Как да инсталираме ProMods Canada за TruckersMP


Last update: 29 Dec 2021 13:20 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1131Това е ръководство стъпка по стъпка за това как да инсталирате модификацията на ProMods Canada за American Truck Simulator, за да можете да използвате ProMods Canada в нашите сървъри.

Важно: Трябва да притежавате всички DLC-та, изброени тук, за да играете ProMods Canada! Освен това доставките от World Of Trucks може да не работят правилно в ProMods. Това е нещо което не може да променим.

Ако сте играли ProMods Canada в сингълплейър преди, не се изисква да правите нищо с изключение на това да се уверите че имате най-новата версия. В противен случай ще получите съобщение за грешка, че файловете за модификацията липсват, когато се опитате да се свържете със сървър работещ с ProMods.

Стъпка 1

Насочете се към https://www.promods.net и създайте акаунт, или влезте в акаунта си, ако вече притежавате такъв.

ProModsInstallationStep1

Стъпка 2

Отидете до https://www.promods.net/setup.php?game=ats. Ще бъдете помолени да изберете език, последван от създаването на “def” файл. Не всички опции във файла за дефиниция ще бъдат използвани в мултиплейър.

ProModsInstallationStep2.1

ProModsInstallationStep2.2

Стъпка 3

Изберете предпочитаната опция как искате да изтеглите ProMods Canada. Платената (бърза) опция ще ви позволи да изтеглите пълния мод в един архив, с по-висока скорост от безплатната (бавна) опция. Ако сте избрали бавната опция, ще трябва да изтеглите всички файлове един по един.

Уверете се, че сте разархивирали изтеглените файлове.

ProModsInstallationStep3

Стъпка 4

След като имате всички ProMods файлове във вашата система, отидете в папката с модове в директорията на American Truck Simulator и преместете всички файлове в тази директория. Папката с данни за играта обикновено е в Документи, освен ако не сте посочили друго в опциите за стартиране.

Моля, обърнете внимание, не поставяйте файловете в мод папката на TruckersMP. Трябва да използвате мод папката, която се намира в директорията на American Truck Simulator.

НЕ променяйте името на който и да е файл на ProMods, в противен случай те няма да бъдат разпознати от лаунчера на TruckersMP.

ProMods_Folder

Имайте предвид, че TruckersMP има собствен мениджър на модификации и по този начин няма да видите ProMods в Mods Manager по време на игра.

Стъпка 5

Стартирайте лаунчера на TruckersMP, изберете опцията за стартиране на American Truck Simulator и се присъединете към сървър с иконата ProMods Canada. Моля, обърнете внимание, че може да отнеме известно време, за да преминете през екрана за зареждане. American Truck Simulator ще ви покаже предупреждение „Missing modifications detected“. Трябва да кликнете върху „Load Anyway“ и ProMods ще стартира правилно

Ако изберете сървъра на ProMods, но получавате грешка, ще трябва да прочетете тази грешка и да я поправите. В случай, че не можете да поправите грешката, не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжка на https://truckersmp.com/support/ticket/create

ProModsServer

Моля, не забравяйте, че преразпределението на файловете ProMods не е разрешено! Това е софтуерно пиратство и престъпление. Освен това е в разрез с нашите правила на TruckersMP.