Bevoegdheden

Last update: 12 Nov 01:11 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/426Hallo Truckers!

Eerst en vooral, wat is de definitie van een VTC? VTC betekent Virtual Trucking Company (Virtueel Transportbedrijf) en het werkt net zoals bedrijven uit het echte leven, behalve dan dat dit zich in een virtuele wereld bevindt.

Het doel van een VTC en zijn chauffeurs is om uw verbeelding te gebruiken om u mee te nemen in een verhaal waar u het gevoel heeft dat u deel uitmaakt van een Truckers community. U vindt er een vriendelijke omgeving en hoogstwaarschijnlijk zelfs vrienden waarmee us samen kunt rijden. Als je alleen rijdt en met "nieuwe" vrienden wilt rijden, aarzel zeker niet om een sollicitatie te doen bij een VTC.

Welke bevoegdheden kunnen worden verleend?

Er zijn tal van rechten die kunnen toegekend worden aan de rollen die jij binnen je VTC aanmaakt. Deze machtigingen zullen helpen om uw personeel en andere leden extra toegang te verlenen tot uw virtueel bedrijf, zodat u het uniek kan maken. Van het verkennen van nieuws dat u deelt op uw VTC-pagine tot het voorkomen van gebruikers die u niet wilt laten deelnemen door het blacklist-systeem.

Voorbeelden van bevoegdheden:

Nieuw

Door uw leden de rol "News" toe te kennen, geeft u hen toegang tot het blognieuws of de aankondigingen, die op elk moment bewerkt of verwijderd kunnen worden.

Rekrutering

Leden met de rol "Recruitment" hebben toegang tot de sollicitatiepagina, waar zij kunnen bepalen of de sollicitant gekwalificeerd is om toegelaten te worden tot de VTC of niet.

Directie

Door toegang te geven tot toestemming "Management" voor een bepaalde rol, kunnen deze andere leden uit hun functie ontslaan, andere leden beheren of zelfs de rollen beheren.

Blacklist

Met "Blacklist"-machtigingen kunnen leden andere leden van de VTC aan de blacklist toevoegen en voorkomen dat deze kunnen terugkeren, tenzij ze van de blacklist verwijderd worden. Dat is een andere bevoegdheid met deze machtiging.

Galerij (alleen geverifieerde VTC's)

Mensen met deze rechten kunnen foto's uploaden naar de VTC-galerij, bewerken en verwijderen. De galerij is voor iedereen zichtbaar ongeacht hun rol. Meer informatie over de VTC-galerij kan u hier vinden.