Event System - Het creëren van Events

Last update: 04 May 2022 18:52 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1544

• Als u zoekt naar het artikel die uitlegt wat de Event Server Configuraties zijn - klik hier
  • Als u zoekt naar het artikel die uitlegt hoe u het Event System moet gebruiken - klik hier

Hoe moet ik een event maken op het Event System

Bij TruckersMP hebben we ons eigen Event System waar u uw events kunt publiceren en andere gebruikers kunnen aangeven naar events te komen. Deze gids zal u helpen om uw eerste event te maken op het Event System.

• Om een event te maken ga dan naar het Event System page of klik op de "Events" pagina bovenin op de site.
  • Wanneer u op deze pagina bent klik dan op "Create Event". Create Event Button

Essentiële informatie

Essential Information Game - Selecteer de game waarop u uw event host. Bijvoorbeeld: Euro Truck Simulator 2.
Server - Selecteer de server waarop u uw event zult hosten. Bijvoorbeeld: Simulation 2 Event Name - Voer de naam in van uw event. Bijvoorbeeld: "Weekly Convoy".

Tijd en locatie

Time and Location Start Date & Time (UTC) - Voer de start tijd in waarop uw event gepland staat te beginnen. Zorg dat deze tijd in UTC is.
Start City - Selecteer de stad waar uw event zal starten. Bijvoorbeeld: Rotterdam.
Start Location - Selecteer de locatie waar uw event zal starten. Bijvoorbeeld: WGCC.
End City - Selecteer de stad waar uw event zal eindigen. Bijvoorbeeld: Amsterdam.
End Location - Selecteer de locatie waar uw event zal eindigen. Bijvoorbeeld: LKW.

Hoofd informatie

Main Information Language - Selecteer de taal waarin uw informatie geschreven is.
Information - Voer informatie in over uew event. Dit kan zijn maar niet beperkt tot: Een korte introductie van het event, konvooi regels en extra event informatie.
Banner Image - Voeg een banner afbeelding toe die zal verschijnen bovenop uw event pagina wanneer deze gemaakt is.
Route Image - Voeg een afbeelding toe van de route die uw event zal nemen.
Voice Link - Voeg een link toe waar deelnemers het konvooi kunnen bespreken. Bijvoorbeeld: Discord of TeamSpeak.
External Link - Voeg een link toe naar een externe website waar verdere event informatie gepost kan worden.

Zichtbaarheid en Disclaimer

Visibility and Disclaimer
Visibility - U kunt zowel uw event publiek publiceren of het opslaan als concept.
En voordat u uw event kan maken moet u instemmen met de Disclaimer dat uw event de event regels volgt.

Hoe ik mijn events kan beheren op het Event System

Manage Events

U kunt uew events beheren op de Manage Events pagina.
Op deze pagina kunt u de events zien die u gemarkeerd heeft om te bezoeken, events die u gemaakt heeft welke publiek te zien zijn en enige concept events die u nog niet publiek zichtbaar gemaakt heeft. Voor uw events zult u in staat zijn dit direct te bewerken vanaf deze pagina.

Als u in een VTC zit en de goede permissie heeft kunt u events maken voor uw bedrijf. Ga simpelweg gewoon naar uw VTC pagina, Click op de Events box en beheer uw bedrijfsevenementen vanaf daar! Uw event zal als normaal op het Event System verschijnen alleen zal deze verschijnen als gemaakt door uw VTC en niet door een individu.

Hoe uw event van het Event System te verwijderen

Event Page

U kan uw event verwijderen door naar uw event pagina te gaan welke u kan vinden op de Manage Events pagina en de "Delete Event" knop in te drukken. Delete Button

Tags

Author

Cora's avatar

Cora

22 year old female from NL.