Cum să instalați ProMods Canada pe TruckersMP


Last update: 29 Dec 2021 13:20 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1130Ceea ce urmează este un ghid pas cu pas despre cum să instalați ProMods Canada pentru American Trucks Simulator, pentru a fi capabili să folosiți ProMods Canada pe serverele noastre.

Important: Trebuie să deți toate DLC-urile listate aici pentru a te juca ProMods Canada! De asemenea, s-ar putea ca job-urile de la World Of Trucks să nu meargă cum trebuie pe ProMods. Însă, nu putem face nimic în legătură cu acest lucru.

Dacă ai jucat ProMods Canada în singleplayer înainte, nu mai trebuie să faci nimic cu excepția de a te asigura că folosești cea mai nouă versiune. Dacă nu, vei primi o eroare cu un mesaj care îți spune că fișierele respective lipsesc în momentul în care vrei să te conectezi pe un server ProMods.

Pasul 1

Mergi la https://www.promods.net și crează-ți un cont, sau loghează-te pe contul tău dacă ai deja unul.

ProModsInstallationStep1

Pasul 2

Mergi acum la https://www.promods.net/setup.php?game=ats. Vei fi pus să alegi o limbă, iar apoi să creezi un fișier “def”. Nu toate opțiunile din fișierul def vor fi folosite în multiplayer.

ProModsInstallationStep2.1

ProModsInstallationStep2.2

Pasul 3

Selectați opțiunea preferată prin care vreți să instalați ProMods Canada. Varianta prin plată (mai rapidă) te va face să instalezi tot mod-ul într-o singură arhivă, la o viteză mai mare în comparație cu varianta gratis (înceată). Dacă alegi varianta înceată, va trebui să instalezi toate fișierele unul câte unul.

Asigură-te că extragi fișierele descărcabile.

ProModsInstallationStep3

Pasul 4

O dată ce ai toate fișierele ProMods în sistemul tău, mergi către folderul mod din directorul American Truck Simulator, și mută toate fișierele în acest folder. Folderul acesta cu datele jocului este deobicei în Documente, dacă nu ai specificat altceva în opțiunile de lansare.

Vă rog notați, nu puneți toate fișierele în folderul mod de la TruckersMP. Trebuie să le puneți în folderul mod din directorul American Truck Simulator.

ProMods_Folder

Rețineți că TruckersMP are propiul manager de modificări, cu toate acestea nu vei putea vedea ProMods-ul in Mod Managerul din joc.

Pasul 5

Porniți launcher-ul TruckersMP, porniți American Truck Simulator-ul și intrați pe un server care are iconița respectivă pentru ProMods Canada. Va rog notați, s-ar putea să dureze ceva timp până treceți de ecranul de încărcare. American Truck Simulator-ul îți va arăta un mesaj de avertizare "Missing modifications detected". Trebuie să dați click pe “Load Anyway”, de unde ProMods se va lansa corect.

Dacă selectezi un server ProMods, dar primești o eroare, va trebui să citești eroarea și să o rezolvi. În cazul în care nu poți rezolva eroarea, contactează echipa noastră support aici https://truckersmp.com/support/ticket/create

ProModsServer

Țineți minte că redistribuția fișierelor ProMods nu este permisă! Acest lucru se numește piratare software și este o infracțiune. În plus, este împotriva regulilor TruckersMP.

Tags

Author

InvisibleRaptor's avatar

InvisibleRaptor

SeniorTranslationManager

Ex Translation Manager - 18.08.2019