Hoe installeer je ProMods Canada voor TruckersMP


Last update: 29 Dec 2021 13:20 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1138Het volgende is een stap-voor-stap handleiding over hoe je de ProMods Canada modificatie voor American Truck Simulator installeerd, om zo ProMods Canada te kunnen gebruiken op onze servers.

Belangrijk: Je moet in bezit zijn van alle DLCs die hier staan om ProMods Canada te kunnen spelen! Verder, World of Trucks jobs werken misschien niet in ProMods. Hier kunnen we niets tegen doen.

Als je ProMods Canada al eens in singleplayer hebt gespeeld, doen hoef je niets te doen behalve checken of je de nieuwste versie hebt. Anders krijg je een foutmelding dat de modificatie bestanden missen wanneer je probeert verbinding te maken met een ProMods server.

Stap 1

Ga naar https://www.promods.net en maak een account aan, of log in op je account als je er al een hebt.

ProModsInstallationStep1

Stap 2

Surf verder naar https://www.promods.net/setup.php?game=ats. Je wordt gevraagd om een taal te selecteren, waarna er een zogeheten "def" bestand word aangemaakt. Niet alle opties in het "definition" bestand worden gebruikt in de multiplayer.

ProModsInstallationStep2.1

ProModsInstallationStep2.2

Stap 3

Kies de optie die je voorkeur heeft op welke manier je ProMods Canada wil downloaden. De betaalde (snelle) keuze zorgt ervoor dat je de hele mod in één archief kan downloaden, met een hogere snelheid dan de gratis (langzame) optie. Als je kiest voor de langzame optie, dan moet je alle bestanden een voor een downloaden.

Zorg ervoor dat je de gedownloade bestanden uitpakt.

ProModsInstallationStep3

Stap 4

Als je eenmaal alle ProMods bestanden op je systeem hebt staan, ga dan naar de mod folder in je American Truck Simulator map, en verplaats dan alle bestanden in deze map. De game data folder is meestal Documenten tenzij je dit anders hebt aangegeven in je launch instellingen.

Hou alsjeblieft in gedachten dat je niet de bestanden plaatst in de TruckersMP mod folder. Je moet ze plaatsen in de mod map van de American Truck Simulator folder.

Verander NOOIT de naam van een ProMods bestand, anders dan kunnen ze niet herkent worden door de TruckersMP launcher.

ProMods_Folder

Hou in gedachten dat TruckersMP een eigen manager van modificaties heeft en dus zal je ProMods niet tegenkomen in de Mods Manager in-game.

Stap 5

Open de TruckersMP launcher, selecteer de optie om American Truck Simulator op te starten en kies voor de ProMods server. Denk eraan, het kan lang duren om door het laadscherm te komen. American Truck Simulator zal je een "Missing modifications detected" waarschuwing geven. Selecteer "Load Anyway" en ProMods zal correct opstarten.

Als je de ProMods server selecteert, maar je krijgt een foutmelding, dan moet je deze foutmelding lezen en oplossen. Als je dit niet lukt, voel je dan vrij om contact op te nemen met ons support team via https://truckersmp.com/support/ticket/create

ProModsServer

Hou in gedachten dat het verspreiden van ProMods bestanden niet is toegestaan! Dit valt onder software piracy en is een misdrijf. Daarnaast is het ook nog is tegen onze TruckersMP regels.