Hva er en Community Contributor?


Last update: 11 Jul 2022 16:18 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1594Sommeren 2020 har vi omarbeidet vårt Community Contributor program innen TruckersMP. Mange i samfunnet har spørsmål om hva denne rollen er og hvordan man kan få den.

Hva er en Community Contributor?

En Community Contributor er i hovedsak de medlemmene i nettverket vårt som går lenger enn vi forventer ved å lage kvalitetsinnhold på nettverket vårt. Du kan finne mer informasjon om de nåværende medlemmene i programmet her. Du kan gjenkjenne dem rundt på plattformene våre med den grønne rollen «Community Contributor», som de har fått utdelt.
Alle våre Community Contributors er omtalt her: https://truckersmp.com/contributors

Hva er kravene for å være en Community Contributor?

  • Må ha en genuin interesse for TruckersMP modifikasjonen.
  • Contributors må oppføre seg og lage innhold i samsvar med våre Vilkår for Bruk og Offisielle Regler.
  • Contributor's innhold må ha potensial til å nå, og påvirke publikum (med andre ord, contributors må produsere kvalitetsinnhold).
  • Contributors må ha en genuin interesse i å hjelpe oss med å bygge et sunt fellesskap rundt modifikasjonen vår, ved å dele konstruktive tilbakemeldinger.
  • Contributors må være aktivt involvert i minst én fellesskapsorientert kanal som f.eks, Facebook, YouTube, Twitter, Twitch, modding.
  • Contributoren må være et aktivt medlem av fellesskapet i minst 3 måneder
  • Contributors må ha en god og positiv status i fellesskapet.
  • Contributors kan ikke være en del av TruckersMP-staff.

Hvordan kan jeg bli en Community Contributor?

Det er ingen prosess for å be om å bli med i Community Contributor programmet. Den eneste måten å bli en Community Contributor på er gjennom nominasjoner, eller ved å bli lagt merke til av TruckersMP Community Management.

Så, hvordan nominerer jeg noen?

Du kan nominere noen (ikke deg selv) på dette Google-skjemaet. Community Managers vil deretter se på nominasjoner med jevne mellomrom.