Ce este un Community Contributor?


Last update: 11 Jul 2022 16:16 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1593În vara anului 2020 am refăcut programul de Community Contributor din cadrul TruckersMP. O mare parte din comunitate are întrebări despre care ar fi scopul acestui rol și cum se poate obține.

Ce este un Contributor al Comunității?

În principiu, Contributorii Comunității sunt acei membri din rețeaua noastră care sunt mai dedicați decât în mod obișnuit, creând conținut de calitate. Puteți găsi mai multe informații despre membrii programului aici. Îi puteți vedea prezenți pe platformele noastre, având rolul verde de “Community Contributor”.
Toți Contribuitorii Comunității sunt prezentați aici: https://truckersmp.com/contributors

Care sunt cerințele pentru a deveni un Contributor al Comunității?

  • Trebuie să aveți un interes real pentru TruckersMP.
  • Contributorii trebuie să se comporte civilizat și să creeze conținut în conformitate cu Termenii Serviciului și Regulile Oficiale.
  • Conținutul contribuitorilor trebuie să aibă potențialul necesar de a influența audiența (cu alte cuvinte, contribuitorii trebuie să creeze conținut de calitate).
  • Contributorii trebuie să aibă un interes real în a ne ajuta să construim o comunitate sănătoasă prin trimiterea de feedback constructiv.
  • Contributorii trebuie să fie implicați în măcar un canal dedicat comunității precum Forumul, Facebook, YouTube, Twitter, Twitch, modding.
  • Contribuitorul trebuie să fie un membru activ al comunității pentru cel puțin trei luni.
  • Contributorii trebuie să aibă o atitudine pozitivă și deschisă în comunitate.
  • Contributorii nu pot face parte din echipa de staff a TruckersMP.

Cum pot deveni un Contributor al Comunității?

Nu există nici un proces pentru a cere să vă alăturați programului de Contributor al Comunității. Singura metodă de a deveni un Contributor al Comunității este de a fi nominalizat sau de a fi observat de către Managementul Comunității al TruckersMP.

Cum nominalizez pe cineva?

Puteți nominaliza pe cineva (nu pe dumneavoastră) prin acest formular Google. Managerii Comunității vor verifica aceste formulare în mod periodic.