Last update: 27 Mar 22:18 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1626
TruckersMP yönetim ve gelişim ekipleri, TruckersMP'de birçok farklı şeyden sorumludur. Birçok kişi kendi benzersiz ekiplerinden sorumludur ve bazıları daha özel veya belirli görevlerle ilgilenmektedir. Burada, hesapların arkasındaki kişileri ve tüm bunları gerçekten ne için yaptıklarını daha yakından öğrenebilirsiniz.
Ayrıca, TruckersMP rollerine ve bu rollerin ne yaptıklarına dair daha fazla bilgiyi buradan bulabilirsiniz. Tüm ekip üyelerimizi tanımak için Ekibi Tanıyın sayfamızı buradan ziyaret edebilirsiniz.
Merhaba, ben Smoky, şu anda TruckersMP ekibinde Oyun Prodüktörü olarak görev yapıyorum. Ekibe yaklaşık 5 yıl önce, okuldayken katıldım ve o zamana kadar İngilizce yazma veya konuşma deneyimim yoktu. TruckersMP bana İngilizce bilgisi, takımda çalışma becerileri, partnerimi ve tabii ki harika bir topluluk kazandırdı, bu toplulukta her gün saatlerce vakit geçirmekten büyük keyif alıyorum. Oyun Prodüktörü olarak, TruckersMP'nin gelişimi ve planlamasına odaklanıyorum. TruckersMP dışında, oyun oynamayı, arabamla sürüş yapmayı veya arkadaşlarım ve ailemle vakit geçirmeyi seviyorum.
Merhaba! Ben Michał, TruckersMP’de Oyun Geliştiricisiyim. Takımda başından beri yer alıyorum, yani yaklaşık 10 yıldır burada çalışıyorum. Projenin ortak yaratıcısıyım, oyunu çok oyunculu modda çalıştırmak için temel motoru ben geliştirdim. Oyuncu deneyimini ve projenin temellerini geliştirmek için elimden geleni yapıyorum. TruckersMP dışında, triple A oyun geliştirmede bir süre geçirdim ve profesyonel bir programcıyım. Boş zamanlarımda arabamla sürüş yapmayı ve müzik dinlemeyi çok seviyorum.
Merhaba herkese! Benim adım Jan ve TruckersMP’de Oyun Geliştiricisiyim. Bu, Temmuz 2021'den beri tam zamanlı görevim, ancak Ağustos 2018'den beri bir TruckersMP geliştiricisiyim ve 2018'in başlarında ekibe Oyun Moderatörü olarak katıldım. Burada geçirdiğim süre boyunca birden fazla web sitesi sistemi üzerinde çalıştım, Discord botlarının geliştirilmesini tamamen devraldım ve tabii ki oyun istemcisi ve sunucularında binlerce saat harcadım. Bu iş bitmek bilmeyen bir süreç ama bu projede yer alabileceğim her dakikayı çok seviyorum. Boş zamanlarımda yürüyüş yapmayı, yeni yerler keşfetmeyi, arkadaşlarımla vakit geçirmeyi ya da sadece oyun oynamayı seviyorum.
Merhaba, ben 3v ve TruckersMP'nin her zaman çevrimiçi ve erişilebilir olmasını sağlamakla ilgileniyorum. Projeye ilk halka açık sürümünden beri katıldım, ancak takıma birkaç yıl sonra dahil oldum. TruckersMP dışında, büyük ölçekli sistemlerle birçok yıl deneyime sahip bir kıdemli yazılım geliştiricisi ve AWS profesyoneliyim. Boş zamanlarımda sıklıkla motosikletime binerim ya da ilginç yeni teknolojiler denerim.
Merhaba! Benim adım Kat_pw ve DevOps ekibinin bir üyesiyim.
Merhaba! Ben Krashnz, TruckersMP'deki web geliştirme ve DevOps ekiplerinin bir üyesiyim. Takımda 6 yılı aşkın bir süredir yer alıyorum ve topluluk için birçok farklı özellik ve araç üzerinde çalıştım. TruckersMP dışında, tam zamanlı bir yazılım mühendisiyim. TruckersMP topluluğunda en sevdiğim şey, insanlar tarafından oluşturduğumuz araçların, örneğin TruckersMP İstatistikleri, TruckersMP Trafiği ve tabii ki harita gibi araçların nasıl farklı şekillerde kullanıldığını görmek!
Heyo! Benim adım Fabian, ancak internet dünyasında Kid Fabi olarak biliniyorum. Şu anda Almanya'da yaşıyorum ama aslen Polonya'lıyım. 21 Mart 2019'dan beri TruckersMP ekibinin bir parçasıyım. Tam iki yıl sonra, 21 Mart 2021'de Web Geliştirme ekibine katılma fırsatı buldum. Genellikle iç sistemlerimizi geliştirmek ve yeni sistemler oluşturmak üzerine çalışıyorum. Boş zamanlarımda çeşitli oyunlar oynamayı ve müzik dinlemeyi seviyorum.
Merhaba! Ben J-M ve TruckersMP'deki Web Geliştirme ekibinin bir parçasıyım. Ekibe katılalı 9 yıldan fazla zaman oldu ve bu süre zarfında 8 yılını Web Geliştirme ekibinde geçirdim. Web Geliştirme ekibine katıldığım günden bu yana, Sanal Taşıma Şirketi sistemleri, Bilgi Tabanı Makalesi sistemleri, Destek Sistemi, Etkinlik Sistemi ve daha fazlası gibi birçok iç ve dış sistem oluşturdum! TruckersMP dışında, Molly adında bir köpeğimle vakit geçiriyorum ve bir etkinlik şirketi için tam zamanlı web geliştiricisi olarak çalışıyorum. TruckersMP'de en sevdiğim şey, benim inşa ettiğim sistemi kullanan insanları görmek ve onlara verdiğimiz güçle yaratıcılıklarını nasıl ortaya koyduklarını gözlemlemek.
Merhaba, ben Coolio ve yakın zamanda Game Moderation ekibinde gönüllü çalıştıktan sonra Web Geliştirme ekibine geçtim. Web Geliştirme ekibindeki zamanımda, birkaç iç özellik üzerinde geliştirme yaptım ama sizler için harika sistemler oluşturmayı hedefliyorum! İlgi alanlarım arasında oyun oynamak ve koşu yer alıyor. İş olarak ise tam zamanlı bir Yazılım Mühendisi olarak çalışıyorum.
Merhaba! Ben Greg. 17 yaşındayım, Birleşik Krallık'ta doğup büyüdüm ama Polonyalıyım. TruckersMP'de, web sitesi için yeni özellikler geliştirmeye yardımcı oluyorum. TruckersMP'yi sevme sebebim, geliştirme bilgimi daha geniş bir topluluğa öğrenme ve genişletme fırsatımın olması ve bunun üzerinde bir etkim olması. TruckersMP dışında müzik dinlemeyi çok seviyorum. Dinlediğim en iyi iki tür DNB ve Trance. TruckersMP, üniversitede ne yapmak istediğimi ve gelecekteki kariyerimi şekillendirmeme yardımcı olacak deneyimi bana kazandırdı.
Merhaba! Benim adım Luna, TruckersMP'de Proje Yöneticisiyim. Daha önce farklı pozisyonlarda bulundum ve şu anda pazarlama, liderlik ve işletme alanlarında lisans eğitimimi tamamlamak üzereyim. Almanya'da büyüdüm, ancak şu anda Hollanda'da yaşıyorum ve burada yaşamaktan çok keyif alıyorum! Seyahat etmeyi ve yeni ülkeleri keşfetmeyi çok seviyorum - yalnız başıma ya da arkadaşlarımla. Aslında seyahat ettiğim çoğu kişi, TruckersMP'den arkadaşlarım! Ortak bir hobinin, uzun süreli arkadaşlıklara ve hatta daha fazlasına dönüşmesini görmek harika. TruckersMP, İngilizcemi geliştirmemi sağladı ve eğitim programımı seçerken büyük bir rol oynadı.
Herkese merhaba! Benim adım Whitelodge. TruckersMP'de Proje Yöneticisi Yardımcısıyım. Bilgisayarlar veya IT ağları ile ilgili her şeye büyük bir tutkum var ve bu tutku beni sağlık bilişim alanında bir kariyere yönlendirdi. Euro Truck Simulator 2'yi 2012'den beri oynuyorum ve bu zamana kadar en az 3000 saatim oldu, öncesinde ise oyunun orijinal sürümünü oynadım ve bunu kanıtlamak için hala disklerim var. Oyun başlangıcından bu yana büyük bir yol kat etti! Topluluğa ilk olarak Temmuz 2014'te katıldım ve Eylül 2019'da Etkinlik Ekibi üyesi olarak takıma katıldım. Burada TruckersMP'de geçireceğim zaman boyunca projeyi topluluk için yönlendirmeye yardımcı olmayı dört gözle bekliyorum. Birçok harika insan tanıdım ve umarım bu, gelecekte de uzun süre devam eder!
Merhaba! Benim adım Blizzy87 (ya da Tyler, hangisini tercih ederseniz!), ve TruckersMP'nin İş Analisti olarak görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Bu rolde, TruckersMP'yi her gün geri dönmekten keyif aldığınız bir platform olarak tutmaya yardımcı olacak yaratıcı, topluluk odaklı kararlar almaya katkı sağlamayı umuyorum! Kişisel hayatımda, Kanada'dan bir öğrenci olarak Yapay Zeka ve Yazılım Mühendisliği alanındaki diplomamı tamamlıyorum ve aynı zamanda Doğal Dil İşleme alanında yayımlanmış bir araştırmacıyım. Eğer etrafta görürseniz ya da sadece bana ulaşmak isterseniz, gelin selam verin!
Benim adım Max ve , Almanya Hessen den geliyorum. Profesyonel olarak şu anda Almanya'nın Bavyera (Bayern) bölgesinde ceza ve trafik hukuku alanında hukuk okuyan bir öğrenciyim, burada birası gerçekten lezzetli! Bazılarınız nasıl TruckersMP'deki şu anki pozisyonuma geldiğimi merak edebilir. Eğitimime başlamadan önce, ekonomi, veri işleme ve muhasebe alanlarında lise diplomasını tamamladım. Bunu çok sevdim, bu yüzden bu becerileri TMP'de kullanmayı planlıyorum. Yine de hukuk, beni daha fazla ilgilendiren bir alan olduğu için kariyer yolum olarak bunu seçtim ve adaletin büyük bir hayranıyım. TMP'nin birkaç yıldır bir hayranıyım, bu yüzden burada olmak gerçekten heyecan verici. Bunun dışında, Kebab yemeyi ve bira içmeyi seviyorum!
Merhaba! Benim adım Rider ve TruckersMP'de Topluluk Yöneticisiyim. Her zaman sohbet etmek veya yardımcı olmak için buradayım, bu yüzden lütfen Discord, Forumlar veya Steam üzerinden bana ulaşmaktan çekinmeyin. Şu anda Kanada'da yaşıyorum ve 9-1-1 EMCC için üniversiteye gidiyorum. TruckersMP konusunda gerçekten çok tutkuluyum ve burada olduğum süre boyunca daha fazlasını yapmak için sabırsızlanıyorum.
Merhaba! Ben Victor, ya da bilinen adıyla Vicc, TruckersMP'de Kıdemli Topluluk Yöneticisiyim. Mart 2023'te ekibe katıldım, ilk olarak Etkinlik Ekibi'nde başladım ve ardından Topluluk Yöneticisi olarak ilerledim. Şu anda Topluluk Yöneticileri ile birlikte stratejik yön sağlıyorum ve Topluluk Moderasyonu, Çeviri ve Medya ekiplerini koordine ediyorum. Bu rol, topluluk etkileşimi, liderlik ve proje yönetimi konusundaki tutkumun birleşiminden yararlanmamı sağlıyor. TruckersMP dışında, Gazetecilik bölümünde eğitimime devam ediyorum ve aynı zamanda yönetici editör ve (serbest) gazeteci olarak çalışıyorum. Onur projeleri, öğrenci katılımı gibi ders dışı faaliyetlere aktif olarak katılıyorum ve öğrenci asistanı ile araştırma asistanı gibi görevlerde yer alıyorum. Hobilerim arasında oyun oynamak, okumak, yazı yazmak, doğa yürüyüşleri yapmak ve arkadaşlarım ve ailemle vakit geçirmek bulunuyor.
Merhaba! Ben mth, Kanada'danım—strateji, inşa etme ve simülasyon oyunlarına ilgi duyan bir ömür boyu oyuncuyum. 2021'in sonlarında ATS oynamaya başladım, ardından ETS2'ye geçtim ve hızla TruckersMP oyuncusu oldum. 2023'te Oyun Moderasyon Ekibi'ne katıldım ve daha sonra Topluluk Yönetimi'ne ilgi gösterdim. TruckersMP'nin en sevdiğim yönlerinden biri VTC özelliği, bu harika bir şekilde yeni arkadaşlar edinmemi sağladı. TruckersMP dışında, tam zamanlı olarak İletişim ve Halkla İlişkiler Danışmanı olarak çalışıyorum ve yıllarca Topluluk Yöneticisi olarak deneyimim var. Çevirmenlik alanında lisans diplomasına sahibim. Hobilerim: oyun oynamak (tabii ki!), çizim yapmak veya vitray yaratmak gibi el sanatları, ve güzel karımla vakit geçirmek. Birlikte bir kedimiz ve iki atımız var.
Merhaba! Ben Codeize ve TruckersMP'deki Topluluk Yönetimi ekibindeyim! 2020 yılının Noel zamanında TruckersMP topluluğunun bir parçası oldum ve o zamandan beri çok seviyorum, topluluk hissi başka hiçbir MMO'da eşsiz. 2023 Kasım ayında Game Moderation Stajyer olarak TruckersMP ekibine katıldım ve en son olarak 2024 Ekim ayında Topluluk Yönetimi ekibine geçtim.
TruckersMP dışında, programlamaya, motorsporlarına ve müziğe ilgi duyan tam zamanlı bir öğrenciyim ve önümüzdeki yıl bilgisayar bilimleri okumayı planlıyorum
Merhaba! Ben Chris, Birleşik Krallık'tan 20'li yaşlarda biriyim. TruckersMP ekibinde bir süredir çeşitli ekiplerde yer alarak elimden gelen her konuda yardımcı oldum! Şu anda Topluluk Yönetimi yapıyorum, sosyal medya hesaplarını yönetmeye, Discord'da vakit geçirmeye ve bazı projeleri hayata geçirmeye yardımcı oluyorum! Ayrıca Twitch kanalını ve Topluluk Katkı Programı'nı yönetmeye de yardımcı oluyorum. TruckersMP dışında, oyun geliştirmeyi öğrenmeyi, Unreal Engine ve benzer araçları kullanmayı seviyorum.
Merhaba, ben DatSpeed, şu anda TruckersMP'de Topluluk Moderasyon Yöneticisi olarak görev yapıyorum. 2021 yılında takıma katıldım ve bu kararı bir an olsun pişmanlık duymadım. Oyun oynamayı ve çeşitli müzik türlerini dinlemeyi çok seviyorum. Topluluk Moderasyon Yöneticisi olarak, toplulukla ilgili moderasyon taleplerine odaklanıyor ve sizlere en iyi moderasyon deneyimini sunmaya özen gösteriyorum!
Merhaba! Benim adım Nody ve Topluluk Moderasyon Yönetimi ekibinin bir üyesiyim.
Merhaba, adım Marco ve İtalya'nın merkezi bölgesinde yer alan Toskana'danım. TruckersMP ekibine yedi yıldan fazla bir süre önce katıldım, o zamanlar öğrenciydim ve o zamandan beri ekibin içinde birçok rol üstlendim. Şu anda TruckersMP'deki rolümü SGMM olarak ve aynı zamanda Petrol & Doğalgaz Endüstrisinde tam zamanlı bir iş olarak yönetiyorum. Bu role olan tutkum büyük ve her gün karşılaştığım farklı zorluklar beni daha fazla, daha iyi ve daha hızlı yapmaya itiyor. Bu rol kolay değil, ancak ilgi, adanmışlık ve bilgi ile birlikte geliyor. Ekibimin desteğiyle, bu rolün kapsamındaki tüm konularda—oyun kuralları, oyun moderasyonu, işe alım veya oyun moderasyon yönetimi gibi—TruckersMP ortamını iyileştirmek için tüm çabalarımı gösteriyorum.
Herkese merhaba, ben Aek177 ve TruckersMP'de bir Oyun Moderasyonu Yöneticisiyim. Ekipte neredeyse dört yıldır yer alıyorum ve bu süre zarfında birkaç farklı ekipte bulundum. TruckersMP dışında, Birleşik Krallık'ın Güney Batısı'ndaki bir Tren İşletme Şirketi'nde tam zamanlı çalışıyorum. Burada yardımcı olmaktan gerçekten keyif alıyorum ve topluluk ve ekip içinde zamanım boyunca pek çok değişikliğe tanık oldum!
Merhaba! Benim adım Miyu* ve ben Oyun Moderasyonu Yönetimi ekibinin bir üyesiyim.
Merhaba! Benim adım Turtle ve ben Oyun Moderasyonu Yönetimi ekibinin bir üyesiyim.
Merhaba, ben Branko, TruckersMP'de bir Oyun Moderasyonu Yöneticisiyim. Şu anda, lise öğretmeni olma hedefiyle lisans diplomamı tamamlamak üzereyim. Uzmanlık alanım, 12 ila 18 yaş arasındaki öğrencilere tarih ve coğrafya dersleri vermek konusunda büyük bir tutkum var. Profesyonel ve akademik çalışmalarımın dışında, dart oynamaktan ve arkadaşlarımla vakit geçirmekten keyif alırım. Ayrıca, bir catering şirketinde çalışıyorum ve odaklandığım konu genellikle Belçika'ya özgü olan patates kızartması ve kızarmış atıştırmalıklar, burada "frituur" olarak bilinir. Eğlenceli bir bilgi: Patates kızartması aslında Belçika'da icat edilmiştir, Fransa'da değil, bu nedenle onlara Belçika patates kızartması denir, Fransız patates kızartması değil.
Merhaba! Benim adım Fezz ve İngiltere'nin güneyindenim. Takımda yarım on yıldır bulunuyorum ve çeşitli rollerde yer aldım. Günlük işlerim arasında bir hizmet masasında IT Destek olarak çalışmak yer alıyor. Beni ya sürekli oyun oynarken ya da araba veya kamyon şovlarında vakit geçirirken bulabilirsiniz. TruckersMP topluluğunun bir parçası olmak, içinde bulunduğum çeşitli roller sayesinde bana çok fazla deneyim kazandırdı, ama daha önemlisi... TruckersMP sayesinde burada tanıştığım en harika insanlarla çok iyi arkadaş olduk.
Herkese merhaba, benim adım Rico ve burada bir Destek Yöneticisiyim. Kendim hakkında biraz bilgi vereyim. Rico gerçek adım değil, sanırım bunu öğrenmeniz gerekecek :D. 22 yaşındayım, Romanya'dan geliyorum ve şu anda İngiltere'de üniversite öğrencisiyim, son yılımdayım. Takımda 4 yılı aşkın süredir yer alıyorum ve Destek Ekibini en iyi şekilde deneyimledim (söylemeliyim ki harika bir yer). Buradaki rolümde, birkaç aydır yönetim ekibindeyim ve işlerin nasıl işlediğini anlamaya çalışıyorum. Destek Ekibini yönetmek, burada çalıştığım sürecin en büyük hedeflerinden biriydi ve bana motivasyon kaynağı oldu. Çok şeyin değişmesi gerektiğini gördüm ve takımda uzun süre yer alarak her şeyi deneyimledim, böylece Destek Ekibini sizin daha iyi yardımcı olabilmeniz için içsel değişiklikler yapmaya başladım. Eğer yardıma ihtiyacınız olursa, Destek Ekibi ve ben her zaman size yardımcı olmak için buradayız.
Merhaba! Benim adım Caramba2412, Almanya'da yaşıyorum ama Polonya'danım. Şu anda özel bir okulda okuyorum, ancak askeri okuldan mezun oldum, bu yüzden asker olabilirim. Profilimi kontrol ederseniz, TruckersMP ekibinde neredeyse 4 yıldır yer aldığımı görebilirsiniz. Neredeyse 2 yıl boyunca Destek Takımı Lideri olarak takımdaydım ve şu anda 10 Ekim'den beri SM olarak görev yapıyorum. Boş zamanlarımda müzik dinlemeyi seviyorum.
Merhaba herkese, ben TeamDeer. 2018 yılından beri ekibin bir parçasıyım ve bu harika toplulukta birçok saat geçirdim. TruckersMP'de oynadığım 5 yıl boyunca birçok kamyon festivali, konvoy ve özel etkinliklere katıldım. Add-On Ekibi'nin yöneticisi olmaktan mutluluk duyuyorum. Ekibimle birlikte yeni harita alanları, modeller ve araçlar gibi harika oyun içi içerikler oluşturmayı umuyoruz. Deer'in her zaman kaliteli içerik sunacağına güvenebilirsiniz. Yolda görüşmek üzere, kamyoncular!
Merhaba! Benim adım Velo ve Etkinlik Yönetimi ekibinin bir üyesiyim.
Merhaba! Ben Kye, Birleşik Krallık'tanım. TruckersMP'deki Etkinlik Yöneticilerinden biriyim. Genellikle Etkinlik Taleplerini yönetirken veya topluluk etkinliklerine katılmaya çalışırken beni görebilirsiniz. 2017'den beri bu harika topluluğun bir parçasıyım ve 2021'den beri ekibin içindeyim. TMP'ye, TMP'deki efsanelerimizden ilham alarak katıldım ve bu yüzden topluluk için en iyi şekilde çalışmaya ve destek olmaya odaklanıyorum. TMP dışında, perakende sektöründe Kıdemli Takım Yöneticisi olarak tam zamanlı çalışıyorum, bunun dışında ise arkadaşlarım ve ailemle vakit geçirmeyi seviyorum.
Hello! My name is HandOfClash and I am a member of the Event Management team.
İyi Günler Ben Mellow, Fransa'dan. Önceden yönetim ve insan kaynakları yönetimi okudum, ancak şimdi daha çok web geliştirmeyle ilgileniyorum. Eğer beni tanımıyorsan, aynı zamanda bir araba fanatiğiyim ve müziği seviyorum çünkü bana güzel hisler veriyor!
TruckersMP ekibinde Eylül 2022'den beri yer alıyorum, evet evet! Başlangıçta bir Oyun Moderasyonu Stajyeri olarak başladım ve o zamandan beri basamakları tırmandım. Aralık 2023'te Oyun Moderasyonu Eğitmeni oldum ve bu süreçte Etkinlik Ekibi ve Planlayıcısı olarak da görev aldım. Şu anda bir Etkinlik Yöneticisi olarak, çoğunlukla özel etkinliklerden ve arka planda bazı şeylerden sorumluyum. Kulağa oldukça ilginç geliyor, değil mi?
Merhaba, ben Dan!TruckersMP'de Medya Yöneticisiyim. Şubat 2024'te Rapor Moderatörü olarak TruckersMP ekibine katıldım ve hızla topluluk içinde yerimi buldum. Fotoğrafçılık ve medya pazarlamasına olan güçlü tutkum, Eylül 2024'te Medya Yöneticisi olarak terfi etmeme yol açtı.Şu anda TruckersMP'yi en iyi şekilde öne çıkaran içerikleri oluşturup paylaşmaktan sorumluyum. Büyük bir rock müzik hayranıyım ve kendimi tam bir ulaşım tutkunu olarak görüyorum!
Herkese merhaba!Ben Lady, diğer adıyla Andromeda, Kıbrıs'tan. Yabancı çocuklara Türk dili ve kültürünü öğreten bir Türk Dili ve Kültürü Öğretmeniyim. Oyun oynamayı, yayın yapmayı ve araç sürmeyi seviyorum. Bu tutkularım, Euro Truck Simulator 2 oynamaya başlamama ve 2016'da TruckersMP'ye katılmama neden oldu.2017'de ekibe katıldığımda Topluluk Moderatörü, Oyun Moderatörü ve Çeviri Ekibi üyesi olarak görev yaptım. 2022 yılında ise Çeviri Yöneticisi oldum. Dilleri çevirmek ve öğretmek benim için her zaman eğlenceli oldu ve sevdiğim işi yaparak hem kendimi hem de bu projeyi geliştirme fırsatı bulduğum için mutluyum. Gelecekte bu projeye daha fazla katkıda bulunmayı umuyorum.Yollarda görüşmek üzere!
Selamlar!Ben Constantin, sanal dünyada CEBO olarak da biliniyorum. Şu anda Almanya'nın güneyinde işletme ve felsefe okuyorum ve ileride strateji danışmanı olarak çalışmayı planlıyorum. Ağustos 2023'te TruckersMP çeviri ekibine katıldım ve şu anda ekibin başındayım.Bu görev, farklı ülkelerden gelen ve çeşitli geçmişlere sahip bir ekibi yönetirken görevleri koordine etmeyi içeriyor. Farklı diller ve kültürlerle etkileşimde bulunmayı gerçekten seviyorum, bu da TruckersMP'yi benim için gerçekten benzersiz bir yer haline getiriyor. Şimdilik burada yolculuğuma devam etmeyi ve yollarda sizlerle buluşmayı umuyorum!