Cum să raportați un utilizator pe joc


Last update: 22 May 2022 13:17 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1549Salutare, camionagii!

În timp ce călătoriți, se poate să întâlniți un utilizator care încalcă o regulă TruckersMP. Acest articol din Knowledge Base vă explică modalitatea de a raporta acest utilizator prin intermediul sistemului de report din joc.

Pasul 1: Apăsați pe tasta Tab, iar astfel veți vedea o listă de jucători de lângă dumneavoastră.

Tab menu

Pasul 2: Odată ce s-a deshis meniul Tab din joc, va trebui să căutați jucătorul care a încălcat regula. Ar trebui să faceți asta uitându-vă după ID-ul lor temporar. Alternativ, puteți căuta numele din joc al utilizatorului, care se află lângă ID-ul temporar.

Example

Pasul 3: Odată ce ați selectat utilizatorul corect, uitați-vă în partea de jos a meniului tab pentru a găsi butonul de Report.

Example

Pasul 4: După ce ați selectat butonul de Report, veți primi un meniu cu mai multe opțiuni. Va trebui să selectați motivul corect din listă.

Example

Pasul 5: Apăsați pe trimitere! După ce ați selectat motivul corect, puteți trimite report-ul, care urmează a fi verificat.

Example

După completarea pașilor de mai sus, veți primi o notificare care fie vă informează că report-ul a fost verificat, fie că report-ul a expirat. De asemenea, puteți raporta utilizatorii pe website: Aici