Sistemul de report pe Forum


Last update: 22 May 2021 21:22 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1304Acest ghid vă va oferi toate informațiile necesare legate de cum să comunicați cu Echipa de Community Moderation de pe forum, pentru a raporta alți jucători care încalcă setul nostru oficial de reguli. Vă rugăm ca niciodată să nu puneți în aplicare regulile singuri! Încălcați regula §1.7 - Backseat moderation și veți avea probleme!. Deja ajutați echipa enorm dacă raportați pe cineva la Moderatorii de Forum, și vă apreciem pentru asta.

În primul rând, niciodată să nu vă temeți să raportați pe cineva dacă credeți că încalcă regulile. Chiar dacă raportul dumneavoastră este invalid(care înseamnă că utilizatorul nu a încălcat nici o regulă), nu veți fi sancționat pentru asta. Totuși, nu trebuie să abuzați sistemul, raportând totul, căci vă puteți pierde dreptul de a mai folosi acest sistem. Dacă nu sunteți sigur că cineva încalcă regulile, puteți contacta pe cineva din Echipa de Forum Moderation și să întrebați dacă [asta] este împotriva regulilor.


Acum, dacă doriți să informați echipa noastră despre cineva care încalcă regulile jocului, puteți proceda astfel:

Pasul 1. Găsiți postarea pe care doriți să o reclamați

Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să găsiți postarea/comentariul/update-ul stării pe care doriți să îl raportați. Trebuie să raportați exact postarea care credeți că încalcă regulile forumului și nu oricare postare a utilizatorului. Dacă utilizatorul face spam pe forum sau trimite mai multe mesaje indecente, puteți să le reclamați și pe acestea sau să menționați asta în secțiunea "Optional Comments"(Vedeți 2.2 Optional comments).

1.1 Update al stării

status

1.2 Comentariu/Postare pe Forum

post

Pasul 2 2. Trimiteți raportul

După ce ați selectat postarea corespunzătoare pe care doriți să o raportați, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul Report și să îl trimiteți. În plus, puteți adăuga câteva comentarii pentru Echipa de Community Moderation pentru verificare cum ar fi "Cred că acesta face backseat moderating" sau "Utilizatorul a trimis numeroase postări off-topic, sugerez să verificați contul lui" dacă doriți.

2.1 Trimiteți fără a mai adăuga alte comentarii adiționale

repnocmt

2.2 Comentarii opționale

repcmt


Asta este tot!

Echipa noastră de Community Moderation va evalua situația, va aduna dovezile necesare și va lua măsurile necesare împotriva utilizatorului/utilizatorilor reclamați. Din păcate, la acest moment, nu puteți viziona statusul raportului dumneavoastră. Chiar și așa, putem garanta că toate raporturile sunt verificate cât mai rapid posibil.


Întrebări adresate frecvent

Aici sunt câteva întrebări frecvente care vă pot fi de ajutor dacă nu ați găsit rezolvarea problemei dumneavoastră mai sus.

Q: Pot contacta staff-ul în legătură cu raportul meu?
A: Nu, nu ar trebui să contactați Echipa de Community Moderation în legătură cu raportul dumneavoastră conform regulii §4.2 - Forum topics, posts, status updates, and private messages. Raportul dumneavoastră va fi verificat în cel mai scurt timp iar dacă nu este luată nici o măsură împotriva unui utilizator/unei postări, înseamnă că utilizatorul nu a încălcat nici o regulă a forumului.

Q: Cum pot reclama semnături/imagini de profil/bannere indecente?
A: Pentru a raporta una din cele menționate mai sus, trebuie să găsiți orice postare/update al statusului făcut de acel utilizator și să îl raportați. În secțiunea "Optional Comments" trebuie să adăugați un comentariu astfel:

"The signature is over 150px in height"
"The avatar or/and banner of this user is inappropriate".

Echipa noastră va verifica raportul și va lua măsurile necesare.

Q: Cât durează până raportul va fi verificat?
A: În funcție de numărul de raporturi în așteptare și de numărul de moderatori activi de pe forum, durează circa două ore pentru ca să fie verificată reclamația și să se ia măsurile necesare. Totuși, pot fi cazuri în care acest proces poate dura mai mult din cauza investigațiilor amănunțite necesare și/sau revizuirea raportului de către echipa de management.

Q: Pot reclama membri din staff prin acest sistem?
A: Este permis să utilizați acest sistem pentru a raporta membri din staff. Asemenea reporturi sunt trimise managementului echipei din care face parte individul respectiv iar restul procedurilor interne sunt făcute de Upper Staff. Totuși, este recomandat să folosiți sistemul de feedback pentru că aceasta este procedura standard prin care puteți raporta un membru din staff care încalcă regulile TruckersMP.

Dacă aveți întrebări legate de Sistemul de Report de pe Forum, nu ezitați să ne contactați!