Event System - Áttekintés


Last update: 04 Apr 2021 20:36 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1164  • Ha azt a cikket keresed amelyik elmagyarázza az Esemény Szerver Konfigurációit, - kattints ide
  • Ha azt a cikket keresed amelyik elmagyarázza Hogyan használd az Event System-et, - kattints ide

Event System Irányelvek

Hogy megbizonyosodjunk abban, hogy a rendszer megfelelően van használva és mindenki számára élvezhető, arra kérünk, hogy kövesd a következő szabályokat és irányelveket a rendszer használatakor.


§1 - Esemény oldal információk

§1.1 - Csak akkor készíts eseményt, ha rendezel is eseményt

Ha nem áll szándékodban eseményt rendezni a TruckersMP-n belül, nem hozhatsz létre eseményt az esemény rendszerben.

§1.2 - Bizonyosod meg, hogy az eseményinformáció megfelelő

Az eseményed összes információs dobozának (beleértve a játék, dátum, idő és leírás) és képének (beleértve az esemény borító és az útvonal) nem megfelelő tartalmat nem tartalmazhat, mint például káromkodást, inzultálást, diszkriminációt, rasszizmust, (extrém) politika nézet kibeszélést/kimutatást, illegális vagy nem helyénvaló szituációkat. Az összes képnek SFW-nek (safe for work; munkához biztonságos) és szerzői jog mentesnek vagy saját készítésűnek kell lennie.

Az Event System használatával egyetértesz azzal, hogy az eseményed bármelyik részét (az információktól kezdve az egész eseményig) figyelmeztetés nélkül törölhetik amennyiben megsért bármilyen TruckersMP szabályt vagy bármilyen itt listázott szabályt. A legfontosabb követendő szabály: §1.5 - Nem megfelelő szóhasználat, kommunikáció és saját magad másnak való kiadása bármilyen formában.

§1.3 - Linkek

Az esemény információjában lévő linkeknek biztonságosnak kell lenniük és nem tartalmazhatnak rosszindulatú tartalmat, ilyen a bármilyen utalás drogokra vagy egyéb illegális anyagokra, pornógráf vagy szexuális tartalomra vagy egyéb nem megfelelő tartalomra.

Jótékonysági események esetén: nonprofit szervezet vagy hivatalos támogatási link az eseményhez egy nonprofit szervezettől szükséges. Más nem megfelelő linkek, nem hivatalos támogatási linkek, el lesznek távolítva figyelmeztetés nélkül és további büntetéseket vonhatnal maguk után. Példák nem megfelelő linkekre a közvetlen linkek a jótékonysági szervezet oldalára vagy kampányoldalakra, mint például a justgiving.com vagy a betterplace.org.

§1.4 - Egyéniség

Csak saját eseményedet készítheted el, más létező esemény szándékos duplikálása és sajáttá nyilvánítása nem megengedett.

§1.5 - Hirdetés

TruckersMP-n kívül megrendezett események hirdetése nem engedélyezett, beleértve az IRL (in real life, valós életben lévő) eseményeket amelyek kapcsolódhatnak a TruckersMP-hez. A rendszer a TruckersMP-n megrendezett American Truck Simulator és Euro Truck Simulator 2 eseményeknek van fenntartva.


§2 - Esemény Szervezés

§2.1 - Esemény szervezése nem jelent extra jogokat

A nyilvános szervereken tartott eseményeknek az összes TruckersMP szabályt követnie kell attól függetlenül, hogy az eseménynek van esemény oldala vagy sem. Esemény szervezése a rendszerben nem jár semmiféle előnnyel vagy ranggal a játékban vagy közöségi oldalainkon, beleértve a privát Discord üzeneteket.

A hivatalos TruckersMP szabályzat §2-es pontját és különösen a §2.6-os pontját minden alkalommal szigorúan be kell tartani.

Eseményrendszeren lévő oldal meglétének nincs jelentősége amennyiben az esemény nyilvános szerveren van megtartva.

§2.2 - Ideiglenes esemény szabályzat

Amennyiben az esemény nyilvános szerveren van megtartva, nem készíthetsz ideiglenes szabályzatot és nem kötelezheted a résztvevőket betartására. Az összes általad létrehozott szabályt a TruckersMP hivatalos szabályzata felülírja. Ideiglenes esemény szabályzatot betartatni csak speciális esemény szervereken lehet.

Esemény szerver konfigurálásához kérlek olvasd el ezt a cikket.

Olvasd el lejjebb az Esemény Szerver Kérés szekciót, hogy további információk kapj arról, hogy mikor kérhetsz esemény szervert eseményedhez és később ideiglenes esemény szabályzatot.


Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover