Hogyan jelents fel egy játékost játékon belül?


Last update: 15 Feb 2020 12:16 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/807Sziasztok!

Biztosan megesett már veletek, hogy miközben zavartalanul vezettetek, azt tapasztaltátok, hogy egy játékos megsértette a TruckersMP szabályzatát. Ez az útmutató azt fogja bemutatni, hogyan is jelenthetsz fel valakit, a játékon belüli report systemet használva.

Első lépés: nyomd meg a TAB billentyűt, ez meg fogja jeleníteni azt a listát, amin a közeledben lévő játékosok vannak felsorolva
https://i.imgur.com/okrFfqn.png

Második lépés: Most meg kell találnod azt a játékost a listában, aki a szabályzatot megsértette. Kikeresheted a játékost a játékon belüli ID-je alapján, illetve a játékosneve alapján is.
https://i.imgur.com/SJnFFQC.png

Harmadik lépés: Miután megvan a játékos, kattints a Report gombra.
https://i.imgur.com/nKMeGkz.png

Negyedik lépés: A gomb megnyomása után látni fogsz egy listát az elkövethető szabálysértésekről. Itt válaszd ki a leginkább megfelelő menüpontot.
https://i.imgur.com/WfHyglI.png

Ötödik lépés: Kattints a Send Report gombra. A megfelelő szabálysértés kiválasztása után be is küldheted a feljelentést.
https://i.imgur.com/YzYqdVr.png

Miután a fenti lépésekkel megvagy, kapni fogsz értesítést arról, hogyha a feljelentésedet valamelyik admin megnézi, illetve, ha törölve lett az időkorlát túllépése miatt. Lehetőséged van a weboldalon keresztül is feljelenteni játékosokat itt.