Event System - Opprette Events

Last update: 22 May 2022 13:03 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1547

• Hvis du ser etter artikkelen som forklarer Event Server Konfigurasjoner - klikk her
  • Hvis du ser etter artikkelen som forklarer Event System - Bruk - klikk here

Hvordan opprette en event på Event Systemet

Hos TruckersMP har vi laget vårt eget Event System hvor du kan publisere eventene dine og andre brukere kan registrere seg for å delta på events. Denne guiden hjelper deg med å opprette ditt første event på Event Systemet.

• For å opprette et event, gå over til Event System-siden eller klikk på "Events" øverst på siden.
  • Når du er på denne siden, klikk på "Create Event". Create Event Button

Viktig Informasjon

Essential Information Game - Velg spillet du ønsker å ha eventet ditt på. For eksempel, Euro Truck Simulator 2.
Server - Velg serveren du skal arrangere eventet ditt på. For eksempel, Simulation 2.
Event Name - Skriv inn navnet på eventet ditt. For eksempel, "Ukentlig Convoy".

Tid og Sted

Time and Location Start Date & Time (UTC) - Skriv inn tidspunktet da eventet ditt er planlagt å starte. Sørg for at denne tiden er i UTC.
Start City - Velg byen der eventet ditt skal starte. For eksempel, Rotterdam.
Start Location - Velg stedet der eventet ditt skal starte. For eksempel, WGCC.
End City - Velg byen der eventet ditt skal avsluttes. For eksempel, Amsterdam.
End Location - Velg stedet der eventet ditt skal avsluttes. For eksempel, LKW.

Hovedinformasjon

Main Information Language - Velg språket informasjonen din er skrevet på.
Information - Legg inn informasjon om eventet ditt. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til: en kort introduksjon til eventet, convoy-regler og tilleggsinformasjon om eventet.
Banner Image - Sett inn et bannerbilde som vises øverst på event-siden din når den er opprettet.
Route Image - Sett inn et bilde av ruten som eventet ditt skal kjøre.
Voice Link - Legg inn en lenke til hvor deltakerne kan snakke om eventet. For eksempel, Discord eller TeamSpeak.
External Link - Sett inn en lenke til et eksternt nettsted hvor ytterligere informasjon om eventet kan bli lagt ut.

Synlighet og Ansvarsfraskrivelse

Visibility and Disclaimer
Visibility - Du kan enten publisere eventet offentlig eller lagre det som et utkast.
Og før du kan opprette eventet ditt, du godta ansvarsfraskrivelsen om at eventet ditt følger event-reglene.

Hvordan administrere eventene dine på Event Systemet

Manage Events

Du kan administrere eventene dine på Manage Events-siden.
På denne siden kan du se eventene du har merket for å delta på, events du har opprettet som er offentlig synlige og eventuelle utkast til events som du ennå ikke har gjort offentlig synlig. For eventene dine vil du kunne redigere dette direkte fra denne siden.

Hvis du er i en VTC og har riktig tillatelse, kan du opprette events på vegne av VTC'en din. Bare gå til VTC-siden din, klikk på Events-boksen og administrer VTC-eventene dine derfra! Eventet ditt vil vises på Event Systemet som normalt, men vises å være opprettet av din VTC og ikke en enkeltperson.

Hvordan slette eventet ditt fra Event Systemet

Event Page

Du kan slette eventet ditt ved å gå inn på event-siden din, som du finner på Manage Events-siden, og trykk på "Delete Event"-knappen. Delete Button