повече, да го правя по-добре и по-бързо. Тази роля далеч не е лесна, но идва с интерес, отдаденост и знания, влагам всичките си усилия в подобряване на средата на TruckersMP по темите, които ролята ми обхваща, независимо дали става дума за правила на играта, модериране на играта, набиране на персонал или управление на модериране на играта, с пълна поддръжка на GM екипа.

Aek177

Здравейте всички, аз съм Aek177 и съм Game Moderation Manager тук в TruckersMP. В отбора съм вече почти четири години и съм бил в няколко различни отбора, от както съм тук. Извън TruckersMP работя на пълен работен ден във влакова компания в югозападната част на Обединеното кралство. Много обичам да помагам тук и срещнах много промени през цялото ми време в общността и екипа на персонала!

Cowie

Здравейте, аз съм Cowie, един от Game Moderation Managers в TruckersMP. Аз съм от Онтарио, Канада и говоря френски и английски. За първи път се присъединих към екипа през 2018г. и оттогава съм имал редица роли. Едно нещо обаче не се е променило през времето ми в TruckersMP и това е моята отдаденост към този прекрасен проект. Приятно ми е да продължавам да налагам правилата ни в играта и да наблюдавам екипа, който е отговорен за това!

weezy

TBA


Media Management -

TnT404

Здравейте! Аз съм TnT404, Media Manager в TruckersMP. С екипа съм от април 2021г. Не съм казвал на много това, но значението зад скучното име, което избрах, е следното. TNT не трябва да означава нито тринитротолуен, нито TNT Express, хаха, но всъщност го взех след малък клан, който създадох през 2008г. в играта Crysis, името беше Total Nuclear Team (напълно оригинално, прав ли съм?) . Избрах 404 поради броя абонати, които имах в Youtube по това време, съвпадение с грешката HTTP 404. Любовта ми към тази общност идва от факта, че шофирам по пътищата на ETS 2 с множество хора, които не познавам, и това е забавно! Също така бих искал да науча повече хора как правилно да редактират ETS видеоклипове, за да можем да изградим малка общност от достойни създатели на видеа! Аз съм голям любител на филми и VFX, обичам да гледам филми, но това, което обичам още повече, е да откривам информация зад кулисите, особено повреди на VFX и други подобни (в наши дни мога да кажа точно как повечето, ако не всички ефекти, практически или цифрови, са готови хехе). Обичам също да чета любопитни факти за тях. Като хоби се стремя да бъда специалист по 3D (все още бавно уча моделиране, анимация, осветление, симулиране и т.н.). Иначе съм завършил румънски университет със специалност електроника, телекомуникации и ИТ. Сега работи като мрежов инженер.


Support Management -

Ali.

Привет! Аз съм Alistair, известен като Али в момента съм Senior Support Manager тук в TruckersMP! Вече съм в екипа повече от три години, прекарах по-голямата част от времето си в екипа за поддръжка. Извън TruckersMP работя в ИТ индустрията и го правя вече много години. Аз съм от Шотландия, но съм се местил много през живота си. Главно се наслаждавам на TruckersMP , защото ми позволява да помагам на членовете на общността с всичко, от което се нуждаят, и се опитвам да правя това всеки ден. Срещнах толкова много невероятни хора в общността, също така срещнах някой много специален благодарение на TruckersMP. Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да се свържете с мен, желая ви страхотен ден! :)

GGF MD

Здравейте! Казвам се GGF MD, най-вече известен като GGF, и съм един от тримата Support Manager тук в TruckersMP. За първи път се присъединих към екипа през януари 2018г. През тази година преминах през много, много роли като Trial и Full Support, Discord и Forum Mod, Social Media Team, Game Moderator и дори Game Moderator Leader. През декември 2018г. ми предложиха позицията Support Manager. Обичам работата си тук и самата общност. Чувствам се страхотно да помагам на потребителите и давам всичко от себе си за работата на екипа за поддръжка.

NeonLeon

Здравейте всички! Казвам се Leon и съм част от Support Management в TruckersMP. Напълно безцелно се присъединих към общността за симулации през 2015г., когато започнах да играя Microsoft Flight Simulator X на IVAO. Създадох акаунт в TruckersMP на 14 януари 2017г. и не ми отне много време да създам нови приятели, които имаха същата цел като мен по това време - стартиране на VTC. Прекарах много време в тази VTC, време, за което все още имам много спомени и време, в което спечелих много знания и опит от хора, които са известни в общността на ETS. През май 2018г. получих страхотен подарък за рожденият си ден от TruckersMP - възможността да се присъединя към отбора като член на екипа за поддръжка. Работих като Supporter 4 месеца, след това бях повишен в Game Moderator и в началото на 2019г. станах част от Human Resources екипа. След като бях част от екипа на TruckersMP, като HR повече от 1,5 години, ми беше предложена ролята на Support Manager през септември 2020г. Всяка позиция в TruckersMP имаше нещо общо: работа в екип, уважение и лоялност. TruckersMP ме научи, че да си част от екипа понякога не е толкова лесно и не е място за почивка. Резултатът от упорит труд и старание ме отведе до мястото, където съм сега. Сега отговарям за екипа за поддръжка. Уверен съм, че ви се помага правилно, когато имате нужда от помощ, освен това отговарям и за набирането на персонал, както и за много допълнителни задачи. В реалния живот съм в последната си година в училище и се интересувам силно от авиацията - затова в момента правя лиценза си за планери и микролеки самолети. За в бъдеще имам за цел да уча Управление на въздушното движение или Авиационен мениджмънт, но също така се интересувам много от политиката, където участвам в партия - поне на местно ниво. Аз съм много социален човек, който обича да помага на хора в нужда и който винаги е щастлив да постига целите заедно с другите, което обяснява и моя ангажимент в нашето местно пожарно управление. Ако някога имате нужда от помощ или искате да научите повече за мен, просто ми изпратете DM - ще се радвам да ви опозная!


Translation Management -

InvisibleRaptor

Здравейте всички! Тук съм известен като InvisibleRaptor, но се казвам Andrei и съм от Букурещ, Румъния. Аз съм Senior Translation Manager в TruckersMP и съм на ръководна позиция от 2,5 години. В момента координирам Translation Management и целият екип от преводачи в правилната посока, което означава, че по-голямата част от работата ми се извършва зад кулисите. Може да не ме виждате често по пътищата, но не се колебайте да кажете здравей, когато ме срещнете, особено в конвоите. В реалния живот в момента съм студент във Факултета по международен бизнес и икономика и също работя като фрийлансър, очевидно като преводач. На всичкото отгоре съм луд по баскетбола и художествената гимнастика, които са ми хобита. Играя баскетбол от 10 години в професионален отбор и сега се стремя да подобря забиванията си, но основната ми цел все още е да правя някои елементи от художествената гимнастика. Благодаря ви, че го прочетохте!

[WT] Bingo [CH]

Здравейте всички, аз съм Bingo, един от Translation Managers тук в TruckersMP. Аз съм от Швейцария, малка страна в средата на Европа, която е известна със своите пари, скъпи часовници, шоколад и сирене. В момента съм на задължителна военна служба. В крайна сметка ще започна да работя като шофьор на камион и също планирам да започна да уча по-късно тази година. Част съм от общността на TruckersMP от 2015г., но се присъединих към екипа едва през 2019г. като преводач, след което получих шанса да стана Translation Manager през юли 2020г. В рамките на моята роля гарантирам, че официалните публикации и активи се превеждат на различни езици и че вътрешната комуникация в екипа на TruckersMP е на висок стандарт. Интересът ми към различните езици винаги е бил значителен, затова говоря немски и френски свободно и английски на средно ниво. По време на игра може да ме срещнете да правя някои доставки из ProMods с любимия ми камион Volvo FH. Ще се видим по пътя!

LadyAndromeda

Здравейте всички. Аз съм известна като Lady или Andromeda, но се казвам Ayse Kardelen. Родена съм от турската страна на Кипър през 1999г. и също имам семейство, което живее както в Турция, така и в Кипър. Аз съм предучилищна учителка по турски език и култура в реалния живот и работя в Обединеното кралство и Кипър, преподавайки турски език на чуждестранни деца от 5 до 8 години. Обичам да играя игри, да гледам различни стриймове и да шофирам. Ето защо започнах да играя ETS2 и се присъединих към TruckersMP през 2016г. След това се присъединих към екипа през 2017г., защото исках да добавя нещо към този проект. През тази година работих като Community Moderator, след което бях повишена в Game Moderator. През 2019г. трябваше да напусна екипа поради реалния си живот, но се върнах през 2020г. След това през 2021г. се присъединих към екипа на преводачите, като втора роля. След като реших, че екипът за преводи ще бъде по-ефективният екип за мен, напуснах Game Moderation екипа. През 2022г. бях повишена в Upper Staff като Translation Manager. Преводът и преподаването на езици винаги са били забавни за мен и се радвам, че намерих място, което да е за мен в този проект. Ще се видим по пътищата.

Tags

Author