Sådan bruges rapportsystemet

Last update: 26 Nov 2019 16:45 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/694

1. Gå til http://truckersmp.com
    Website

2. Tryk på Login og indtast din TruckersMP e-mail adresse og adgangskode. De er de samme som dit forum og dit spil-login
    Login

3. Når du er logget ind, returneres du til startsiden. Gå på dette punkt over dit navn, og vælg derefter "Reports"
    MyAccount

4. Du skal blive mødt med en tabel og en knap, der giver dig mulighed for at lave en "New report". Tryk på knappen "New report".
    Du kan finde hvor mange rapporter, du har tilbage og til rådighed at oprette, og det maksimale, du kan oprette helt.
    Du kan se dine aktuelle åbne, accepterede og afviste rapporter.
    Du kan klikke på knappen New report for at oprette en ny rapport.
    Report

5. På dette tidspunkt vil du være i stand til at udfylde oplysningerne om den spiller, du rapporterer.
    Du kan finde ud af, hvordan du får en spillere TruckersMP ID her.
    Sørg for at udfylde alle detaljer om, hvad der skete, relevante video tidspunkter og bevislink.
    Vær opmærksom på, at bevis på skærmbilleder ikke kan accepteres for de fleste rapporter, da det ikke altid vil bevise, hvad der skete. Skærmbilleder kan bruges til rapporter om fornærmelse / bandeord og kaldenavn / tag.
    Eventuelle fremlagte bevis skal være tilgængelige for at blive revideret for længden af ​​det forbud, der gives PLUS 1 måned. Forbud kan fjernes, hvis beviset fjernes tidligt, og du kan have din rapporteringsadgang begrænset.
    Bemærk: Hvis du indtaster et TruckersMP medarbejders ID, får du en advarsel. Hvis du indtaster et TruckersMP ID på 3500 eller lavere, får du en advarsel om at kontrollere det ID, du indtaster, dobbelt.
    Information

6. Udfyld de nødvendige oplysninger.
    Kontroller, at det rigtige brugernavn vises, når du har indtastet TruckersMP ID.
    Sørg for, at du inkluderer passende bevis-links
    Når det er gjort, skal du klikke på "Submit report"
    Fields

7. Efter dette vil du blive returneret til din indsendte rapport. Det skal se ud som følgende.
    Du kan finde status for rapporten her. Du kan også se administratorens kommentar, og hvis den blev afvist, hvorfor den blev afvist.
    Du får ikke vist, om du fik en positiv eller negativ repræsentant for rapporten.
    Du kan også finde status for dine rapporter ved at klikke på dit navn og derefter trykke på -> "Reports".
    Submissions

Som du kan se her, er dine tilgængelige rapporter nu gået ned med én for at vise, at du har en rapport, der venter på handling.
Available

Author

ZefojGaming

If you have any questions, or need any kind of support, i will always be here to help you out!

You can contact me on forum, or on Discord.